Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

labas vakaras, gal žinot ar www.healthypeach.com

yra patikima parduotuvė? nerandu įmonės duomenų jų psl, bet yra paypal atsiskaitymas. atsiliepimai blogi, bet...kolegės kolegė sakė vis perka iš ten Equazen žuvų taukus. tai pasimetus esu :/

Pirkome rugsėjo gale. Patikima parduotuvė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika77: 04 lapkričio 2018 - 12:45

Turbūt dauguma pirkot tuos pigius columbia buga kombinezonus iš amazono po 37 svarus, tai įdomu ar jus normalius gavote ? Kazkaip įtariu jog čia padelka, ar kažin tik man brokuotas atėjo?

O kas jam negerai? Sesers mergaitei nupirkau. Bet dar nenesioja. Tai nepakomentuosiu

Atsakyti
Minėjote apie gimtadienį su šaudymais iš lanko. Kur konkrečiai darėt? Randu Kaune, Vilniuje.. Vilniuje net neaišku, ar daro gimtadieninius...
AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 04, 19:41)
Minėjote apie gimtadienį su šaudymais iš lanko. Kur konkrečiai darėt? Randu Kaune, Vilniuje.. Vilniuje net neaišku, ar daro gimtadieninius...
AČIŪ

Mes darysime Kaune cia [URL=http:// http://lankuarena.lt/kainos-12/lt/]lanku arena[/URL] aplinka tai man ten nieki blatno ieini i rusi pelėsiu patrenkia😁 nu bet sunus baisiai nori maji te....
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2018 11 04, 18:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Klaudijaaa" data-cid="72252766" data-time="1541272064"><div><p>Turbūt dauguma pirkot tuos pigius columbia buga kombinezonus iš amazono po 37 svarus, tai įdomu ar jus normalius gavote ? Kazkaip įtariu jog čia padelka, ar kažin tik man brokuotas atėjo?</p></div></blockquote><p>O kas jam negerai? Sesers mergaitei nupirkau. Bet dar nenesioja. Tai nepakomentuosiu</p>

Viena rankove storesnė už kitą, labai prikimšta to pasiltinimo, kiek esu turėjusi tai visada columbia kombiai plonuciai, minimaliai ten to pasiltinimo, o šitame prikimšta kaip reikiant. Tai gal čia tik man toks brokuotas verysad.gif Vat ir nusipirk gera kaina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudijaaa: 04 lapkričio 2018 - 20:32
QUOTE(Klaudijaaa @ 2018 11 04, 22:31)
Viena rankove storesnė už kitą, labai prikimšta to pasiltinimo, kiek esu turėjusi tai visada columbia kombiai plonuciai, minimaliai ten to pasiltinimo, o šitame prikimšta kaip reikiant. Tai gal čia tik man toks brokuotas verysad.gif  Vat ir nusipirk gera kaina verysad.gif

Pirkau du kombius. Viskas gerai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2018 11 04, 21:31)
Viena rankove storesnė už kitą, labai prikimšta to pasiltinimo, kiek esu turėjusi tai visada columbia kombiai plonuciai, minimaliai ten to pasiltinimo, o šitame prikimšta kaip reikiant. Tai gal čia tik man toks brokuotas verysad.gif  Vat ir nusipirk gera kaina verysad.gif

Ačiū, Vilniuje yra Strele, idomu butu atsiliepimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2018 11 04, 20:31)

as 5sezonai nupirkau padelka.
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(simpa @ 2018 11 02, 18:24)
Gal kas iš kauniečių nori savo Tukio siuntą prijungti? Man trūksta apie 2 kg  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2018 11 05, 01:21)

Iš ko supratot?
Aš iš sportsdirect esu gavus įtartiną
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 05 lapkričio 2018 - 08:05
QUOTE(Dinulkas @ 2018 11 05, 03:21)

Oho. Va čia tai keista.. O kaip jūs suprantat kad tai padėlka.
Atsakyti

Gal kas galit rekomenduot Vilniuj skalbimo mašinų meistrą? Ačiū :4u:​ 

Atsakyti