Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

gal žinote ar "black friday" šį penktadienį 11-23 bus tik Lietuvos parduotuvėse ar ir užsienio? kažkaip neužfiksavau, bet atrodo, kad jau buvo kažkoks black friday uk pardėse. 4u.gif
Atsakyti

Gal kas noretu prisijungt prie amazon.de reikia kad vietinis siuntimas butu nemokamas. geros advento kalendoriu kainos  https://www.amazon.d...JNXCVVYCX125EQJ

siusiuos per eshopwedrop i lenkijos adresa, o paskui i LT pagal svori. kadangi dabar negalima i vokietijos adresa siusti, tai jie siulo siusti i lenkijos adrsesa ir kompensuos siuntimo islaidas vokietija-lenkija :)

Klaipeda,bet galiu persiusti. aaureja@gmail.com

Neberenku. mano nrimas kalendorius pabarango dvigubai, o kita siuncia tik Vokietijos ribose. ech :oh:

Atsakyti
Priminkit prašau,kur puodus perkat ta puslapi.Ačiū
Atsakyti
Per kiek pastaruoju metu GAP grazina pinigus? Issiunciau pries menesi, neregistruotu, tai nzn ar tiketis ar jau pamirst
Atsakyti
Ar dar būtų norinčių jungtis prie amazon.de pasidalinti siuntimą iki Lt?.. Pirkčiau rytoj.
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2018 11 19, 19:05)
Per kiek pastaruoju metu GAP grazina pinigus? Issiunciau pries menesi, neregistruotu, tai nzn ar tiketis ar jau pamirst

Rašykite GAPui laišką. Man per porą dienų help centras viską išsprendė 4u.gif
Atsakyti

Aš irgi rašiau po mėnesio laiko, tik tada pervedė pinigus. 

Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2018 11 19, 17:24)
Priminkit prašau,kur puodus perkat ta puslapi.Ačiū

https://www.1a-neuware.de/en/
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 11 19, 15:11)
kas perkat per PirkEU, ar viskas su jais ok?
aš tik per ESWD pirkdavau, bet iš Vokietijos negalima dabar, tai ieškau alternatyvos unsure.gif

As kaip tik snd ju adresa panaudojau,bus matyt kaip seksis su pristatymu
Atsakyti
Ateinu su prašymu, gal kas galite padėti ir pasakyti kokį viešbutuką kad netoli būtų šios adreso na ne vietinė baigiu pasiklyst aš tam Vilniuje visiškai nesiorientuoju
Specialiosios pedagogikos ir psichologijos centras, Viršuliškių g. 103, Vilnius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Austutesmama @ 2018 11 19, 15:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Austutesmama" data-ci@gmail.com</p></div></blockquote><p>Neberenku. mano nrimas kalendorius pabarango dvigubai, o kita siuncia tik Vokietijos ribose. ech doh.gif
</p>

Kaip gaila angel_sadangel.gif buciau prisijungus su Lego kalendoriumi. Per ta ESWD nesu pirkusi unsure.gif Gal kas nors dar is Klaipedos ruosiasi pirkti? Nes Lego kalendoriu tikrai labai gera kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 19 lapkričio 2018 - 20:31
QUOTE(audradv @ 2018 11 19, 21:24)
Ateinu su prašymu, gal kas galite padėti ir pasakyti kokį viešbutuką kad netoli būtų šios adreso na ne vietinė baigiu pasiklyst aš tam Vilniuje visiškai nesiorientuoju
Specialiosios pedagogikos ir psichologijos centras, Viršuliškių g. 103, Vilnius ax.gif

Green Vilnius Hotel, jis Pilaitės pr., netoli Viršuliškių g. Daugiau viešbučių arčiau tos vietos nežinau. Nebent airbnb ieškoti buto Viršuliškėse.

Ai ne, visgi Urbihop hotel Seb arenoje žymiai arčiau, ne tą Viršuliškių galą įsivaizdavau. Šitas vos 600 m. nuo Jūsų vietos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 19 lapkričio 2018 - 21:00