Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 08 21, 18:59)
dariau 2 uzsakymus, abu gap grazino pinigus snd, kam dar taip buvo? pilnas sumas verysad.gif

Viena uzsakymas Canceled , kitas pending Shipment 😏😣
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2018 08 22, 11:26)
Viena uzsakymas Canceled  , kitas  pending Shipment 😏😣

Mano 14 d vis dar pending, bet neramiai laukiu. Draugė diena vėliau pirko per tarpininkę iš UK puslapio, šiandien jau ir atsiėmė, o mano niekaip nejuda...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 08 21, 17:05)
Kur perkat paklodes su guma 90x200 ciuziniui? Uz zmoniska kaina...Ikejos butent siu ismatavimu sudinos unsure.gif ta guma ne per visa krasta eina,tai neisitempia ant ciuzinio normaliai, kaip skuduras is subines trauktas guli unsure.gif ziauriai prasta

Lidle, kai satino paklodziu "uzveza". smile.gif
Atsakyti
Kaip gaunami Happeak nuolaidų kodukai?
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2018 08 22, 13:28)

Man irgi LIDL pačios pačiausios (ne frotinės)
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2018 08 22, 13:28)

o man ir maxima satino labai patika, nes lidl va dabar bijau sumaisyt ar satino ar medvilnes vaikam turejau, tai po skalbimo susitrauke man verysad.gif((
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 08 22, 12:48)
o man ir maxima satino labai patika, nes lidl va dabar bijau sumaisyt ar satino ar medvilnes vaikam turejau, tai po skalbimo susitrauke man verysad.gif((

as jas 40 laipsniuose skalbiu, nesusitraukia smile.gif didesnes temperaturos nebuvau nustacius. man jos patinka del dydzio, laisvumo ne centimetro nelieka, net nelygintos ant ciuzinio issitiesia lyg po lygintuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2018 08 22, 15:00)
as jas 40 laipsniuose skalbiu, nesusitraukia smile.gif didesnes temperaturos nebuvau nustacius. man jos patinka del dydzio, laisvumo ne centimetro nelieka, net nelygintos ant ciuzinio issitiesia lyg po lygintuvo smile.gif

bet kam tada deda etikete, kad galim ant 60 plaut, as patalyne megtsu plaut ant 60 ypac po ligu, kad ten viskas issigarintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 08 22, 12:48)

Man satinas isvis nepatinka...

QUOTE(kriisti @ 2018 08 22, 14:04)
bet kam tada deda etikete, kad galim ant 60 plaut, as patalyne megtsu plaut ant 60 ypac po ligu, kad ten viskas issigarintu  biggrin.gif

As irgi. Minimum ant 60 skalbiu patalyne, o kartais ir ant 90, bet su tais audiniais sudinais ne visos atlaiko tuos 90...
Atsakyti
Sveiki,gal kas turite nuolaidos koduka Vertbaudet?smile.gif

Papildyta:

Planuoju daryti uzsakyma,Vilnius, gal kas noretu jungtis?
Papildyta:

Planuoju daryti uzsakyma,Vilnius, gal kas noretu jungtis?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 08 21, 21:49)
taigi nuo sale dar 50 duoda

Su kokiu kodu? Su anuo jau savaitgalį nebetaikė, nespėjau nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 08 22, 16:14)
Su kokiu kodu? Su anuo jau savaitgalį nebetaikė, nespėjau nusipirkt.

vakar dar veike nowgap 4u.gif kuri sdave -50, dar pries ta issyk minusavo krepsiuke -50 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 22 rugpjūčio 2018 - 15:24