Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(gaikaSJ @ 2018 12 04, 10:29)
Sveikos,
gal kas pirkote savo panelėm "Prietrankos dienoraštį", kad pati galėtų rašyti???  nes randu 2 variantus:
https://www.knygos.l...kos-dienorasti/
ir
https://www.vaga.lt/...s...ienoraŔtis

tai kuris čia dabar yra??? rolleyes.gif

aš nupirkau pirmą "sukurk savo prietrankos dienoraštį", tiksliau nykštukai į advento kalendorių įdėjo biggrin.gif tai sakė čia ne tas, kurio norėjo, bet vistiek gerai, nes irgi įdomus.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 12 04, 07:59)
Dukra ismegino oonies balionu masina su pompa, nu tai sakyciau pinigai i bala tas 18 eur, ness iš berods 30 kažkiek balionėliu jai pavyko pripusti tik 6 visi kiti sprogo arba issileido😲 mano nuomone nevertas tokiu pinigu, o jei be nuolaidos mokėti isvis kosmosas.... nerekomenduoju but kokie 6 eur dar dar....

*****, kaip dabar toki s.... i gimtadieni nesti? doh.gif Teks kazka kito pirkti
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 04, 09:39)
aš nupirkau pirmą "sukurk savo prietrankos dienoraštį", tiksliau nykštukai į advento kalendorių įdėjo  biggrin.gif  tai sakė čia ne tas, kurio norėjo, bet vistiek gerai, nes irgi įdomus.

aiškuma, dėkui...jaučiu ir aš, kad labiau 2 variantas....bet žinok, visai neturiu kada gyvai po knygynus "šliaužiot) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 04 gruodžio 2018 - 09:45
QUOTE(aijos @ 2018 12 04, 09:42)
*****, kaip dabar toki s.... i gimtadieni nesti?  doh.gif  Teks kazka kito pirkti

Neleidzia rasyti b l e m b a, nors siandien skaiciau straipsni, kad jis gali buti naudojamas tiek radijuje, tiek televizijoje
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 12 04, 10:28)
kriisti, o kaip kliutys, pvz kedes - apvaziuoja sukiloti nereikia? Ant kilimo uzlipa? Ir dar klausimas pas mane yra slenkstis apie 3,0cm aukscio, idomu jis nuo jo nenuvirstu ir siurbtu tik ta plota iki slenkscio?

Aplink kedes apvaziuoja ir po ja, bent po mano telpa 😆, slenkstukas i virtuve yra bet nedidelis koki 1.5 cm tai uzlipa kai be šluostes vaziuoja, kilimu nera tik prie duru tai puikiai uzlipa ir siurbia, bet ir be sluostes, su ja pastringa.
Atsakyti
Sunui reik zaidimo ausiniu su mikrofonu. Any ideas?Kokias pirkot?manau ne man vienai reik biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2018 12 04, 10:42)
*****, kaip dabar toki s.... i gimtadieni nesti?  doh.gif  Teks kazka kito pirkti

Dukrai 7.5 m. Gal igudziu truksta, bet nu man atrodo pinigai i bala, kai bus -40 pameginsiu pspuldyma paiimt, kad dar pamegintu, nes ta pompa tai ne griozdas.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 12 04, 10:01)
Aplink kedes apvaziuoja ir po ja, bent po mano telpa 😆, slenkstukas i virtuve yra bet nedidelis koki 1.5 cm tai uzlipa kai be šluostes vaziuoja, kilimu nera tik prie duru tai puikiai uzlipa ir siurbia, bet ir be sluostes, su ja pastringa.

reiks pamatuot kiek pas mus slenkstis, maniau, kad nelipa jie per kliutis:)
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 12 04, 11:03)
Sunui reik zaidimo ausiniu su mikrofonu. Any ideas?Kokias pirkot?manau ne man vienai reik biggrin.gif  biggrin.gif

Ooo taip mum reikejo klaviaturos ir peles zaidimu ir dar svieciancios,tai pirkom asus cerberus fortakas.lt siūlė geriausia kaina 39 eur ir dar 2 m. Garantija. Ten viso velnio yra ir dar pakonsultuoja telefonu.

Bet isdirinkite modelį ir tada cekinti kainas reikia bent mes taip darem.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 12 04, 10:03)
Dukrai 7.5 m. Gal igudziu truksta, bet nu man atrodo pinigai i bala, kai bus -40 pameginsiu pspuldyma paiimt, kad dar pamegintu, nes ta pompa tai ne griozdas.

Kazin ar galima zaislus grazinti i Maxima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 12 04, 10:44)
aiškuma, dėkui...jaučiu ir aš, kad labiau 2 variantas....bet žinok, visai neturiu kada gyvai po knygynus "šliaužiot) smile.gif

Maniškė bibliotekoje buvo išanalizavusi juos, o sš net nepagalvojau, kad jie keli yra. Bet ir šitą pildo, šeštadienį ryte rado nykštukų paliktą, visą savaitgalį su juo pravaikščiojo, skaitė, žymėjo kažką, rašė biggrin.gif dabar į mokyklą nusinešė. Tai matyt ir tas įdomus.
Papildyta:
QUOTE(aijos @ 2018 12 04, 11:07)
Kazin ar galima zaislus grazinti i Maxima?  unsure.gif

Esu grąžinus Vilniaus Akropolyje. Priėmė, nors pagal įstatymus neprivalo.
Atsakyti
Sveikos, ar niekas nerekat Cocoon? Gali buti ir su persiuntimu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti