Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2018 09 20, 15:47)
Man taip būdavo, viską išbandžiau, gelomirtolio tiek prisipirkus, kad jau ko gero galiojimas baigėsi, tfu tfu kokie du metai neturėjau sinusito. Kažkada Pou d'Arco pagėriau tam reikalui strabdyti. Nežinau ar jis pamacyjo ar kažkas ten pas mane susitvarkė, paskutinius gal 2 metus nebegeriu jokių papildų apart magnį su kaliu. Sinusitą baigiu užmiršti, o būdavo kelis kart į metus ir tik antibai padėdavo.

Aciu, reiks googlint kas tas Poy d’Arco biggrin.gif
Sits cia?
https://www.iherb.co...0-capsules/2031
QUOTE(JMD @ 2018 09 20, 15:4)
O priežastį radai? Kai radau priežastį dingo sloga.

O kaip ka rast??? Pasigauni koki virusa (su 2 vaikais kai moki netrunki), prasideda nekalta slogyte, gerklyte, gelomirtoliai sudoliai ir bam didelia baubas unsure.gif tada lorai, rentgenai, cirrusai ir desertui antibai. Jokiu alergiju, kreivu pertvaru ar pan.bieso...

QUOTE(nerijabel @ 2018 09 20, 15:51)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Braskeele" data-cid="72209146" data-time="1537447174">
<div>
<p>Moteros, kreipiuos i tas, kuriom sloga yra baisiausia liga sitam gyvenime ir niekad zmoniskai nesibaige po savaites kaip normaliem zmonem vartotojo įkelta nuotraukaman ko gero 90 proc slogos atveju ji baigias sinusitais. Va tiesiog prasideda sloga, kali visokius sinupretus, influcidus, gelomirtolius ir vistiek tadam vartotojo įkelta nuotraukagal turit kokiu stebuklingu vaistu atrade?? Gal siunciates ka nors is kur nors?? Pasikartosiu, cia klausimas ne tom, kad serga paprasta slogyte ir ji praeina po savaites lasiuku bile kokiu palasinus...as nezinau ar vaistinese yra vaistas, kurio as nebandziau slogai uzpuolus, kaip i sulini vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>man būdavo pastovi sloga, o iš jų ir sinusitai, gėriau visokius synupretus, gelomyrtol, ir nėštumo metu šita nesąmonė buvo, tai lor n sykių plovė nosį, na ir išvada ale kreiva nosies pertvara, galiausiai kreipiausi į homeopatą, tai negalėjo patikėti, kad sloga gali būti non stop ir nepraeiti, na bet vistiek prirašė santegros papildus, uno de gato gėriau porą mėnesių, po to pau darca geriau kelis menesius, šiuo metu nėra non stop slogos ir kolkas sinusitų irgi nėra, bet šiaip esu labai jautri dulkėm, tai patalynės keitimas, rūbų tvarkymas ir pan. priešai nr.1 ,</p>
<p>tiesa, dabar naudoju , jei nori kibti sloga influcid, ir baubuką ar kvėpuok lengvai iš sąmoningų mamų</p>

Ir ta baubuka as turiu, ir naudoju kai kimba, kaip mirusiajam taures biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 20 rugsėjo 2018 - 15:17
Sveikos, gal kas pigu.lt nuolaidos kodą turite?
Atsakyti
Braskeele, pritariu kitoms - ieškokit priežasties. Žinau žmogų, kuris kažkada irgi skundėsi nuolatinėmis, nesibaigiančiomis slogomis, gerklės skausmu, kas vis komplikuodavosi į sinusitus, anginas ar net plaučių uždegimą. Paskui jau, kad ir vaikui lygiai tas pats. Galiausiai išsityrė, berods darėsi ir kažkokius nosies išskyrų tepinėlius ir nustatė mikoplazmą. Tada jau gėrė specialius antibiotikus, dar ten kažkaip stiprinosi - realiai tai gydėsi ilgai, bet rezultatas akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2018 09 20, 16:12)
Braskeele, pritariu kitoms - ieškokit priežasties. Žinau žmogų, kuris kažkada irgi skundėsi nuolatinėmis, nesibaigiančiomis slogomis, gerklės skausmu, kas vis komplikuodavosi į sinusitus, anginas ar net plaučių uždegimą. Paskui jau, kad ir vaikui lygiai tas pats. Galiausiai išsityrė, berods darėsi ir kažkokius nosies išskyrų tepinėlius ir nustatė mikoplazmą. Tada jau gėrė specialius antibiotikus, dar ten kažkaip stiprinosi - realiai tai gydėsi ilgai, bet rezultatas akivaizdus.

