Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2018 11 07, 13:14)
as nerasau kiek ir kokiu - ikeliu nuorodą iš kokios pardės ir viskas. Nurodau daiktus, jei didelius perku - pvz esu pirkus lovą, tai tada ikeliau butent lovos nuorodą

Bet neparasote, kad to daikto pvz 10 vnt?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 11 07, 13:01)
Bet neparasote, kad to daikto pvz 10 vnt?

ne, nu pvz perki is vaistines 50skirtingų vaistų - tai gi nerašysiu aš jiems ataskaitos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 11 07, 14:12)
ne, nu pvz perki is vaistines 50skirtingų vaistų - tai gi nerašysiu aš jiems ataskaitos biggrin.gif

Tai va ir as apie tai pagalvojau, apskritai keistai skamba ta grafa, gal as kokiu sexo zaisliuku urmu papirkau, ar jie turi apie tai zinoti? biggrin.gif biggrin.gif nu ateina ipakuotas daiktas ir ateina biggrin.gif
Atsakyti

Gal kas padėtų man tokiu klausimu, pirkau vienoje parduotuvėje cavos dėžę, maisto įvairaus, valymo priemonių, na bendra suma apie €70. Gavosi taip,kad užklausus po gerų dviejų savaičių, kur mano produktai, atsiuntė kurjerių išrašą su "mano" parašu,kad siunta pristatyta jau po kelių dienų :D sakau nespankit tik, aš visdar majonezo neturiu :D tai jie aiškinasi su kurjeriais. Jau trys savaitės! Parašiau prieš kelias dienas, kad tegu aiškinasi,kad ir iki kalėdų, aš nelauksiu, arba šią savaitę pristato naują siuntą, arba pinigus grąžina. Nieko neatrašė :D kaip man toliau elgtis? Gal kokį ES istatymą paieškoti, jiems nusiųsti? O gal jie teisūs ir iki Kalėdų gali sau ramiai laukti? Pirmą kartą susiduriu su tokiu absurdu :D veiksmas aišku ne Lietuvoje, o Ispanijoje....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 07 lapkričio 2018 - 13:32
QUOTE(Thea! @ 2018 11 07, 14:31)
<p>Gal kas padėtų man tokiu klausimu, pirkau vienoje parduotuvėje cavos dėžę, maisto įvairaus, valymo priemonių, na bendra suma apie €70. Gavosi taip,kad užklausus po gerų dviejų savaičių, kur mano produktai, atsiuntė kurjerių išrašą su "mano" parašu,kad siunta pristatyta jau po kelių dienų biggrin.gif sakau nespankit tik, aš visdar majonezo neturiu biggrin.gif tai jie aiškinasi su kurjeriais. Jau trys savaitės! Parašiau prieš kelias dienas, kad tegu aiškinasi,kad ir iki kalėdų, aš nelauksiu, arba šią savaitę pristato naują siuntą, arba pinigus grąžina. Nieko neatrašė biggrin.gif kaip man toliau elgtis? Gal kokį ES istatymą paieškoti, jiems nusiųsti? O gal jie teisūs ir iki Kalėdų gali sau ramiai laukti? Pirmą kartą susiduriu su tokiu absurdu biggrin.gif veiksmas aišku ne Lietuvoje, o Ispanijoje....</p>

Siaip gal Viktorija pakomentuos, ji pas mus pasikauscius siais klausimais kiek teko susidurt bigsmile.gif
O siaip as daznai pagalvoju kas butu tokiu atveju...Na LT manau butu lengviau tu galu ieskoti, bet pvz UK veza koks zioplas kurjeris i eshopa, atiduoda ten bile kam aplink eshopa ir ieskok vejo laukuose paskui...na teoriskai juk gali taip buti, ypac su komerciniu adresu, kai ten priima tas siuntas kas netingi unsure.gif
Atsakyti

https://www.amazon.it/Hasbro-Nerf-Nitro-C0784EU40-Longshot/dp/B06X9SLZN7/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1541596840&sr=8-1&keywords=nerf+nitro+longshot+smash yra italiskame amazone uz 15 eur ir nereikia prime narystes

