Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kriisti @ 2018 08 14, 13:15)
taip man pritaike puikiai nupirkau jau,  pabandykit vesti didziosiomis raidemis viska  https://www.knyguklu...m-apsipirkimui1 si koda naudojau

atsiprasau buvau netiksliai parasius  unsure.gif  bet dabar ikeliau nuoroda 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti

Gal kas priimtu prie GAP ,Kaune. Niekaip nepavyksta paciai apsipirkt. Nepriima nei seb, nei mastercard .

iloiva26@gmail.com

Man Seb debetinės nepriėmė, o su Seb kreditine (mastercard) viskas ok.

Atsakyti
GAP Vilniuje surinkau, ačiū prisijungusioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 08 14, 13:10)
3APSMT93 - 10eur kodas nuo 39eur. PET24.

Aš ir mano katinas dėkojame Jums biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos oer kiek laiko esprit.eu pristato prekes? Uzsakiau pries savaite,o dar ramu kazko
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2018 08 14, 12:12)
Gap.co.uk i lietuva nesiuncia?

Gap.co.uk siunčia tik UK ribose, o į Lietuvą gap.eu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 08 14, 11:52)
O gal kas žinot kaip su benetton grąžinimais
rašo, kad free, bet jei pvz aš perku tiek, kad nemokamas siuntimas gaunasi, o paskui pusę prekių grąžinu, tai neapmokestins manęs tada už siuntimą?

Neapmokestins rolleyes.gif esu taip darius
Atsakyti
Gal kas planuoja Kaune is sd pirkti, mielai prisijungciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2018 08 14, 16:50)
Merginos oer kiek laiko esprit.eu pristato prekes? Uzsakiau pries savaite,o dar ramu kazko

Savaitė - pusantros. O rašo, kad jau išsiuntė?

Man įdomu, per kiek GAP ateis biggrin.gif
Atsakyti
Kokiam benetone perkat? Co.uk?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 14, 18:05)
Savaitė - pusantros. O rašo, kad jau išsiuntė?

Man įdomu, per kiek GAP ateis biggrin.gif

Jaučiu porą savaičių tikrai teks laukti rolleyes.gif nes kažkada per tokią akciją kai pirkau, tai turbūt ir visos 3 savaitės praėjo
O aš vakar buvau pikta ir ant Gap ir ant Luminor mad.gif Gap, kad nebepriima debetinių kortelių, o ant Luminor, kad 24 val., negalima atlikti jokių operacijų tarp savo sąskaitų mad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2018 08 14, 18:25)
Jaučiu porą savaičių tikrai teks laukti rolleyes.gif  nes kažkada per tokią akciją kai pirkau, tai turbūt ir visos 3 savaitės praėjo
O aš vakar buvau pikta ir ant Gap ir ant Luminor mad.gif  Gap, kad nebepriima debetinių kortelių, o ant Luminor, kad 24 val., negalima atlikti jokių operacijų tarp savo sąskaitų mad.gif

as gap su debetine mokejau Revolut
Papildyta:
QUOTE(laurita99as @ 2018 08 14, 18:25)
Jaučiu porą savaičių tikrai teks laukti rolleyes.gif  nes kažkada per tokią akciją kai pirkau, tai turbūt ir visos 3 savaitės praėjo
O aš vakar buvau pikta ir ant Gap ir ant Luminor mad.gif  Gap, kad nebepriima debetinių kortelių, o ant Luminor, kad 24 val., negalima atlikti jokių operacijų tarp savo sąskaitų mad.gif

as gap su debetine mokejau Revolut
Atsakyti