Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(gania @ 2018 10 19, 15:07)
o kaip dydžiai lindex kombių? jei berniukas 114 cm. ūgio, užteks 110 ar geriau 116 dydį griebt?

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 19, 15:08)
aš tai gal ir 122 imčiau.

Lindex didinti smile.gif pernai emiau mazesni nei buvo faktiskas dukros ugis ir siemet irgi- ji 110 mazdaug, 104 dydzio kombio sociai, su didensiu butu kaliause.
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2018 10 19, 13:39)
na va, o aš prie to dar gavau 5 eurų nuolaidą, nes sutikau sugaišti 10min laiko atsakyt į jų anketą,  man 38,7 gavos.
Žinosiu, po kiek stumdyt, nes čia pirkau mažiausiajai  biggrin.gif
nors po teisybei naujus daiktus baisiai sunkiai parduodu, jei kas netiko, lieka tik smarkiai į minusą kainą nuleist, o dėvėtą net nebandžiau.
Papildyta:

o usžiregistravusi ir prisijungusi esat? Nes, jei neprisijungus, nuolaidos nedaro

Kiek pastebėjau musumazyliuose zymiai paprasciau parduoti tokias firmas kaip Columbia, Crocs, Ecco ir etc. . O vat maziau girdimus pavadinimus sunkiai parduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 19, 09:16)
Kam aktualu Lindex 20 proc. nuolaida vaiku rubam, gera kaina gaunas zieminis kombis ir dydziu papilde bigsmile.gif  mes toki pirkom, esu labai patenkinta Lindex kombiais, jau 3 sezona devesim bigsmile.gif
https://www.lindex.c...Padded-Overall/

o kaip ta koduka pritaikyti su 20proc nulaida? unsure.gif irasiau i laukeli, bet kazkodel nenuminusuoja 20proc blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 10 19, 12:42)
gerai, jei bent žaidžia. Maniškės nepasakyčiau, kad apskritai žaidžia su žaislais. Lego gal išimtis tik.
Pilni kambariai žaislų, bet jie tik išmėtymui skirti. Kartais kai supykstu, kad abiejų kambariai netvarkyti, sakau paimsiu viską ir išmesiu, bet jų panašu, kad tai negąsdina, nes tiesiog nebereikia pusės žaislų. Gal kokio Lego ar Playmobil ir pagailėtų  ax.gif todėl stengiuosi išvis nepirkti jokių smulkių vienadienių žaislų.

Mano sunui 8, vis dar Lego fanas, gavo dovanu Technic 42006, labai patinka, bet didesnio nebepirksiu, ir siaip tu lego daugiau nei proto namie.. O va dukra sesiamete nezaidzia praktiskai su niekuo.. Simtus kartus sakiau, kad nebepirksiu zaislu, nes nusibodo tvarkyti, bet realiai pagalvojus, negi per sventes tuscia bus.. Pirkti vien tam, kad pirkti vel nesamone, tai nezinau ka daryti verysad.gif As irgi grasinu ismesti, nebijo biggrin.gif Bet nauju vistiek nori, nors nezino ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 19 spalio 2018 - 14:46
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 19, 14:10)
Saunu bigsmile.gif  man irgi gera kaina gavos, gal 41 euras, nes pritaike ta 20 ir plius 10 naujo accounto, pirkau prie koki menesi. Mazyliuose devetus kiaunes po 40 euru stumdo unsure.gif  unsure.gif

o yra dar kodas naujam accountui? ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(minha @ 2018 10 19, 14:12)
<p>klausykit, bandau uzszisakyti is lindex ir nepritaiko man -20 kombiui, kokia klaida darau?</p>

man taip pat nepritaiko blink.gif rodo,kad aktyvus, bet neminusuoja tu 20proc unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 19, 14:21)
Lindex didinti smile.gif  pernai emiau mazesni nei buvo faktiskas dukros ugis ir siemet irgi- ji 110 mazdaug, 104 dydzio kombio sociai, su didensiu butu kaliause.

ajai, tai mano bus kaip kaliausė, nes 116 paskendo, o ten rašo 5-6 metų, paėmiau 4-5 (110), jai dabar ketveri, bet nebuvo tokio dydžio parduotuvėj pamatuot. Kita vertus nėr ko graužtis, 104 dydžio nebuvo internetinėj.

