Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Amrinasta @ 2018 09 29, 18:43)
Iš revoluto tik į revolutą smile.gif, kitaip bus tarptautinis pavedimas. Tik jūs iš savo LT sąskaitos, kurią pririšote prie revoluto, galite nemokamai persimesti pinigus sau  4u.gif .

opa, aciu, kad parasete. Kazin ar as risau saskaita, kazkaip man atrodo neprase blink.gif O galejau nepriristi? Man atrodo ten kita saskaita.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2018 09 29, 19:02)
opa, aciu, kad parasete. Kazin ar as risau saskaita, kazkaip man atrodo neprase blink.gif  O galejau nepriristi? Man atrodo ten kita saskaita.

Nesupratot. Kai instaliuijat programėlę telefe ir regiatruojat kortelę, matote savo Revolut sąskaitos numerį. Į revoliutą juk pinigus pervedate iš savo lietuviškos kortelės. Ją ir susiejate su revoliutu. Tada 3 sekundžių reikals. Esi tarkim užusieny. Reik grynų. Kad ir mes šiemet keliavom per 5 šalis viaur skirtinga valiuta. Persivedi staigiai į revoliutą, nueini į bankomatį ir išsitrauki pinigų. Ir jokių mokesčių, palygint jei įkištum lietuvišką banko kortelę.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 09 29, 19:09)
Nesupratot. Kai instaliuijat programėlę telefe ir regiatruojat kortelę, matote savo Revolut sąskaitos numerį. Į revoliutą juk pinigus pervedate iš savo lietuviškos kortelės. Ją ir susiejate su revoliutu. Tada 3 sekundžių reikals. Esi tarkim užusieny. Reik grynų. Kad ir mes šiemet keliavom per 5 šalis viaur skirtinga valiuta. Persivedi staigiai į revoliutą, nueini į bankomatį ir išsitrauki pinigų. Ir jokių mokesčių, palygint jei įkištum lietuvišką banko kortelę.

Atrodo pradedu suprasti biggrin.gif
Norint pesivesti I savo Revolut, ta turi daryti per Revoluto apsa? Atsidarai apsa, ivedi lt tarkim savo sEB kortos nr ir tada pasidarai pavedima? O ne atvirksciai kaip iprasta is tarkim savo seb sask I savo revolut, tokiu atveju jau butu tarptautinis pavedimas?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2018 09 29, 20:14)
Norint pesivesti I savo Revolut, ta turi daryti per Revoluto apsa? Atsidarai apsa, ivedi lt tarkim savo  sEB kortos nr ir tada pasidarai pavedima? O ne atvirksciai kaip iprasta is tarkim savo  seb sask I savo revolut, tokiu atveju jau butu tarptautinis pavedimas?

taip, pildot per revoluta.pirmiau prideje savo lt banko kortele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2018 09 29, 20:14)
Norint pesivesti I savo Revolut, ta turi daryti per Revoluto apsa? Atsidarai apsa, ivedi lt tarkim savo  sEB kortos nr ir tada pasidarai pavedima? O ne atvirksciai kaip iprasta is tarkim savo  seb sask I savo revolut, tokiu atveju jau butu tarptautinis pavedimas?

Iš sebo vedi į revoliutą dykai. Iš revoliuto į seba bus tarptautinis.
Atsakyti
Pirksiu zooplus Vilniuje, gal kas nori jungtis?
Atsakyti
Į muzikos temą - kokios ausinės dedamos ant ausų vertos dėmesio? Paauglius dažnai matau nešiojant JBL, bet maniškis mažesnis, užtektų jam ir pigesnių, bet visiško š pirkt irgi nenoriu, o supratimo apie ausines neturiu jokio....
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2018 09 29, 18:31)
Gal kas iš Kauno rytoj į Mamų mugę ryte prisijungtų apie 7.40 val? ☺ Arba vieną laisvą vietelę gal turi ir primtų kartu važiuoti? ax.gif

Oho kaip anksti varot smile.gif. Aš trečiadienį buvau, dabar suku galvą kur sukišt viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2018 09 29, 16:15)
Tokią pirštinę pirkau Aliexpress už kelis eur. Kažkie iššukuoja plaukų, gal su šukomis išsišukuoja geriau, bet pirštinė katei labaaai patinka  biggrin.gif griūna ant žemės ir murkia kol šukuoju. Tai užsisakiau ir antrą pirštinę kairei rankai, katei bus dvigubas malonumas. Ir dar ji labai patinka tuo, kad plaukai nuo jos labai lengvai nusiima, nereik krapštyti kaip iš šukų  smile.gif

Kuria butent pirkot? Nuoroda gal turit? Aciu
Atsakyti

Sveikos, gal galite patarti, kur galima rasti odinių, arba kokybiškos dirbtinės odos, kuprinių, nešiojamų vietoj rankinukų?
Atsakyti
QUOTE(Donnna @ 2018 09 29, 23:06)
Sveikos, gal galite patarti, kur galima rasti odinių, arba kokybiškos dirbtinės odos, kuprinių, nešiojamų vietoj rankinukų?

esu labai patenkinta kurptine is sio psl. kokybė nepriekaištinga, per 2 metus nei nusidėvėjo, nei pamušalas prasitrynė, tikrai labai maloniai buvau nustebinta, nors pirkautik trumpam ir laikinai smile.gif
https://www.sominta....uktas/1596.html
Atsakyti

Iš revoluto tik į revolutą smile.gif, kitaip bus tarptautinis pavedimas. Tik jūs iš savo LT sąskaitos, kurią pririšote prie revoluto, galite nemokamai persimesti pinigus sau 4u.gif.

Ar jus tikra, kad tik is revolut i revolut nemokamai pervest galima? Bandet pervest is /i ne revolut ir apmokestino???

As nebandziau pati pervest, bet man pervedinejo. Ir tikrai revolut jokio mokescio nepaeme. Ju puslapy parasyta, kad pavedimai i kitas sask nemokami, kaip ir pinigu gavimai.

Butu idomi ir kitu patirtis.

Atsakyti