As PL bunu tris kartus per metus, niekad maisto nesivezu, man tai kazkoks marazmas. ka tu ten nuo vieno apsipirkimo sutaupysi, mada kazkokia. dar reik turet vietos kur namie viska sandeliuoti
QUOTE(Lux @ 2018 10 31, 14:19)
As PL bunu tris kartus per metus, niekad maisto nesivezu, man tai kazkoks marazmas. ka tu ten nuo vieno apsipirkimo sutaupysi, mada kazkokia. dar reik turet vietos kur namie viska sandeliuoti
Plius reikia zinoti, ka pirkti, kad kokios "optimos" linijos neprisipirktum..
QUOTE(doruta @ 2018 10 31, 14:36)
Plius reikia zinoti, ka pirkti, kad kokios "optimos" linijos neprisipirktum..
reik su skaičiuotuvu važiuoti, nes atrodo gal pigiau, bet pažiuri į gramus ir pasirodo nė velnio pigiau, ką visada parsivežam tai želės pakeliuose, nu ten tokia jos įvairovė didelė ir jeigu ant akcijos pataikai tai super būna, o jei ir nepataikai tai bent negaila pirkt, nes lt tikrai mažesnis pasirinkimas.

Lenkijoje matyt pigu tiems, kurie ziuri tik i kaina, bet ne i kokybe. Panasiai ir su Lidl Lietuvoje. Daug kas sako, kad ten pigu. O pigu del to, kad ten prastesnes kokybes gaminiai. Kelis sykius per neapsiziurejima apsisoviau. Viena karta nerusine kalakutienos desra nusipirkau nepaskaiciusi etiketes, kur vien kremzles ir skuros po burna velejosi. Kita karta silkes suktinukus pirkau. Tai ten beveik tik silkes oda buvo, o zuvies labai mazai. Dar garstycias pirkau - rugscios. Man Lidl tik trumpam uzbegimui - vandens arba saldumynu nusipirkti.
QUOTE(Auruma @ 2018 10 31, 14:09)
Ten turbūt apsimoka važiuoti, jei perki maistą/daiktą tik pagal kainą. Dėl maisto, tai jei perki visokių paruoštų produktų - sūrelių, užtepėlių, jogurtų, vandens buteliuose, mėsos gaminių, pieno ilgo galiojimo etc. Aš pvz. kai perku tai sudėtį žiūriu ir dauguma iš mano išvardintų produktų pas mus nekasdieniai produktai, tai Lenkijoj man neapsimoka pirkti. Be to pradėjus nagrinėti sudėtį, paaiškėja kad ne taip ir pigu.
Dar kiti prisiperka daaaug mėsos ir ją šaldo. Bet mėsą berods labiausia apsimoka spec. turguj pirkti.
Kas apsimoka, tai jei reikia augalų ir nemažai, Suvalkuose tikrai pigiau. Bet reikia važiuoti tiesiai į medelyną.
Dar kiti prisiperka daaaug mėsos ir ją šaldo. Bet mėsą berods labiausia apsimoka spec. turguj pirkti.
Kas apsimoka, tai jei reikia augalų ir nemažai, Suvalkuose tikrai pigiau. Bet reikia važiuoti tiesiai į medelyną.
Labai apsimoka. Perku ir varsuvok ir biakystoke ir augustove. Vaikui rasomą stalą už 6 nupirkau iš Carrefour. Taip kad nesakykit.
lenkijoje pilna tarptautiniu zenklu prekiu, tad jei bijot apsisauti, perkat tik tai ka zinot 
O siaip kelis kart buvom , tai buitine chemija tikrai zenkliai pigiau( somat priemones be akcijos turbut perpus pigiau), tai pagrinde tai ir perkam, maisto labai saikingai, nes nemegstu sandeliuoti..beje, dar be glitimo pasirinjimas didesnis ir kainos taip pat zenkliai geresnes

