QUOTE(Maja Di @ 2018 09 20, 15:47)
Man taip būdavo, viską išbandžiau, gelomirtolio tiek prisipirkus, kad jau ko gero galiojimas baigėsi, tfu tfu kokie du metai neturėjau sinusito. Kažkada Pou d'Arco pagėriau tam reikalui strabdyti. Nežinau ar jis pamacyjo ar kažkas ten pas mane susitvarkė, paskutinius gal 2 metus nebegeriu jokių papildų apart magnį su kaliu. Sinusitą baigiu užmiršti, o būdavo kelis kart į metus ir tik antibai padėdavo.
Aciu, reiks googlint kas tas Poy dArco

Sits cia?
https://www.iherb.co...0-capsules/2031
QUOTE(JMD @ 2018 09 20, 15:4)
O priežastį radai? Kai radau priežastį dingo sloga.
O kaip ka rast??? Pasigauni koki virusa (su 2 vaikais kai moki netrunki), prasideda nekalta slogyte, gerklyte, gelomirtoliai sudoliai ir bam didelia baubas

QUOTE(nerijabel @ 2018 09 20, 15:51)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-Braskeele" data-cid="72209146" data-time="1537447174">
<div>
<p>Moteros, kreipiuos i tas, kuriom sloga yra baisiausia liga sitam gyvenime ir niekad zmoniskai nesibaige po savaites kaip normaliem zmonem
man ko gero 90 proc slogos atveju ji baigias sinusitais. Va tiesiog prasideda sloga, kali visokius sinupretus, influcidus, gelomirtolius ir vistiek tadam
gal turit kokiu stebuklingu vaistu atrade?? Gal siunciates ka nors is kur nors?? Pasikartosiu, cia klausimas ne tom, kad serga paprasta slogyte ir ji praeina po savaites lasiuku bile kokiu palasinus...as nezinau ar vaistinese yra vaistas, kurio as nebandziau slogai uzpuolus, kaip i sulini
</p>
</div>
</blockquote>
<p>man būdavo pastovi sloga, o iš jų ir sinusitai, gėriau visokius synupretus, gelomyrtol, ir nėštumo metu šita nesąmonė buvo, tai lor n sykių plovė nosį, na ir išvada ale kreiva nosies pertvara, galiausiai kreipiausi į homeopatą, tai negalėjo patikėti, kad sloga gali būti non stop ir nepraeiti, na bet vistiek prirašė santegros papildus, uno de gato gėriau porą mėnesių, po to pau darca geriau kelis menesius, šiuo metu nėra non stop slogos ir kolkas sinusitų irgi nėra, bet šiaip esu labai jautri dulkėm, tai patalynės keitimas, rūbų tvarkymas ir pan. priešai nr.1 ,</p>
<p>tiesa, dabar naudoju , jei nori kibti sloga influcid, ir baubuką ar kvėpuok lengvai iš sąmoningų mamų</p>
<div>
<p>Moteros, kreipiuos i tas, kuriom sloga yra baisiausia liga sitam gyvenime ir niekad zmoniskai nesibaige po savaites kaip normaliem zmonem

</div>
</blockquote>
<p>man būdavo pastovi sloga, o iš jų ir sinusitai, gėriau visokius synupretus, gelomyrtol, ir nėštumo metu šita nesąmonė buvo, tai lor n sykių plovė nosį, na ir išvada ale kreiva nosies pertvara, galiausiai kreipiausi į homeopatą, tai negalėjo patikėti, kad sloga gali būti non stop ir nepraeiti, na bet vistiek prirašė santegros papildus, uno de gato gėriau porą mėnesių, po to pau darca geriau kelis menesius, šiuo metu nėra non stop slogos ir kolkas sinusitų irgi nėra, bet šiaip esu labai jautri dulkėm, tai patalynės keitimas, rūbų tvarkymas ir pan. priešai nr.1 ,</p>
<p>tiesa, dabar naudoju , jei nori kibti sloga influcid, ir baubuką ar kvėpuok lengvai iš sąmoningų mamų</p>
Ir ta baubuka as turiu, ir naudoju kai kimba, kaip mirusiajam taures