Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(vabalauskiene @ 2018 11 28, 16:03)
Ar šlepečių dydžiai atitinka?  4u.gif

Aš nešioju batus 38 - 39, tai ir šlepetės 38/39 pats tas smile.gif
Atsakyti

neikaista metalines rankenos?

na kad ikaista..  :huh2: pirkau Silit puodu rinkini, tas kur apie 100 eur uz 5 puodus. Tai siaip neblogi, ne skardiniai, atrodo kokybiski, bet va tos rankenos ikaistancios mane erzina :D

Atsakyti

gal galite parodyti, koki vyna pirkote, nes as tokiu kainu nerandu, kad ir su nuolaida. Cia klausiu, kur 2 dezes pirko uz 40 eur

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puke0: 28 lapkričio 2018 - 17:12
Na mielos mamos, turinčios darželinukų, pasidalkit idėjomis, ką atneša kalėdų senis darželyje iki 10 €? Visai neturiu fantazijos, o tai, kas patinka vaikui, gerokai viršija šią sumą.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 28, 17:08)
Taip, 12, ne 14. Po to kyla shippas.
Bet siuntimas iki 12 butelių man kainavo 3,16 Eur (gavosi tokia bendra nuolaida nuo vienos dėžės).
Dvi dėžės (24 buteliai) 40 eur? Na aš tokiom kainom netikiu, ty negali būti geras vynas už centus. Nematau prasmės tokio net siųstis unsure.gif Man tėtis atrinko visokius lauretus, pati net nesigilinau biggrin.gif

Na joo, 2 dėžės 40 Eur? Patį pigiausią vyną gal rinko. Teko bendraut su portugalais, galinčiais sau leist rinktis brangų vyną, tačiau vartoja ~5 Eur kainuojantį.
Tikrinausi per BF kainas. Kai kurių vynų kainos nepasikeitė (esantys BF nuorodoj), kai kurie šiek tiek atpigo. Bet kodo man pet BF naudoti neleido.
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2018 11 28, 20:14)
Na mielos mamos, turinčios darželinukų, pasidalkit idėjomis, ką atneša kalėdų senis darželyje iki 10 €?  Visai neturiu fantazijos, o tai, kas patinka vaikui, gerokai viršija šią sumą.

Dėlionės, stalo žaidimai, kūrybiniai rinkiniai, knygutės
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 11 28, 13:08)
dar silit apsižiūrėjau
https://www.1a-neuwa...rchparam=Sillit

p.s. jei gerai pamenu 1a-neuware.de  kazkokia nuoalida galedavom gauti?

Daugelis man atrodo pirko Jusu idetus Silit puodus, yra keletas rinkiniu su keptuvemis. Nuolaidos galite paieskoti per nuolaidu kodus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donaa @ 2018 11 28, 21:37)
Daugelis man atrodo pirko Jusu idetus Silit puodus, yra keletas rinkiniu su keptuvemis. Nuolaidos galite paieskoti per nuolaidu kodus 4u.gif

bet ar kaip rašė, kaista jų rankenos?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 28, 16:08)
Taip, 12, ne 14. Po to kyla shippas.
Bet siuntimas iki 12 butelių man kainavo 3,16 Eur (gavosi tokia bendra nuolaida nuo vienos dėžės).
Dvi dėžės (24 buteliai) 40 eur? Na aš tokiom kainom netikiu, ty negali būti geras vynas už centus. Nematau prasmės tokio net siųstis unsure.gif Man tėtis atrinko visokius lauretus, pati net nesigilinau biggrin.gif

Mano kolega viesejo portugalijije,sake gere ir uz 3 ir uz 5 ir abu vienodai patiko,todel ir as pirkdama emiau ir po 3 (nors pradine kaina 8.5eur buvo) ir po 5..ne taip kieki gal parasiau,emiau 12 buteliu:)
Papildyta:
QUOTE(puke0 @ 2018 11 28, 17:11)
<p>gal galite parodyti, koki vyna pirkote, nes as tokiu kainu nerandu, kad ir su nuolaida. Cia klausiu, kur 2 dezes pirko uz 40 eur</p>

As deze laikau 6butelius,taf pirkau uz 40eur 12 buteliu plius shipas
Atsakyti
Gal kas planuoja pirkti iš vokiškos vaistinės my- apozone.de? Reiktų vienų vaistuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *civukas*: 28 lapkričio 2018 - 22:00

dar viena vynu parduotuve:

www.napoleao.eu

Dabar nuo 12 buteliu siuntimas nemokamas

Atsakyti
Sveikos. Pasidalinkit prašau, kuo tarkuojate bulves kugeliui biggrin.gif Kalėdų senis gavo užsakymą padovanoti bulvių tarkavimo mašiną hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 28 lapkričio 2018 - 22:46
QUOTE(Kirisama @ 2018 11 28, 20:14)
Na mielos mamos, turinčios darželinukų, pasidalkit idėjomis, ką atneša kalėdų senis darželyje iki 10 €?  Visai neturiu fantazijos, o tai, kas patinka vaikui, gerokai viršija šią sumą.

Aš tai nepirksiu specialiai nieko, kad tilpt į tą sumą. Kažką dovanosiu iš esamų dovanų. Nei ten mažiukai supras, kad tas gavo uz 8, o tas už 15 Eur.
Atsakyti