Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos,

gal galit parekomenduoti kokias masinyciu trasas 3-4 metu berniukui? :) kokiu prekiniu zenklu vertos demesio, reikia pradet medziot nuolaidas :)

Aciu ;)

Atsakyti
QUOTE(ZoZoo @ 2018 09 24, 11:02)
<p>Sveikos,</p><p>gal galit parekomenduoti kokias masinyciu trasas 3-4 metu berniukui? smile.gif kokiu prekiniu zenklu vertos demesio, reikia pradet medziot nuolaidas smile.gif</p><p>Aciu ;)</p>

Hot wheels ax.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2018 09 24, 10:17)
Mergaites, gal zinote, kur dabar vyksta akcija zaislams 4u.gif

Savaitgalį maximoje 50% buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 09 24, 10:11)
Savaitgalį maximoje 50% buvo  unsure.gif

Aga, bet ten lego greit nuslave unsure.gif tai viena prigriebiau 4u.gif o prireike snd blink.gif ejom pas gydytoja, tai kad kiek ramiau krauja paimtu, pazadejau lego unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2018 09 24, 12:20)
Aga, bet ten lego greit nuslave unsure.gif  tai viena prigriebiau 4u.gif  o prireike snd blink.gif  ejom pas gydytoja, tai kad kiek ramiau krauja paimtu, pazadejau lego unsure.gif  4u.gif

Baisiai prabangus pazadai, nepripratinkit biggrin.gif neskauda to kraujo imt, rekia bile rekt! biggrin.gif man sunus 9-metis paauges “issidave” biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o draskydavos!!!! Su melynem namo grizdavau, kai nebenulaukydavau jau, vyras pradejo veziot kraujo imt biggrin.gif 4-mete ta isvis saunuole pas mane tuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 24 rugsėjo 2018 - 11:47
QUOTE(Carlin @ 2018 09 24, 13:11)
Savaitgalį maximoje 50% buvo  unsure.gif

as net nevaziavau nes jauciu tuscia buvo visko....su bendradarbe kalbejom ji buvo sake tuscia viskas 4u.gif matyt norejo issivalyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 09 24, 12:59)
as net nevaziavau nes jauciu tuscia buvo visko....su bendradarbe kalbejom ji buvo sake tuscia viskas 4u.gif  matyt norejo issivalyt 4u.gif

beveik visko, ką planavau gavau 4u.gif be to negavau, tai ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 09 24, 10:45)
Baisiai prabangus pazadai, nepripratinkit biggrin.gif  neskauda to kraujo imt, rekia bile rekt! biggrin.gif  man sunus 9-metis paauges “issidave” biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif o draskydavos!!!! Su melynem namo grizdavau, kai nebenulaukydavau jau, vyras pradejo veziot kraujo imt biggrin.gif  4-mete ta isvis saunuole pas mane tuo klausimu 4u.gif

Zinau jie greit manipuliot ismoksta 4u.gif siaip maniskis nevergdavo, kol kelis sykius ziauriai grubiai paeme blink.gif tai dabar jam isterija, jei tik pasakai, kad krauja reiks imti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 09 24, 11:59)
as net nevaziavau nes jauciu tuscia buvo visko....su bendradarbe kalbejom ji buvo sake tuscia viskas 4u.gif  matyt norejo issivalyt 4u.gif

buvau sekmadienį per pietus. Taip, buvo nemažai nušluota, bet viską radau, ko ir man reikėjo iš žaislų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2018 09 24, 11:55)
buvau sekmadienį per pietus. Taip, buvo nemažai nušluota, bet viską radau, ko ir man reikėjo iš žaislų  smile.gif

Mes perkam technik 2 in 1 arba creator 3 in 1, tai sekmadieni nieko jau nebuvo verysad.gif

O kaip jus vaikuciai zaidzia su lego? Ta prame sudelioja isardo ir vel ta pato delioja? Nes maniskis lb greit juos sudeluoja, del to perku tuos vadinamus keli viene...
Atsakyti
Gal yra perkančių iš vokiškų vaistinių?
Prisijungčiau ax.gif
Atsakyti

Mergaitės, parekomenduokit striukę, kad ir vandeniui atspari, ir pašiltinta, ir nebaisi būt. Maniškė užsimanė raudonos, su kailiuku ant kapišono. Pilna striukiu namie, bet visos permirksta dabartiniu oru :huh2:

Atsakyti