Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2018 09 21, 15:18)
Handling...
Bet tai terminai blink.gif buciau zinojus, kad cia reiks menesi laukt tu vynu buciau neuzsakinejus....as nuo spalio 5 isvarau atostogu, tai kazi ka daryt reiks, jai iki tol neatves?o kur pas juos raso shipo terminus?

Man tai jau vakar išsiuntė. Bet dhl tik kitą penktadienį atgabens, šiandien gavau žinutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 09 21, 16:01)
Man tai jau vakar išsiuntė. Bet dhl tik kitą penktadienį atgabens, šiandien gavau žinutę ax.gif

oho, cia is amerikes dhl gabens?
jei mano anglu kalba nepaveda, tai jie sako, kad pristatymas per 3darbo dienas, bet gali užtrukti kartais iki 10darbo dienų 4u.gif
iš jų psl:
Every effort will be made to deliver the goods to you within 3 working days however, in rare cases, this may be as long as 10 working days. A working day is any day other than weekends and Bank or other public holidays.
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2018 09 21, 16:18)
oho, cia is amerikes dhl gabens?
jei mano anglu kalba nepaveda, tai jie sako, kad pristatymas per 3darbo dienas, bet gali užtrukti kartais iki 10darbo dienų  4u.gif
iš jų psl:
Every effort will be made to deliver the goods to you within 3 working days however, in rare cases, this may be as long as 10 working days. A working day is any day other than weekends and Bank or other public holidays.

Nu va, man irgi keista, na bet savaitė tai nieko tokio, nors ir nepanašu į greitąjį paštą ax.gif . Praeitą kart gal per 4 dienas atgabeno ax.gif . Bet gal ir dabar bus greičiau, tik numatomą datą parašė biggrin.gif
Atsakyti

Bet tai terminai blink.gifbuciau zinojus, kad cia reiks menesi laukt tu vynu buciau neuzsakinejus....as nuo spalio 5 isvarau atostogu, tai kazi ka daryt reiks, jai iki tol neatves?o kur pas juos raso shipo terminus?

Taigi rašė kažkas, kad tik po mėnesio gavo.

cocooncenter.co.uk Kaune UŽSAKYTA

Atsakyti
Kadangi cia daug mamu, paklausiu, gal rekomenduotumete gera vaiku neurologa? Yra itarimu del cerebrinio paralyziaus, tad reikalai rimti. Noriu gerai istirti vaika, kad veliau nesigaileciau uzdelsusi. Yra zemas raumenu tonusas. Reikia istirti priezasti. Be galo didelis aciu jei kas parekomenduos.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 09 21, 15:18)
Handling...
Bet tai terminai blink.gif buciau zinojus, kad cia reiks menesi laukt tu vynu buciau neuzsakinejus....as nuo spalio 5 isvarau atostogu, tai kazi ka daryt reiks, jai iki tol neatves?o kur pas juos raso shipo terminus?

Jau rašiau , kad jeigu bent vienos rūšies ,iš užsakytų tuo metu neturi , nesiunčia rolleyes.gif
Vasarą teko laukti 1 mėn. , o dabar per dvi dienas surinko ir išsiuntė bigsmile.gif

Kai išsiųs ,gausit žinutę apie pristatymo datą ir laiką kuriuos galima koreguoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 21 rugsėjo 2018 - 17:32
QUOTE(padraika22 @ 2018 09 21, 17:56)
Kadangi cia daug mamu, paklausiu, gal rekomenduotumete gera vaiku neurologa? Yra itarimu del cerebrinio paralyziaus, tad reikalai rimti. Noriu gerai istirti vaika, kad veliau nesigaileciau uzdelsusi. Yra zemas raumenu tonusas. Reikia istirti priezasti. Be galo didelis aciu jei kas parekomenduos.

Cerniauskaite santariskese
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2018 09 20, 21:29)
Grazinimas paprastas- uzpildot grazinimo forma, paskambinat kurjeriui UPs, supakuojat ir atiduodat ir laukiat pinigu. Dariau grazinima pries kokiu 10d, siryt pinigai jau buvo mano saskaitoje. Rasyti jiems neteko, nezinau atsakymo terminu.

Ačiū! Šiandien grazinau. 🤗🤗🤗 Grąžinimo formoje buvo punktas, kad gavau ne tą batų modelį tai tikiuosi viskas bus ok. Ačiū 🤗
Papildyta:
QUOTE(Irreelle @ 2018 09 20, 21:29)
Grazinimas paprastas- uzpildot grazinimo forma, paskambinat kurjeriui UPs, supakuojat ir atiduodat ir laukiat pinigu. Dariau grazinima pries kokiu 10d, siryt pinigai jau buvo mano saskaitoje. Rasyti jiems neteko, nezinau atsakymo terminu.

Ačiū! Šiandien grazinau. 🤗🤗🤗 Grąžinimo formoje buvo punktas, kad gavau ne tą batų modelį tai tikiuosi viskas bus ok. Ačiū 🤗
Atsakyti

Gal būtų norinčių Kaune jungtis prie healthypeach.com?

Equazen Eye Q žuvų taukai:
https://www.healthyp...SUaAvBqEALw_wcB

Atsakyti
Vilniuje vis dar renku cocooncenter.co.uk 4u.gif
Atsakyti

Gal būtų norinčių Kaune jungtis prie healthypeach.com?

Equazen Eye Q žuvų taukai:
https://www.healthyp...SUaAvBqEALw_wcB

Jungčiausi  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 09 21, 16:01)

Mano irgi vakar issiunte, ryte gavau dhl sms, kad pristatys spalio 1
Atsakyti