Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal turit bookingo tema? nerandu :/ ar bent kurioj skilty ieskot?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 10 02, 09:47)
Maniškė irgi 4,5. Jau du sezonus Buga atnešiojo, vadinasi nuo 2,5 pati rengiasi jį. Net minties man nekilo, kad vaikas negalėtų jo apsirengt biggrin.gif biggrin.gif

Galet tai gali aisku, tiesiog vientisa apsirengt yra zyyymiai greiciau ir lengviau mirksiukas.gif tik pabandes tai supranti biggrin.gif

Klausykit, ar DHL suderina siuntos atvezimo laika?? man siandein turi vynus atvezt, bet nei skambina, nei ka, nebus taip, kad atvarys ir tada skambins?? o manes nera pvz unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2018 10 02, 10:23)
Gal turit bookingo tema? nerandu :/ ar bent kurioj skilty ieskot?

booking
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 02, 10:26)
Klausykit, ar DHL suderina siuntos atvezimo laika?? man siandein turi vynus atvezt, bet nei skambina, nei ka, nebus taip, kad atvarys ir tada skambins?? o manes nera pvz unsure.gif

man vakar turėjo atvešt, bet dar lig šiol nėra, tikiuos kad pasiskambina 4u.gif
Atsakyti

Paskambino, kai kieme buvo. Dar teko padėti užsinešti. Pasakė, kad viena dėžė 30 kg, o jos trys, tai pats užnešė tik vieną.

Atsakyti
Galet tai gali aisku, tiesiog vientisa apsirengt yra zyyymiai greiciau ir lengviau mirksiukas.gif tik pabandes tai supranti biggrin.gif

Turim, mes tų vientisų kombių, bet mano madistėms jie tiesiog netinka. Ir jei leidi rinktis, kurį nori vilktis, visada ima Buga.
Atsakyti
QUOTE(Lue @ 2018 10 02, 09:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="juratela" data-cid="72219437" data-time="1538418709"><div><p>Dėkui labai, bet jau užsisakiau vartotojo įkelta nuotraukaGalvojau apie ruduo, reikėjo pabandyti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>O kur gaunate nuolaidos kodų? Gal kur nors skelbiami būna? Per savaitę darau bent porą užsakymų, bet nuolaidos kodų niekas nesiūlo... verysad.gif</p>

Gavus esu po gimdymo su skrajutėm, taip pat kažką perkant iš knygyno kartą. Bet tik kelis kartus tegavau, nors naudojuosi jau 8metai
Atsakyti

QUOTE(Nika77 @ 2018 10 02, 10:36)
Paskambino, kai kieme buvo. Dar teko padėti užsinešti. Pasakė, kad viena dėžė 30 kg, o jos trys, tai pats užnešė tik vieną.

Aš tai jau nebelaukiu, kol jie prie durų priavžiavę paskambins. Pamatau, kad tą dieną turi atvežti ir pati skambinu į jų centrą, kad susisiektų su kurjeriu. Tada arba pasako, kada apytiksliai planuoja užvažiuot, arba jei man entinka, išvardinu variantus kada galiu priimti siuntinį ir paprastai susitariam.
Atsakyti
QUOTE(Nika77 @ 2018 10 02, 10:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Braskeele" data-cid="72219766" data-time="1538465194"><div><p>Klausykit, ar DHL suderina siuntos atvezimo laika?? man siandein turi vynus atvezt, bet nei skambina, nei ka, nebus taip, kad atvarys ir tada skambins?? o manes nera pvz vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Paskambino, kai kieme buvo. Dar teko padėti užsinešti. Pasakė, kad viena dėžė 30 kg, o jos trys, tai pats užnešė tik vieną.</p>

oho kokie navarotai... bet svarbu jus gavot, nors mano data spalio 1 buvo, bet as taip dar ir negavau, ar visi butelaičiai sveiki? bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(Lue @ 2018 10 02, 09:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="juratela" data-cid="72219437" data-time="1538418709"><div><p>Dėkui labai, bet jau užsisakiau vartotojo įkelta nuotraukaGalvojau apie ruduo, reikėjo pabandyti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>O kur gaunate nuolaidos kodų? Gal kur nors skelbiami būna? Per savaitę darau bent porą užsakymų, bet nuolaidos kodų niekas nesiūlo... verysad.gif</p>

As neapsipirkineju,bet sita koduka girdziu per radija jau kelinta diena smile.gif
Atsakyti

As kol kas mazajai (4,5 m.) perku vientisus! Nu i darzeli zyyymiai patogiau. Pavasari nupirkau Columbia buga, nu galvoju siemet jau varys su juo, nu ir ne, prakaliau ji ir vel pirkau vientisa Lindexo. Nerealus kombis, pernai irgi nesiojom, labai gerai apsaugotas nuo sniego patekimo, siltas, nestoras, vaikui lengva uzsidet bigsmile.gifZodziu,i darza tik vientisa. O i pardas ar kazkur turim ilgesniu striukiu. Treniravomes mes ta Buga detis, oi ne, kol isipakuoja pati unsure.gif

Parodysite? :)

Atsakyti
Gal kas turite nuolaidų kodą vynams rolleyes.gif https://www.portugalvineyards.com/en/
Atsakyti