Ieskojau ir mikoplazmu, ir chlamidiju...siaip ta mikoplazma kaip man paaiskino gyvena pas mus visus, tas tyrimas parodo ar ji apskritai yra ir ar ji paumejus, tai mano atveju kai sirgau ta mikoplazma nebuvo paumejus...
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2018 09 20, 16:12)

O man dantis buvo parėjęs blink.gif tik kas biškelį - batai. O kai pertvara kreiva, tai viskas 33 kart ilgiau ir smagiau. Tai tie pūliai kone per akis eidavo. Oi brrrrr.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 09 20, 16:06)
Sits cia?

Aha, šitas. Yra ir kitokių - skystų arba didesnės koncentracijos (kad užtektų 1 kapsulės vietoje dviejų): Pau D'arco iHerbe (sąrašo pradžioje visi populiariausi, paprastai ir geriausi kokybės arba kainos/kokybės santykiu, tai iš jų ką nors galima ir rinktis).
Nors yra ir lietuviškose vaistinėse, tik kaina gaunasi dviguba.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 09 20, 16:23)
O man dantis buvo parėjęs  blink.gif tik kas biškelį - batai. O kai pertvara kreiva, tai viskas 33 kart ilgiau ir smagiau. Tai tie pūliai kone per akis eidavo. Oi brrrrr.

Ta prasme, sloga dėl danties blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2018 09 20, 16:33)
Ta prasme, sloga dėl danties blink.gif

Taip. Sinusitai dėl danties. Košmariški.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 09 20, 16:06)
Sits cia?

Galima ir šitą, bet aš perku (pirkdavau biggrin.gif )šitą
Bet pasikartosiu, nesu garantuota, kad jis man padėjo. Gal sutapimas ax.gif . Bet tfu tfu baisiuosius sinusitus kai galvos pakelti negali, baigiu pamiršti. Tiesa iš liaudiškų priemonių seniau juodo ridiko ir medaus košeles ant tų vietų kur skauda, kažkiek apramindavo.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 09 20, 16:57)
Taip. Sinusitai dėl danties. Košmariški.

[U] pritariu, gali būti ir nuo danties, pažįstamai implantas baisulinius sinusitus kėlė.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 09 20, 17:01)
Galima ir šitą, bet aš perku (pirkdavau biggrin.gif )šitą
Bet pasikartosiu, nesu garantuota

O as sita perku ir dziaugiuos
https://www.iherb.co...n-Capsules/5433
Atsakyti
O šiaip kokius vitaminus geriat? Noriu pradėt kažką bendram organizmo pastiprinimui...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 09 20, 15:39)
Moteros, kreipiuos i tas, kuriom sloga yra baisiausia liga sitam gyvenime ir niekad zmoniskai nesibaige po savaites kaip normaliem zmonem unsure.gif man ko gero 90 proc slogos atveju ji baigias sinusitais. Va tiesiog prasideda sloga, kali visokius sinupretus, influcidus, gelomirtolius ir vistiek tadam unsure.gif  gal turit kokiu stebuklingu vaistu atrade?? Gal siunciates ka nors is kur nors?? Pasikartosiu, cia klausimas ne tom, kad serga paprasta slogyte ir ji praeina po savaites lasiuku bile kokiu palasinus...as nezinau ar vaistinese yra vaistas, kurio as nebandziau slogai uzpuolus, kaip i sulini unsure.gif

Mano vyrui paskutinius du metus sloga baigdavosi sinusitu. Jam kreiva nosies pertvara, bet anksciau sinusitu nebudavo. Dabar mes visa seima tik atsiradus slogai plauname nosi su druskos tirpalu. Pro viena snerve pili skysti, pro kita isbega. As is aliexpress parsisiunciau Neti Pot buteliuka, vyras, kai reikia, darbe plaunasi su mineralinio buteliuku, kurio snapelis istraukiamas. Tpfu tpfu tpfu, kai pradejo plauti nosi, sloga iki sinusu nebenueina
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2018 09 20, 18:56)
O šiaip kokius vitaminus geriat? Noriu pradėt kažką bendram organizmo pastiprinimui...

Nieko tie vitaminai nestiprina. Bereikalingai farširuojame save marazmais.
Atsakyti