Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kriisti @ 2018 08 22, 16:24)
vakar dar veike nowgap 4u.gif  kuri sdave -50, dar pries ta issyk minusavo krepsiuke -50 4u.gif

Bet labai sumazino sale skyreli verysad.gif

Šiandien gavau 13 dienos GAP (vakar išsiųstas buvo) bigsmile.gif
Atsakyti

https://www.15min.lt...nas-662-1018236
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 22, 17:26)

Šiandien gavau 13 dienos GAP (vakar išsiųstas buvo)  bigsmile.gif

Aš negaunu niekaip 2d. užsakyta buvo... Jau aliarmą kelt?
Atsakyti

Sveiki. Pirksiu iš Amazon.co.uk , siųsiu per Tukį.

Iki nemokamo siuntimo trūksta 18 svarų. Kai tik surinksim nemokamam siuntimui, iškart pirksiu, nes norėčiau kuo greičiau gauti.

Kaunas, galėsiu persiųsti.

Rašykite e.paštu r_razina@yahoo.co.uk 

Atsakyti

Merginos, pasikartosiu, nereikėjo ir neužfiksavau.  :4u: Gal labai nesupyksite ir kas nepatingėsite atsakyti dėl gap grąžinimo  :4u:

Ar galima gap netikusias prekės dėti į kokį maišą, o ne į atsiųstą jų dėžę?

Kaip suprantu reikia jų psl užregistruoti grąžinimą ir tada į paštą ? Ar labai rizikinga siųsti neregistruotu paštu (uzfiksavau, kad jei nori registruoti, reik mokėti)? 

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 08 22, 13:04)
bet kam tada deda etikete, kad galim ant 60 plaut, as patalyne megtsu plaut ant 60 ypac po ligu, kad ten viskas issigarintu  biggrin.gif

As ranksluoscius ir patalyne skalbiu tik 90 laipsniu.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2018 08 22, 18:58)
<p>Merginos, pasikartosiu, nereikėjo ir neužfiksavau.  4u.gif Gal labai nesupyksite ir kas nepatingėsite atsakyti dėl gap grąžinimo  4u.gif</p><p>Ar galima gap netikusias prekės dėti į kokį maišą, o ne į atsiųstą jų dėžę?</p><p>Kaip suprantu reikia jų psl užregistruoti grąžinimą ir tada į paštą ? Ar labai rizikinga siųsti neregistruotu paštu (uzfiksavau, kad jei nori registruoti, reik mokėti)? </p>

Tikrai galima deti i kita koki masia, svarbu, kad kiekviena preke butu savo maiselyje. Ir taip, pirma per ju sistema uzregistruoti, gauti siuntimo lapa ir tada i pasta ;)
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 08 22, 16:26)

Šiandien gavau 13 dienos GAP (vakar išsiųstas buvo)  bigsmile.gif

Mano ir issiunte:) laukiu ryt siuntinio
Atsakyti

Tikrai galima deti i kita koki masia, svarbu, kad kiekviena preke butu savo maiselyje. Ir taip, pirma per ju sistema uzregistruoti, gauti siuntimo lapa ir tada i pasta ;)

O kaip su patirtimi, siuntimas nemokamas, ar visgi mokėti? Nepatinka mūsų pašto požiūris, jei neregistruota, tai ir nebūtinai nueis... 

Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 08 22, 21:43)
Mano ir issiunte:) laukiu ryt siuntinio

o jums zinute atsiuncia, kad issiunte ir turit sekimo numeri? kazkaip man jau neramu, nes prie uzsakymo raso shipped jau senokai, bet dar nieko negavau...
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2018 08 22, 00:45)
Aš pirkau 13 diena GAP. irgi rašo pending shipment.
Irgi kainos account neatitinka su email.
Gal pablosky pirksite ar norite prisijungti Ventej?

Grąžino jau visus pinigus. Gaila ..nes labai reikėjo prekiu. Per gerai matyt kad būtų tiesa tokiom kainom apsipirkti.
Pending shipment rašo gap puslapy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 22 rugpjūčio 2018 - 20:57
Merginos, gal kuri norėtumėt RL basučių, parsisiunčiau du dydžius per tarpininkes, tai kurios tiko pasilikau, labai patogios, sakiau tiks ir į balių, ir į darbą biggrin.gif, o didesnes parduodu. US 9,5 dydis, vidpadį išmatavau 26,3 cm. Tai čia manau nešiojančioms 40,5-41 dydį. Tik 39 euriukai. Kaunas, ryt į Vilnių važiuoju, galiu atvežt pasimatuot.

https://www.ralphlau...tml?webcat=cart
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 22 rugpjūčio 2018 - 21:17