Atsakyti

https://www.colorlan...m/lt/newsletter

Užsiregistruojate naujienlaiskiui ir gaunate 50vnt nuotraukų uz 2.1€(siuntimo mokestis)

Bandėt? Užsiregitravau, užsisakiau naujienlaiškį, bet jokios nuolaidos nei nuolaidų kodo negaunu :unsure:

Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2018 11 07, 16:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lue" data-cid="72256451" data-time="1541533453"><div><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.colorland.com/lt/newsletter'>https://www.colorland.com/lt/newsletter</a></p><p>Užsiregistruojate naujienlaiskiui ir gaunate 50vnt nuotraukų uz 2.1€(siuntimo mokestis)</p></div></blockquote><p>Bandėt? Užsiregitravau, užsisakiau naujienlaiškį, bet jokios nuolaidos nei nuolaidų kodo negaunu unsure.gif
</p>

gavau ir jau pasinaudojau 4u.gif
ten kai registruojates turit abi varneles uzzymet 4u.gif ir patikrinkit ar nenukeliavo i koki spam, nes pas mane buvo ne pagrindiniuose laiskuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2018 11 07, 14:31)
<p>Gal kas padėtų man tokiu klausimu, pirkau vienoje parduotuvėje cavos dėžę, maisto įvairaus, valymo priemonių, na bendra suma apie €70. Gavosi taip,kad užklausus po gerų dviejų savaičių, kur mano produktai, atsiuntė kurjerių išrašą su "mano" parašu,kad siunta pristatyta jau po kelių dienų biggrin.gif sakau nespankit tik, aš visdar majonezo neturiu biggrin.gif tai jie aiškinasi su kurjeriais. Jau trys savaitės! Parašiau prieš kelias dienas, kad tegu aiškinasi,kad ir iki kalėdų, aš nelauksiu, arba šią savaitę pristato naują siuntą, arba pinigus grąžina. Nieko neatrašė biggrin.gif kaip man toliau elgtis? Gal kokį ES istatymą paieškoti, jiems nusiųsti? O gal jie teisūs ir iki Kalėdų gali sau ramiai laukti? Pirmą kartą susiduriu su tokiu absurdu biggrin.gif veiksmas aišku ne Lietuvoje, o Ispanijoje....</p>

www.ecc.lt

čia yra Europos vartotojų centrų tinklas. Rašykit jiems.
Atsakyti

gavau ir jau pasinaudojau 4u.gif
ten kai registruojates turit abi varneles uzzymet 4u.gifir patikrinkit ar nenukeliavo i koki spam, nes pas mane buvo ne pagrindiniuose laiskuose 4u.gif

Tikrai. Radau. Ačiū 4u.gif

Atsakyti

Siaip gal Viktorija pakomentuos, ji pas mus pasikauscius siais klausimais kiek teko susidurt bigsmile.gif
O siaip as daznai pagalvoju kas butu tokiu atveju...Na LT manau butu lengviau tu galu ieskoti, bet pvz UK veza koks zioplas kurjeris i eshopa, atiduoda ten bile kam aplink eshopa ir ieskok vejo laukuose paskui...na teoriskai juk gali taip buti, ypac su komerciniu adresu, kai ten priima tas siuntas kas netingi unsure.gif

tai va, tai va, aš ir vis galvodavau,kas būtų jeigu būtų....o va dabar, siunta pristatyta, atstok :D

www.ecc.lt

čia yra Europos vartotojų centrų tinklas. Rašykit jiems.

ačiū, paskaitinėsiu :)))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 07 lapkričio 2018 - 18:53

Gal kas iš kauniečių prisijungtų prie deciem.com? Šiek tiek trūksta iki nemokamo  :4u:​ 

Atsakyti