Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(keistuole @ 2018 10 02, 18:03)
o aš nieko saviškiams nerandu
clarksų vosvienas kitas modelis tokio dydžio ir dažniausiai baisus

o as saviskiui treciokui 41 dydzio nieko nerandu... rudeniniu, kedu tai dar dar, o vat zieminiu ir kad dar ant kalno tiktu eiti...ir dar plius plati peda ir auksta keltis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2018 10 02, 20:22)
Merginos, gal kas turėjot patirties su online lietuvišku HM? Užsisakiau į paštomatą ir atmetė mokėjimą Revolut'u? Parašė kažkokį klaidos kodą, kurio aš aišku neįsiminiau, o dabar jo niekur nėra. Kas čia jiems darosi? Žinau, kad per UK perka tik "išrinktosios" kortelės smile.gif, nu o kas čia su LT darosi  hmm.gif ?

atmetė ir man revolutą HM mūsų. ir visą atmetė. tik su virtuon visa apsipirkau..
Atsakyti

Gal Kaune kas nors ruošasi pirkti sportsdirect?

Atsakyti
Kas naudojates pirkeu.lt paslaugomis? Ar yra tas siuntos formavimo mokestis kaip eshope? nerandu ju puslapy info apie tai...
Eshopas jau uzkniso su savo kainom, viskas, reik ieskot alternatyvu unsure.gif paskutini kart tu siuntos formavimo mokesciu sumokejau daugaiu nei uz svori, absurdas, ar mano beda, kad kokia Vente atsiuncia 1 uzsakyma 7 pakuotese?? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 03 spalio 2018 - 08:37
O pirkeu vis dar tokia pati lažova atsiėmimo vieta?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 10 03, 09:43)
O pirkeu vis dar tokia pati lažova atsiėmimo vieta?

Savanoriu pr. 56 raso. Ai ***** irgi sikna kaip ir Eshopas...ir tas formavimos mokestis ziuriu yra, tik biski mazesnis- 0,99. Taip matyt nelabai cia ka islosi, nes veza tik is 3 saliu ziuriu unsure.gif as dabar pvz uzsipirkus buvau is UK, FR, PL..Tai is FR jie neveza.

Zodi bl.mba forumas uzbanina, o sikna gerai mat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 03 spalio 2018 - 08:48

dar jie šalių negrupuoja, man atrodo, kažkas sakė, eshopas bent skirtingas šalis apjungia, o pakuotės mokestis tikrai liūdina, kai parduotuvė po vieną prekę išsiuntinėja :(

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 03, 09:47)
Savanoriu pr. 56 raso. Ai ***** irgi sikna kaip ir Eshopas...ir tas formavimos mokestis ziuriu yra, tik biski mazesnis- 0,99. Taip matyt nelabai cia ka islosi, nes veza tik is 3 saliu ziuriu unsure.gif  as dabar pvz uzsipirkus buvau is UK, FR, PL..Tai is FR jie neveza.

Zodi bl.mba forumas uzbanina, o sikna gerai mat biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

savaitgalį nedirba, šikna biggrin.gif Darbo laikas: I-V 09:30 – 17:00
Atsakyti
Merginos, priminkite, kurioj UK pardėj panašiu laiku būna žaislams nuolaidos? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 03, 13:45)
Merginos, priminkite, kurioj UK pardėj panašiu laiku būna žaislams nuolaidos?  4u.gif

argos.co.uk vyksta akcija 3 uz 2 kaina nuo anos savaites jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 10 03, 13:05)
argos.co.uk vyksta akcija 3 uz 2 kaina nuo anos savaites jau  4u.gif

Baiges man atrodo
Atsakyti
gap.eu turi grazinimo svorio limita?

Pvz ziemine striuke priims pastas🤔
Atsakyti