Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2018 11 05, 09:47)
<p>Gal kas galit rekomenduot Vilniuj skalbimo mašinų meistrą? Ačiū 4u.gif​ </p>

Mums tvarkė Salvata. Paslaugomis likom patenkinti. 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reik gerų demisezoninių batų? Nauji Timberland 35 dydžio, labai plačiai kojai netiks, 40 Eur.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Prisijungčiau su 2 Advento kalendoriais iš My Toys Kaune :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(zyzliukė @ 2018 11 05, 12:40)
<p>Prisijungčiau su 2 Advento kalendoriais iš My Toys Kaune rolleyes.gif
</p>

https://www.mytoys.d...er-8005942.html
Šitam taiko dar 10 proc. Bet reiktų 4 pirkti. Vistiek ar verta dar pristatymas prisidėtų... Ne taip ir pigiai
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 04, 22:43)
Ačiū, Vilniuje yra Strele, idomu butu atsiliepimai bigsmile.gif

mano brolis neseniai šventė ten savo gimtadienį. Jis jau suaugęs, tai kažkokio žmogaus, kuris užimtų, nereikia. Sakė, kad labai patiko, kitą dieną visą užpakalį skaudėjo biggrin.gif
Įspūdžiai kuo geriausi. Žaidė dvi valandas 10 žmonių, tai antrą valandą jau vos vilko kojas smile.gif
Atsakyti
Gal zinot kas pristato nextdirect?
Buvo parašyta, kad pristatys lapkričio 1, na galvoju "šventės", bet šiandien tai tikejausi kokių žinių, bet visą dieną tylu... Reik ieskot galų smile.gif
Atsakyti
Ar nera PET24 kodo?
Atsakyti
gal kas nori jungtis: pirksiu iš /www.landsend.co.uk ir priimčiau kelias mergaites, kad surinkti iki nemokamo shipo I UK
siuntimas i lt pagal tukio ikainius
d.kvasnia@gmail.com
tema landsend

man reikia paciai batuku
https://www.landsend...rdEmkG0AuAp_CQ0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 05 lapkričio 2018 - 15:14
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 11 05, 17:03)

Ieškau berniukui 31 dydžio. ar įmanoma ką nors nupirkti iki 50€ tikrai šilto ir kokybiško.? vasara uzpirkus buvau vikingų Ale dideli dar 32
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 05 lapkričio 2018 - 15:56

Sveikos,
gal kuri pirkot iš vente privee papuošalus? Patikima,ten kažką brangiau pirkti? Nes nuolaidas tai rodo didžiules, kaži kiek tikros jos yra  :hmm:  dar panaši yra ispaniška parduotuvė privalia.es mintis visiškai tokia pati, tai abejose ir žiūrinėjuosi :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2018 11 05, 16:56)
Ieškau berniukui 31 dydžio. ar įmanoma ką nors nupirkti iki 50€ tikrai šilto ir kokybiško.? vasara uzpirkus buvau vikingų Ale  dideli dar 32

man landsendo batai patiko, idealus per slapdribas eiti, ir siltesni nei Crocsai tikrai
Atsakyti
Gal kas norėtų prisijungti prie sportsdirect? siųsčiau per eshop ax.gif
Atsakyti