Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kristi05 @ 2018 09 30, 18:56)
<p><a  class="bbc_url" href="https://www.portugalvineyards.com/" title="Išorinė nuoroda">https://www.portugalvineyards.com</a></p>
<p> </p>
<p><a  class="bbc_url" href="https://www.portugalvineyards.com/" title="Išorinė nuoroda">kai uzsakinejat is sios parduotuves, jums siuntimas 35 eurai?</a></p>

12but -18 eur, o poto kyla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donnna @ 2018 09 30, 00:06)
Sveikos, gal galite patarti, kur galima rasti odinių, arba kokybiškos dirbtinės odos, kuprinių, nešiojamų vietoj rankinukų?

As vasara labai faina Gariunuose nusipirkau, odine, kokybiska, 50€ mokejau
Atsakyti
Labuka smile.gif priminkit, iš kokio Vokietijos tinklapio siunčiatės micro max paspirtukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2018 09 30, 18:39)
Pastoviai nenesioja, tik dukimui i lauka, tai ir prie -18 ejo su rogem.

bigsmile.gif o man atrodo toks plonas...pagaliau dukra beveik priaugo, istraukiau ir pagalvojau, kad ziema nepanesios, kad tinkamas tik prie kokio nulio smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2018 09 30, 09:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amrinasta" data-cid="72217579" data-time="1538235791"><div><p>Iš revoluto tik į revolutą vartotojo įkelta nuotrauka, kitaip bus tarptautinis pavedimas. Tik jūs iš savo LT sąskaitos, kurią pririšote prie revoluto, galite nemokamai persimesti pinigus sau vartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p>Ar jus tikra, kad tik is revolut i revolut nemokamai pervest galima? Bandet pervest is /i ne revolut ir apmokestino???</p><p>As nebandziau pati pervest, bet man pervedinejo. Ir tikrai revolut jokio mokescio nepaeme. Ju puslapy parasyta, kad pavedimai i kitas sask nemokami, kaip ir pinigu gavimai.</p><p>Butu idomi ir kitu patirtis.</p>

As tai supratau kad jei pervedineji is SEB, tai revolut ir neiima nieko, bet SEBas ima uz tarptautini? Ar ne taip? Jei neiima, tai labai gerai butu, pvz galima ramiai naudot visokiems atsiskaitymams uz parduodamus daiktus.
Uzklausiau REVOLUT facebook puslapyje, jei aiskai atsakys, parasyiu, o jei kas tikslaii zinot irgi parasykit.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2018 10 01, 07:51)
As tai supratau kad jei pervedineji is SEB, tai revolut ir neiima nieko, bet SEBas ima uz tarptautini? Ar  ne taip? Jei neiima, tai labai gerai butu, pvz galima ramiai naudot visokiems atsiskaitymams uz parduodamus daiktus.
Uzklausiau REVOLUT facebook puslapyje, jei aiskai atsakys, parasyiu, o jei kas tikslaii zinot irgi parasykit.

Manau neturėtų, nes revoluto sąskaita yra LT1111
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2018 10 01, 07:51)
As tai supratau kad jei pervedineji is SEB, tai revolut ir neiima nieko, bet SEBas ima uz tarptautini? Ar  ne taip? Jei neiima, tai labai gerai butu, pvz galima ramiai naudot visokiems atsiskaitymams uz parduodamus daiktus.

juk revolut yra saskaita LT, nieko niekam nekainuoja. Jau nuo vasario tik ja perku parduodu smile.gif nei man nei kitiems daugiau nekainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 09 30, 16:00)
Meginos, dang kas pirkot tokius trespass kombius. Iki kokios temperaturos jusu vaikai nesiojo juos?

https://www.amazon.c...n one kids suit

Bent man tai jis ziauriai didintas, gal siemet priaugsim iki jo, jau antra ziema stovi
Atsakyti

Noriu daryti uzskayma is George. Papasakokit eprasau kaip geriau ta padaryti, kad kuo maziau papildomu mokesciu butu. Ar muitas uzdeda ka nors? Per kiek laiko atvaziuoja? Ar apsimoka tiesiai i LT siustis ar geriau per tarpini adresa Uk?

Dekui labai :)

Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2018 10 01, 10:04)
Bent man tai jis ziauriai didintas, gal siemet priaugsim iki jo, jau antra ziema stovi

tikrai taip, mano irgi tik sia ziema gales nesiot ir tai su atraitotomis rankovemis ir kelnemis ....
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 10 01, 09:19)
juk revolut yra saskaita LT, nieko niekam nekainuoja. Jau nuo vasario tik ja perku parduodu smile.gif nei man nei kitiems daugiau nekainuoja smile.gif

Super good.gif
Atsakyti
Gal dar kam ko is bulkpowders.co.uk?
Atsakyti