O siaip kelis kart buvom , tai buitine chemija tikrai zenkliai pigiau( somat priemones be akcijos turbut perpus pigiau), tai pagrinde tai ir perkam, maisto labai saikingai, nes nemegstu sandeliuoti..beje, dar be glitimo pasirinjimas didesnis ir kainos taip pat zenkliai geresnes
QUOTE(rootha @ 2018 10 31, 14:41)
reik su skaičiuotuvu važiuoti, nes atrodo gal pigiau, bet pažiuri į gramus ir pasirodo nė velnio pigiau, ką visada parsivežam tai želės pakeliuose, nu ten tokia jos įvairovė didelė ir jeigu ant akcijos pataikai tai super būna, o jei ir nepataikai tai bent negaila pirkt, nes lt tikrai mažesnis pasirinkimas. 

Alaus butelis pvz 60-80 ct kur pas mus 1,20-1,5. Lydytas sviestas 4, kalakutoenos file 3,50 ir galiu vardint ir bardint laiko neturiu
gal kas Vilniuje perka unserekleineapotheke.de ??? aš su pora daikčiukų prisijungčiau

QUOTE(aijos @ 2018 10 31, 16:43)
Lenkijoje matyt pigu tiems, kurie ziuri tik i kaina, bet ne i kokybe. Panasiai ir su Lidl Lietuvoje. Daug kas sako, kad ten pigu. O pigu del to, kad ten prastesnes kokybes gaminiai.
Nu dėl šito, tai tikrai nesutiksiu. Dažnai Lidl apsipirkinėju, bet būtent ne dėl kainos, o kokybės. Aišku, ten kaip ir visur reikia žiūrėti etiketes ir atsirinkti savo produktus.
Vasarą pirkdavau šviežio tuno filė grilinti, tikrai pigiau nei kokiam Rimi. Taip pat laukinės lašišos gali rasti. Skaičiau, kad net fazanų būna sumedžiotų. Sūriai jų labai skanūs ir kokybiški. Kumpelius vaikams irgi tik Lidl perku, nes niekur kitur tokios geros sudėties nerandu. Sutinku, kad ten pilna šlamšto, bet jo visur pilna.
QUOTE(Carlin @ 2018 10 31, 18:18)
.. Kumpelius vaikams irgi tik Lidl perku, nes niekur kitur tokios geros sudėties nerandu.
Kokius kumpelius perkat? Čia rūkytos mėsos?
Aš LT Lidle retai apsiperku, bet man patinka. Tiesa aš dažniausia perku "žaliavinį" maistą, ne (pus)gaminius, tai kokybe nesiskundžiu. Paskutinį kartą net nustebau, kai pirkau pieną maišelyje LT gamybos ir kainavo 0.39eu/l ir čia nebuvo jokios akcijos.
QUOTE(Carlin @ 2018 10 31, 16:18)
Nu dėl šito, tai tikrai nesutiksiu. Dažnai Lidl apsipirkinėju, bet būtent ne dėl kainos, o kokybės. Aišku, ten kaip ir visur reikia žiūrėti etiketes ir atsirinkti savo produktus.
Vasarą pirkdavau šviežio tuno filė grilinti, tikrai pigiau nei kokiam Rimi. Taip pat laukinės lašišos gali rasti. Skaičiau, kad net fazanų būna sumedžiotų. Sūriai jų labai skanūs ir kokybiški. Kumpelius vaikams irgi tik Lidl perku, nes niekur kitur tokios geros sudėties nerandu. Sutinku, kad ten pilna šlamšto, bet jo visur pilna.
Kad ten net nera is ko rinktis... Bent jau man, paskutine parduotuve i kuria eiciau didesniam apsipirkimui
merginos, prasau pagalvos, nes su vokieciu sunkiao sekas: kokios prekiu grazinomo kainos, kaip siusti atgal mytoys? o apkeitimo galimybes kokios?
per didelius batus uzsakiau
per didelius batus uzsakiau