Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 08 06, 12:19)
pabandziau sena giminaites adresa nurodyt, leidiza moketi..o v asu Tulio, ESWD PirkEu neleidzia verysad.gif
teko uzsisakyt per tarpininke
kuprine gera kaina https://www.eccoshoe...-backpack/p3147
viena dar krepsyje laikau smile.gif

Ar cia su nustatymais kazkas blogai, kad pas mane neatidaro kuprines.ar jos jau nebera prekyboje?
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2018 08 07, 00:24)
Rekomenduokit prasau koki sporto bureli, ne konkrecios sporto sakos, o bendrai, keturmeciui, aciu.

nieko nėra geriau už FM NIKE , futbolo mokyklą. Treniruotės susideda iš trijų dalių. Gimnastika ant batuto, visokie pratimai koordinacijai vikrumui, kulversčiai . po to kamuolio valdymas. ir likęs laikas fuboliukas pats. nu super, vaikui neatsibosta noriai eina . mes metus atlankem. dabar vasara o jis man sako kada futbolas. smile.gif lankysim ir kitą met.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2018 08 07, 08:12)
nieko nėra geriau už FM NIKE , futbolo mokyklą. Treniruotės susideda iš trijų dalių. Gimnastika ant batuto, visokie pratimai koordinacijai vikrumui, kulversčiai . po to kamuolio valdymas. ir likęs laikas fuboliukas pats. nu super, vaikui neatsibosta noriai eina . mes metus atlankem. dabar vasara o jis man sako kada futbolas. smile.gif lankysim ir kitą met.

Mergaites priima? Nes mano beveik keturmetė irgi kas antrą dieną pabrėžia, kad nori i futbolą...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 08 07, 00:23)
O geras, man prie darbo visai bigsmile.gif

Pats pirms nams nuo tavo darbo kur yra- ant kampo biggrin.gif bet man ta tarpininkė pričiuožus. Užsakiau prekę, tai ji kitai pardavė biggrin.gif
Papildyta:
Mano vaikas nuo 11 mėnesių iki 4 metų lankė šitą sportą

http://www.afl.lt

Tai jei kam aktualu judesys nuo pirmų žingsnių - rekomenduoju. Tikrai vaikas fiziškai tvirtas ir ištvermingas, gali dabar per kašę varyt nesustodamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2018 08 07, 07:39)
Ar cia su nustatymais kazkas blogai, kad pas mane neatidaro kuprines.ar jos jau nebera prekyboje?

nebera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2018 08 07, 08:12)

Buvo mažiukų turnyras, tai Nikės treneris visą laiką (visas rungtynes be sustojimo) labai rėkė, tiesiog staugė ant vaikų. Pagalvojau, kad niekada savo vaiko pas tokį trenerį neleisčiau. Aišku ten ne vienas treneris, bet prieš einant reiktų atkreipti dėmesį.

QUOTE(Loram @ 2018 08 07, 08:49)
Mergaites priima? Nes mano beveik keturmetė irgi kas antrą dieną pabrėžia, kad nori i futbolą...

FM Audra mergaites tikrai priima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 07 rugpjūčio 2018 - 09:18
sveiki,
gal kas nors zinote koki galiojanti knyguklubas.lt nuolaidos koda?
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2018 08 07, 10:17)
Buvo mažiukų turnyras, tai Nikės treneris visą laiką (visas rungtynes be sustojimo) labai rėkė, tiesiog staugė ant vaikų. Pagalvojau, kad niekada savo vaiko pas tokį trenerį neleisčiau. Aišku ten ne vienas treneris, bet prieš einant reiktų atkreipti dėmesį.

Kiek teko lankyt, visur staugia. Plaukime gerklę paleidus kriokė, tenise staugė kortai drebėjo, krepšyje ant jų rėkia vienodai. Tik vaikai skirtingai reaguoja. Vieni iš karto į dūdas vos griežčiau pasakai, kiti klauso po pirmo žmoniško pasakymo, antri išgirsta tik kai užstaugi, tretiem giliai px staugia ar nestaugia. O visa tai priklauso nuo auklėjimo biggrin.gif
Be to, ypač varžybų metu, yra toks momentas, kaip didžiulis šurmulys ir pan, tai kad tave išgirstų, reik normaliai sugebėt visus perrėkt. Tai tarkim kašyje visi kriokia. Nu bet ten kitaip neįmanoma, nes sirgaliai baubia iki nudurnėjimo biggrin.gif per čempo finalą kone muštynės teisėjų su tėvais buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 07 rugpjūčio 2018 - 09:30
Mano atsisakė lankyti šokius būrelyje, nes vadovė rėkė. Galima ir be rėkimų treniruoti, tik dauguma nežino, kaip tai daroma
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2018 08 07, 11:17)

Labai nustebino. Visi treneriai nuostabus. Nusileidžia iki vaikų lygio. Voliojasi kartu ant tų čiužinių. Visada žaismingai niekada nepakeles balso buvo. Jų keturi tu treneriu kiekvienas vis už kažką atsakingas. Nu nebuvo Ever never jokių incidentų nemalonių su keturmeciais bent jau. O su vyresniais nežinau kas vyksta ten jau durys uždarytos ir treniruočių neleidžia stebėti. O su mažiausiais tėvai visada kartu
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 08 07, 10:31)
Mano atsisakė lankyti šokius būrelyje, nes vadovė rėkė. Galima ir be rėkimų treniruoti, tik dauguma nežino, kaip tai daroma

Mano vaikas kategoriškai neplaukė ir nebėjo į tenisą už tą kriokimą. Bet ten rėkė tikrai be pagrindo. O krepšyje kažkaip pradėjo suprast, kad treneris garsiai kalba, kad visi girdėtų, nes trenerio balso intonacija kitokia. Nes pamenu būdavo tik žodis ir ašaros krokodilinės. Ir mano vaiks manydavo, kad ant jo pyksta. Teko įrodinėt gan ilgai, kad tai yra tam, kad išgirstų visi biggrin.gif bet vat yra vaikų, tiksliau visi kiti išskyrus mano, buvo lenkę ant tų rėkimų biggrin.gif varė toliau ir jokių ten bliovimų iš tolo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 08 07, 10:27)
Kiek teko lankyt, visur staugia. Plaukime gerklę paleidus kriokė, tenise staugė kortai drebėjo, krepšyje ant jų rėkia vienodai. Tik vaikai skirtingai reaguoja. Vieni iš karto į dūdas vos griežčiau pasakai, kiti klauso po pirmo žmoniško pasakymo, antri išgirsta tik kai užstaugi, tretiem giliai px staugia ar nestaugia. O visa tai priklauso nuo auklėjimo  biggrin.gif
Be to, ypač varžybų metu, yra toks momentas, kaip didžiulis šurmulys ir pan, tai kad tave išgirstų, reik normaliai sugebėt visus perrėkt. Tai tarkim kašyje visi kriokia. Nu bet ten kitaip neįmanoma, nes sirgaliai baubia iki nudurnėjimo  biggrin.gif per čempo finalą kone muštynės teisėjų su tėvais buvo  biggrin.gif

Oi ne,pas mus fules treneriai labai islaikyti ax.gif ko nepasakysi apie kai kurios tevus per varzybas biggrin.gif blink.gif kai kuriem uzdeda bana ir neleidzia ateit stebet keliu varzybu biggrin.gif
Atsakyti