Bet neparasote, kad to daikto pvz 10 vnt?
Bet neparasote, kad to daikto pvz 10 vnt?
ne, nu pvz perki is vaistines 50skirtingų vaistų - tai gi nerašysiu aš jiems ataskaitos

Tai va ir as apie tai pagalvojau, apskritai keistai skamba ta grafa, gal as kokiu sexo zaisliuku urmu papirkau, ar jie turi apie tai zinoti?

Gal kas padėtų man tokiu klausimu, pirkau vienoje parduotuvėje cavos dėžę, maisto įvairaus, valymo priemonių, na bendra suma apie €70. Gavosi taip,kad užklausus po gerų dviejų savaičių, kur mano produktai, atsiuntė kurjerių išrašą su "mano" parašu,kad siunta pristatyta jau po kelių dienų sakau nespankit tik, aš visdar majonezo neturiu
tai jie aiškinasi su kurjeriais. Jau trys savaitės! Parašiau prieš kelias dienas, kad tegu aiškinasi,kad ir iki kalėdų, aš nelauksiu, arba šią savaitę pristato naują siuntą, arba pinigus grąžina. Nieko neatrašė
kaip man toliau elgtis? Gal kokį ES istatymą paieškoti, jiems nusiųsti? O gal jie teisūs ir iki Kalėdų gali sau ramiai laukti? Pirmą kartą susiduriu su tokiu absurdu
veiksmas aišku ne Lietuvoje, o Ispanijoje....

Siaip gal Viktorija pakomentuos, ji pas mus pasikauscius siais klausimais kiek teko susidurt

O siaip as daznai pagalvoju kas butu tokiu atveju...Na LT manau butu lengviau tu galu ieskoti, bet pvz UK veza koks zioplas kurjeris i eshopa, atiduoda ten bile kam aplink eshopa ir ieskok vejo laukuose paskui...na teoriskai juk gali taip buti, ypac su komerciniu adresu, kai ten priima tas siuntas kas netingi

https://www.amazon.it/Hasbro-Nerf-Nitro-C0784EU40-Longshot/dp/B06X9SLZN7/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1541596840&sr=8-1&keywords=nerf+nitro+longshot+smash yra italiskame amazone uz 15 eur ir nereikia prime narystes
https://www.colorlan...m/lt/newsletter
Užsiregistruojate naujienlaiskiui ir gaunate 50vnt nuotraukų uz 2.1€(siuntimo mokestis)
Bandėt? Užsiregitravau, užsisakiau naujienlaiškį, bet jokios nuolaidos nei nuolaidų kodo negaunu

</p>
gavau ir jau pasinaudojau

ten kai registruojates turit abi varneles uzzymet

www.ecc.lt
čia yra Europos vartotojų centrų tinklas. Rašykit jiems.
gavau ir jau pasinaudojau
ten kai registruojates turit abi varneles uzzymetir patikrinkit ar nenukeliavo i koki spam, nes pas mane buvo ne pagrindiniuose laiskuose
Tikrai. Radau. Ačiū
Siaip gal Viktorija pakomentuos, ji pas mus pasikauscius siais klausimais kiek teko susidurt
O siaip as daznai pagalvoju kas butu tokiu atveju...Na LT manau butu lengviau tu galu ieskoti, bet pvz UK veza koks zioplas kurjeris i eshopa, atiduoda ten bile kam aplink eshopa ir ieskok vejo laukuose paskui...na teoriskai juk gali taip buti, ypac su komerciniu adresu, kai ten priima tas siuntas kas netingi
tai va, tai va, aš ir vis galvodavau,kas būtų jeigu būtų....o va dabar, siunta pristatyta, atstok
www.ecc.lt
čia yra Europos vartotojų centrų tinklas. Rašykit jiems.
ačiū, paskaitinėsiu ))
Gal kas iš kauniečių prisijungtų prie deciem.com? Šiek tiek trūksta iki nemokamo