Pritaiko nuolaidą iš karto, kai einate į checkout'ą ir jei esate prisijungusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <nemiga<pievoje<: 19 spalio 2018 - 15:18
QUOTE(Shalimar @ 2018 10 19, 16:45)
O va dukra sesiamete nezaidzia praktiskai su niekuo.. Simtus kartus sakiau, kad nebepirksiu zaislu, nes nusibodo tvarkyti, bet realiai pagalvojus, negi per sventes tuscia bus.. Pirkti vien tam, kad pirkti vel nesamone, tai nezinau ka daryti verysad.gif

Tai gal galima nupirkti kokį naudingą daiktą, nebūtinai žaislą. Gal knygą, enciklopediją, stalo žaidimą, gal į jos kambarį kokį aksesuarą, kuris šiaip nebūtinai reikalingas ir brangokas.
Mūsų šeimoje vaikai rašo laiškus Kalėdų seneliui su norais, tai vienas vaikas nesugalvoja ką rašyti, o kitas prirašo ilgiausią laišką lego kostruktorių su konkrečiais kodais, nes tas Kalėdų senelis nelabai toks supratingas ir parašius "Lego city lėktuvas" gali ne tą lėktuvą atnešti biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 10 19, 15:45)
Mano sunui 8, vis dar Lego fanas, gavo dovanu Technic  42006, labai patinka, bet didesnio nebepirksiu, ir siaip tu lego daugiau nei proto namie.. O va dukra sesiamete nezaidzia praktiskai su niekuo.. Simtus kartus sakiau, kad nebepirksiu zaislu, nes nusibodo tvarkyti, bet realiai pagalvojus, negi per sventes tuscia bus.. Pirkti vien tam, kad pirkti vel nesamone, tai nezinau ka daryti verysad.gif As irgi grasinu ismesti, nebijo biggrin.gif Bet nauju vistiek nori, nors nezino ko.

Aš ir nenoriu, kad pirkt tam, jog pirkt. Kartais kai klausiu ko nori dovanų, matau, kad vos ne per prievartą bando sugalvoti, viena nuo kitos kopijuoja. Tai tada sėdim ir kalbam, kad nebūtina būtinai kažko norėt, gal geriau pataupyt didesniam daiktui. Taupo dabar baseinui biggrin.gif sakė vasarą statys kieme didelį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pas mus irgi su Lego tas pats, aš dar dėžių neišmetu, tai pas ją viskas tvarkingai komplektais sudėta, bet dėžės su lego iškaišiotos visur kur įmanoma biggrin.gif plius palangė didžiausia nukrauta mylimiausiais lego jau surinktais. Didžiausia bausmė būna, kai liepiu palangę susitvarkyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Auruma @ 2018 10 19, 17:17)
gal į jos kambarį kokį aksesuarą, kuris šiaip nebūtinai reikalingas ir brangokas.

drinks_cheers.gif pas mus viena iš gimtadienio dovanų buvo didžiulis lipdukas ant sienos su pasaulio žemėlapiu ir įvairiais gyvūnais, būdingais kiekvienam žemynui.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2018 10 19, 17:17)
Tai gal galima nupirkti kokį naudingą daiktą, nebūtinai žaislą. Gal knygą, enciklopediją, stalo žaidimą, gal į jos kambarį kokį aksesuarą, kuris šiaip nebūtinai reikalingas ir brangokas.
Mūsų šeimoje vaikai rašo laiškus Kalėdų seneliui su norais, tai vienas vaikas nesugalvoja ką rašyti, o kitas prirašo ilgiausią laišką lego kostruktorių su konkrečiais kodais, nes tas Kalėdų senelis nelabai toks supratingas ir parašius "Lego city lėktuvas" gali ne tą lėktuvą atnešti  biggrin.gif.

Tai taip, laiske ir maniskis Lego kodus suraso, o kai mazoji niekaip nesugalvojo ko nori, tai pats sau irase milziniska Lego uz kelis simtus euru, o sesei pasiule prasyti blizgancio flomasterio arba plauku gumytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2018 10 17, 16:06)
Gal kas Vilniuje norėtų prisijungti prie cocooncenter.com?  ax.gif

Vis dar renku 4u.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gifpas mus viena iš gimtadienio dovanų buvo didžiulis lipdukas ant sienos su pasaulio žemėlapiu ir įvairiais gyvūnais, būdingais kiekvienam žemynui.

puiki dovana. Kur pirkote? :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2018 10 19, 18:30)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72237102" data-time="1539960586">
<div>
<p>vartotojo įkelta nuotraukapas mus viena iš gimtadienio dovanų buvo didžiulis lipdukas ant sienos su pasaulio žemėlapiu ir įvairiais gyvūnais, būdingais kiekvienam žemynui.</p>
</div>
</blockquote>
<p>puiki dovana. Kur pirkote? rolleyes.gif</p>

Mes užsakinėjo pas spaudos gamintojus, nes tokio dydžio niekur nesu mačius. Į nišą reikėjo virš lovos, tai gavos du metrai ant metro kažkur.
Atsakyti