Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(vjolanta @ 2018 12 05, 12:19)
Sveiki, gal turite kokį papildomą nuolaidų kuponą knygų klube? Ačiū 4u.gif

Sventinis-gruodis -15%
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2018 12 05, 14:38)
Dar pakrito kaina - nuo 20 svarų iki 15!!! išvis bus kainelė apie 13€ plius siuntimas yahoo.gif
Esam dviese, labai laukiam dar vienos prisijungiančios!

noriu jungtis smile.gif
Atsakyti
OFF TOPIC 4u.gif Teks važiuoti ,internetu nepavyks ,bet LOL mėgėjų žiniai-Rimi -40% nuolaida žaislams .O LOL kriauklė 44,99.Bent jau Panoramos rimi nemažai jų buvo 4u.gif
Atsakyti
Gal galit patarti 4u.gif pirmą kartą užsisakiau iš www.next.lt/en
Turėjo pristatyti vakar, nesulaukiam ir šiandien. Next puslapį info nulis apie užsakymą. Kiek supratau pristato DHL. Ar klystu? Kur man siuntinio ieškot?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2018 12 05, 11:47)
Gal kas norėtumėte jungtis su "Monopoliu: išmanioji bankininkystė" Dienos pasiūlymas 3 už 2 kainą.
Maximoje su 40% apie 24€, čia gausis apie 16€ plius siuntimas į LT pagal svorį.

https://www.amazon.c...=A3P5ROKL5A1OLE

Echh as jau gavau pirkau uz 15 svaru😔
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 12 05, 16:44)
Echh as jau gavau pirkau uz 15 svaru😔

Aš tada čia užrodžiau ir pačiai nebeliko biggrin.gif
Šįkart jau griebiau.
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2018 12 05, 13:38)
Dar pakrito kaina - nuo 20 svarų iki 15!!! išvis bus kainelė apie 13€ plius siuntimas yahoo.gif
Esam dviese, labai laukiam dar vienos prisijungiančios!

Ačiū visoms, kas prisijungėt 4u.gif Daugiau neberašykit, nupirkau, kam parašysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2018 12 05, 16:49)
Aš tada čia užrodžiau ir pačiai nebeliko biggrin.gif
Šįkart jau griebiau.
Papildyta:

Ačiū visoms, kas prisijungėt  4u.gif Daugiau neberašykit, nupirkau, kam parašysiu  4u.gif

As per tarpininke ėmiau ji jis tada prieš bf jsu buvo po 15 svaru, tik as vis tikejaus rast Lt, bet be šansų jsi jis po 50 eur, net -40 nepadeda 😁😁 geriausiai ermitazas padare laike ji po 35 eur, bet ksi paleido zaislam iki -40 ji pabrangino ir tipo su nuolaida jau 35 eur..... net nupurte....nuo aferu...
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2018 12 05, 12:15)
Weleda eurovaistinej dabar akcija

mano alergikems visiskai netiko. Labai tinka visi su zodeliu cold cream (bioderma, uriage, avene)
Papildyta:
QUOTE(Robi24 @ 2018 12 05, 15:41)
Gal galit patarti 4u.gif  pirmą kartą užsisakiau iš www.next.lt/en
Turėjo pristatyti vakar, nesulaukiam ir šiandien. Next puslapį info nulis apie užsakymą. Kiek supratau pristato DHL. Ar klystu? Kur man siuntinio ieškot?

ziurekit el psta, ten siuntimo nuoroda yra. Sms gavot is next ir kurjeriu?
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2018 12 05, 16:10)

ziurekit el psta, ten siuntimo nuoroda yra. Sms gavot is next ir kurjeriu?

unsure.gif nu jo.... laiške jokios nuorodos, sms taip pat negavau doh.gif nuoroda tik tokia
Goods will be despatched subject to account authorisation and the Next Terms and Conditions[U].
Atsakyti
Viskas gerai, tik ką gavau sms iš DPD, ryt pristatys. Ačiū Ellinga 4u.gif
Bet kažkaip neinformatyvi labai sistema, kiek pirkus, tai dažniausiai info ir paskyroj būna.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2018 12 05, 11:35)
Puiki kokteiline is lidlo. Maciau likucius dabar uz 20eur parduoda. Tik,kad nesumeluot,jei nepainioju,Rasu g.

Šiandien grąžinau aš jiems kokteilių plaktuvą , nepaveža jis visai rolleyes.gif
Sugalvojau už 19e gerą daiktą nusipirkt doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, kas perkat iš beautybay, klausimas. Per kiek laiko gaunate prekes ? Pirkau pirmą kartą, data lapkričio 18 d., iki šiol jokių žinių. Ar normalu čia ?
Ir kaip suprantu telefono jie nespausdina ant dėžės, reiks laukti lapuko. unsure.gif
Atsakyti