Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal dar perkate kas tuos mikrofonus is walmarto?
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2018 11 06, 23:04)
Jei pirma karta pakimba registruojant, tada perkraunu puslapi ir is antro karto pavyksta. Dar mane ten baisingai nervina, kai varde ar pavardeje meta klaida  doh.gif  Nors ten viskas gerai buna parasyta. Tada vel tenka perkrauti puslapi ir rasyti is naujo.
[right][snapback]72256527[/snapback][/right]

Man del XS dezes greiciausiai strigo.
O del vardo, buna tarpas dar gale ar pradzioje ir meta klaida.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 11 07, 08:40)
Man del XS dezes greiciausiai strigo.
O del vardo, buna tarpas dar gale ar pradzioje ir meta klaida.

Man xs registruojant visad stringa. Tai imu s ir be jokiu trukdziu uzregistruoju. Ir reikia gerai perziuret, kad tarpu nubutu pries ir po uzrasu.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2018 11 07, 08:11)
Man xs registruojant visad stringa. Tai imu s ir be jokiu trukdziu uzregistruoju. Ir reikia gerai perziuret, kad tarpu nubutu pries ir po uzrasu.

As tikrinau sarasa, kur nera XS deziu, tuomet registravau S dydzio.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 11 07, 09:24)
As tikrinau sarasa, kur nera XS deziu, tuomet registravau S dydzio.

Neblogas būdas priversti mokėti daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 11 07, 08:30)
Neblogas būdas priversti mokėti daugiau ax.gif

Taip, taip.. Sugalvojo kaina pakelti.. XS prigalvojo.. Bet ne visus pastomatus pakeite..
Pasto ikainius irgi padidino.. Ir vel eiline monopolija..
Atsakyti
Merginos , kokiam psl perkate kontaktinius lęšius?
Atsakyti
Gal kas iš vilniečių renkate iš Cocooncenter?
Atsakyti
Kas naudojates pirklenkijoje. lt paslaugomis? Klausimas" ten reik uzpildyt tokia forma padarius pirkima, reik nurodyt prekiu skaiciu, koks cia tikslas? i koki skaiciu nurodyt, jei perku pvz. 10 vienodu daiktu ir juos pardavejas atsius ko gero vienoje pakuoteje
Atsakyti
Kas turi Prime naryste amazon.co.uk
Labai reiktų pagalbos, du vnt reiktų šito šautuvo.
https://www.amazon.c...BmZCfmdHjJhOa4Y
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2018 11 06, 20:56)
kaip atskirti padielka ar ne  blink.gif

Kaip rašiau, kur gavau gan įtartiną iš Sportdirect'o BUga Set,

tai įtarimai kilo, nes buvo pripainiotos etiketės (ant rūbo vienoki dydžiai, ant įpakavimo kitokie);
išorės medžiaga buvo ne tokia standi kaip originalų , kažkokia minkštesnė,
ir išmatavimai skyrėsi nuo tokio paties dydžio originalo - buvo į mažesnę pusę ir kelnės, ir striukė.

Bet nesu įsitikinusi, kad neoriginalas, gal kokiai kitai rinkai skirtas, gal kolekcija senesnė.
Kadangi pardaviau (dėl tų pripainiotų etikečių ir mažesnių išmatavimų - buvo per mažas), o nupirko mama iš rankų , kur apžiūrėjo pati ir pamatavo savo vaikui, tai daugiau nebesigilinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 11 07, 11:32)
Kas naudojates pirklenkijoje. lt paslaugomis? Klausimas" ten reik uzpildyt tokia forma padarius pirkima, reik nurodyt prekiu skaiciu, koks cia tikslas? i koki skaiciu nurodyt, jei perku pvz. 10 vienodu daiktu ir juos pardavejas atsius ko gero vienoje pakuoteje

as nerasau kiek ir kokiu - ikeliu nuorodą iš kokios pardės ir viskas. Nurodau daiktus, jei didelius perku - pvz esu pirkus lovą, tai tada ikeliau butent lovos nuorodą
Atsakyti