Kur perkat Pandora karoliukus?
Gal kas turit atliekamu dovanu berniukui 10-meciui, gimtadienio proga? Dukra pakvietima gavo, neisivaziduoju ka nupirkt?
QUOTE(Lux @ 2018 11 28, 21:56)
bet ar kaip rašė, kaista jų rankenos?
Turiu ir as tuos puodus, labai manreikejo, bet kai reikia mieliau traukiu senuka no name. Del to kad tie puodai yra storu dugnu, ilgiau kaista, paskui kai įkaista tai lėtai atvėsinėja. Tai man košei ar kokiem makaronam geriau paprasti. Kai troškinį darau tai tada taip, naudoju juos. Viryklė mano elektrinė paprasta gal su kokia indukcine viskas greiciau vyksta. Dangčio rankena tikrai įkaista, dėl pačio puodo neužfiksavau. As kita karta ju nepirkciau, mano ne toks poreikis.
QUOTE(D'esire @ 2018 11 28, 15:49)
Mes avataro kauke pirkom Egipte
tad jei vaziuojate ta kryptimi, tai rekomenduoju. Jei normaliai imti, nesigauna pigiau, bet jei isbandzius kazkas su ja blogai galima pasikeisti
mes keitėme, nes mb nardant ji blogai apspausdavo ir truputi leisdavo
tad geriau toki daiktą matuotis, nes jei netiks pagal veido forma ar blogas dydis, tuomet leis vandeni 

Dėkui už patarimą

QUOTE(Rita003 @ 2018 11 29, 09:58)
Gal kas turit atliekamu dovanu berniukui 10-meciui, gimtadienio proga? Dukra pakvietima gavo, neisivaziduoju ka nupirkt?
mano sunaus aplinkoje dabar visi sulaukia 10 m. tai einamiausios dovanos mecard arba originalus bayblade evolution. Šia savaitę maximoje -40 žaislams tai gali pasizvalgyti

Nes mano sunui pirmadieni 10 m., tai kaledų seniui jis parase laiska, kad nori zalgirio krepsinio aprangos, bilietu i zalgirio arena kur zais zalgiris, yotuberio klaviatura su pele sviecianti, tai kai issifravau, tai cia sviečianti klaviatura su pele zaidybine

O jei nepažistate gerai vaiko, nu tada klausti mamos ar pacio vaiko, nu arba vokelis

QUOTE(Kirisama @ 2018 11 28, 20:14)
Na mielos mamos, turinčios darželinukų, pasidalkit idėjomis, ką atneša kalėdų senis darželyje iki 10 ? Visai neturiu fantazijos, o tai, kas patinka vaikui, gerokai viršija šią sumą.
O jus perkat dovanas kiekvienas savo vaikui? Mes nepraktikuojam tokio dalyko, nei darze, nei pradinukam, perkam vienodas dovanas, siemet pirkau darzelinukam musu zaidima Tumbling Monkey, pas mus jis gal 25 eurus kainuoja be nuolaidos

https://allegro.pl/g...7543843866.html
QUOTE(roka @ 2018 11 28, 23:45)
Sveikos. Pasidalinkit prašau, kuo tarkuojate bulves kugeliui
Kalėdų senis gavo užsakymą padovanoti bulvių tarkavimo mašiną 

Migirio tarkavke

QUOTE(Lux @ 2018 11 29, 09:01)
Kur perkat Pandora karoliukus?
Pandoroj

Ačiū, panos, už Migirį
O ji tuo pačiu neišspaudžia tarkių? Galima šias funkcijas atskirti?
Mano mama kažkokią panašios formos turi, bet ji iš karto tarkuoja ir spaudžia, kaip sulčiaspaudė. Cepelinams gerai, bet va bulviniams blynams arba kugeliui netinka...

Mano mama kažkokią panašios formos turi, bet ji iš karto tarkuoja ir spaudžia, kaip sulčiaspaudė. Cepelinams gerai, bet va bulviniams blynams arba kugeliui netinka...
QUOTE(roka @ 2018 11 28, 23:45)
Sveikos. Pasidalinkit prašau, kuo tarkuojate bulves kugeliui
Kalėdų senis gavo užsakymą padovanoti bulvių tarkavimo mašiną 

Kombainu

QUOTE(roka @ 2018 11 29, 10:49)
Ačiū, panos, už Migirį
O ji tuo pačiu neišspaudžia tarkių? Galima šias funkcijas atskirti?

Sylciu Migiris nespaudzia

QUOTE(-Braskeele @ 2018 11 29, 10:45)
O jus perkat dovanas kiekvienas savo vaikui?
Ačiū D, šiemet jau kiekvienas kas kokią nori. Nes sunku būdavo sutarti. O ir daug kas gaudavo, ką jau turi.
Rami galva dabar.
QUOTE(as-berry @ 2018 11 29, 08:39)
Kol kas be minciu
is laisko kaledu seneliui - dovanos labai dideles
tai mastysiu kazka kitka.. saviskei jau pirkot kazka?

Tai va kad be idejų... bet kol maximoj nuolaidos reikia nupirkt kažką....
maniškė tai kalėdų seniui laišką kai rašė, tai buvo maždaug taip - nenešk blogiems vaikams dovanų, atnešk tik geriems

QUOTE(-Braskeele @ 2018 11 29, 10:45)
Pandoroj
Gaudau akcijas. Va buvo per jamam 30 proc. tai mano Kaledu senis vare apsipirkt
ir as kriksto dukrai dovanu paemiau. Buna sale vokiskoj, angliskoj pandoroj, galima siustis. Jei nebutinai naujas, vinted buna pigiau
Buna ir nauju, su etiketem, dezutem.

Ačiū