Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2018 10 19, 16:17)
ajai, tai mano bus kaip kaliausė, nes 116 paskendo, o ten rašo 5-6 metų, paėmiau 4-5 (110), jai dabar ketveri, bet nebuvo tokio dydžio parduotuvėj pamatuot. Kita vertus nėr ko graužtis, 104 dydžio nebuvo internetinėj.

Pritaiko nuolaidą iš karto, kai einate į checkout'ą ir jei esate prisijungusios.

Maniskei 4,5 metu, 110 ugio, tai tas 104 pats tas, 110 paskestu.
Atsakyti
gal kas nori prisijungti prie www.vertbaudet.com norėčiau per pusę pasidalinti siuntimą
yra prekių su 30proc nuolaida, perkant 3 ir daugiau prekių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 19 spalio 2018 - 18:06

O taip...9- metis sunus Kaledom nori Wakeboardo ar kaip jis ten unsure.gifjauciu be kokiu 300 euru ju ner blink.gifblink.gifpernyksyis x boxas pasirodo gaidys biggrin.gifbiggrin.gifnes matai nepaveza Fortnite zaidimo kazkokio ant bangos. Butu gerai nauja kompa nupirkt, zaidimam biggrin.gifbiggrin.gifZodziu, norai mazdau tokie ax.gif

Kaip tiksliai tas kompas vadinasi, neranda man tokio wakeboardo, noriu pasižiūrėti  nes masto irgi kažkokį pirkti šeimai Kalėdoms :) 

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2018 10 19, 19:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Braskeele" data-cid="72236558" data-time="1539936557"><div><p>O taip...9- metis sunus Kaledom nori Wakeboardo ar kaip jis ten vartotojo įkelta nuotraukajauciu be kokiu 300 euru ju ner vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukapernyksyis x boxas pasirodo gaidys vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukanes matai nepaveza Fortnite zaidimo kazkokio ant bangos. Butu gerai nauja kompa nupirkt, zaidimam vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaZodziu, norai mazdau tokie vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kaip tiksliai tas kompas vadinasi, neranda man tokio wakeboardo, noriu pasižiūrėti  nes masto irgi kažkokį pirkti šeimai Kalėdoms smile.gif </p>

Wakeboardas yra ne kompas biggrin.gif biggrin.gif vandenlente lietuviskai biggrin.gif kompas cia kitas noras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2018 10 19, 10:42)
merginos jus čia daug žinančios, gal netyčiom kuri išbandėte šį valiklį dušo kabinoms, plytelėms nuo kalkių?
vartotojo įkelta nuotrauka

As bandziau, ir man patiko, kranus, kriaukles isvalo puikai, ranku negrauzia ir nesausina, duso kabinos neturiu, negaliu komentuoti.
Jei domina, rasykit i AZ
Atsakyti

Wakeboardas yra ne kompas biggrin.gifbiggrin.gifvandenlente lietuviskai biggrin.gifkompas cia kitas noras mirksiukas.gif

Aaa, nu va kokia aš blondinė :) man visokias lentas metė, tai galvoju kur tas kompas :) 

Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2018 10 19, 10:42)
merginos jus čia daug žinančios, gal netyčiom kuri išbandėte šį valiklį dušo kabinoms, plytelėms nuo kalkių?
vartotojo įkelta nuotrauka

Vienintelis kuris labiausiai patiko. Nuvalo gerai,neturi pasaliniu kvapu,negrauzia ranku.
Atsakyti
Sveikos, mergaites, turi puse kasiko laisvo perkant is Iherb, apie 12 eur. Gal kas noretu prisijungti? Su dabartinemis mano prekemos siuntimas apie pora euru.kaunas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 19 spalio 2018 - 20:51
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 19, 17:54)
Maniskei 4,5 metu, 110 ugio, tai tas 104 pats tas, 110 paskestu.

ačiū, tai tikrai paskęs. Na, grąžinsiu, jei ką. Tik tokios kainos paskui negausiu
Atsakyti

ačiū, tai tikrai paskęs. Na, grąžinsiu, jei ką. Tik tokios kainos paskui negausiu

Žiemai užtenka šilumos jų? 

Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2018 10 19, 17:11)
o yra dar kodas naujam accountui?  ax.gif  4u.gif
Papildyta:

man taip pat nepritaiko blink.gif  rodo,kad aktyvus, bet neminusuoja tu 20proc  unsure.gif

Man ir praeitą kartą taip buvo. Norėjau nupirkti nepavyko. Ir dabar netaiko kodo..kam taiko iš vilniečių gal galite padėti apsipirkti. Būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 20 spalio 2018 - 07:38

Timberland 33dydis 16,26eur

https://www.amazon.d...=price-asc-rank

Atsakyti