Crocs.eu zieminiai kroksai dickiam po 22 eu

QUOTE(Welina @ 2019 02 15, 19:36)
Atsiųskit, ko norėtumėt, į vv3lina@gmail.com, pažiūrėsime
Negavau iš jūsų laiškučio, ar jau užsakinėjote?

Sveikos,
is kur gauti Barboros nuolaidos koda?
is kur gauti Barboros nuolaidos koda?

QUOTE(Sense @ 2019 02 16, 11:22)
Truputį aukščiau paskaitykite

O sakykit is kur gaunat tuos kodus? Kad kita kart neklausinet?
Mergaites, patarkit!
next.co.uk bandau ivedinet adresa - nu plem, sako, kad negalima pridet tu mano adresu ir nors tu ka...
as jau pirk.eu uz eura prisiregistravau, eshopwedrop - uz antra eura. Nu ne vienas adresas tam Next nepatinka (
ar yra kam taip buve? visa ryta prazaidziau, jau ir striuke mano vaiko - out of stock
QUOTE(Fitzy @ 2019 02 15, 19:31)
trūksta apie 80 eur

darbo metu centras, po darbo - perkūnkiemis
QUOTE(Spanguole123 @ 2019 02 16, 10:53)
Mergaites, patarkit!next.co.uk bandau ivedinet adresa - nu plem, sako, kad negalima pridet tu mano adresu ir nors tu ka... pirk.eu uz eura prisiregistravau, eshopwedrop - uz antra eura. Nu ne vienas adresas tam Next nepatinka
(ar yra kam taip buve? visa ryta prazaidziau, jau ir striuke mano vaiko - out of stock
</p>

Next.co.uk neapsipirksit, nepriima jie komercinių adresų.
Pirkti galima iš www.nextdirect.com tiesiai į LT
QUOTE(Spanguole123 @ 2019 02 16, 12:53)
<p>Mergaites, patarkit!</p><p></p><p>next.co.uk bandau ivedinet adresa - nu plem, sako, kad negalima pridet tu mano adresu ir nors tu ka...</p><p></p><p>as jau pirk.eu uz eura prisiregistravau, eshopwedrop - uz antra eura. Nu ne vienas adresas tam Next nepatinka
(</p><p></p><p>ar yra kam taip buve? visa ryta prazaidziau, jau ir striuke mano vaiko - out of stock
</p>

Perku per tarpininke ir nesuku galvos
QUOTE(ellinga @ 2019 02 15, 15:05)
Gal kas prisimins laaabai labai seniai buvusia vokiska vaistine kur umcalora, dentinoks pirkom, man atrodo viena is pirmuju kuri siunte i lt. Ji dar yra?
Pastaruoju metu kiek tikrinausi, mano prekės https://my-apozone.d....pl?Sid=apozone pigesnės. Ir siuntimas nemokamas nuo 100 eur.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2019 02 16, 11:54)
Pastaruoju metu kiek tikrinausi, mano prekės https://my-apozone.d....pl?Sid=apozone pigesnės. Ir siuntimas nemokamas nuo 100 eur.
Aciu, is mano prekiu ne viskas pigiau, bet norimas kologenas pigiau, reikes nusipirkti
QUOTE(ellinga @ 2019 02 16, 13:20)
Aciu, is mano prekiu ne viskas pigiau, bet norimas kologenas pigiau, reikes nusipirkti
Gal užsakinėsit ir prijungtumet nemokamam siuntimui?