Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Aš pirkau vynus vyro dabar vardu. Kadangi nurodžiau dar savo emailą (kaip draugo ar ko ten, nepamenu, bet buvau mačius, kad už rekomendaciją nuolaida), tai į savo paštą dar gavau nuolaidą kitam pirkimui 5 Eur.
Bet ir dabar gavosi free shipingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 kovo 2019 - 21:51
Dar laukiu prisijungianciu is shoes-word.de smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2019 03 02, 21:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72370380" data-time="1551542459"><div><p>Taip skubėjau vynus pirkti, kad vietoj mokėjimo kortele paspaudžiau bank transfer.
Gavau žinutę, kad laukia mokėjimo, su nurodytais visais Swift/BIC kodais. Jei mokėčiau per banką kažin ar nuskaičiuos bankas kosminių mokesčių?</p></div></blockquote><p>As irgi taip buvau prisidirbus. Nerizikavau daryt pavedimo. Parasiau laiska, greit ir maloniai atrase, patys pakeite mokejimo buda, atsiskaiciau kortele.</p>

Aš irgi buvau parašius, bet per pusvalandį nepakeitė, tai apmokėjau pavedimu. Pinigai jau nuskaičiuoti, bet vynų parduotuvėje dar rašo "Awaiting bank transfer". Parašiau jiems, kad nebereikia nieko keisti ir kad apmokėjau pavedimu. Gal viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 03 02, 23:14)
Aš irgi buvau parašius, bet per pusvalandį nepakeitė, tai apmokėjau pavedimu. Pinigai jau nuskaičiuoti, bet vynų parduotuvėje dar rašo "Awaiting bank transfer". Parašiau jiems, kad nebereikia nieko keisti ir kad apmokėjau pavedimu. Gal viskas bus gerai.

tai jei mokėjot vakar po pietų ar šiandien, tai be pirmadienio ir neįkris
Atsakyti

Pirkau smartbuyglasses.co.uk, nes tik pas juos norimus rėmus radau.

Šiaip finale viskas gerai, bet laukiau žiauriai ilgai, beveik du mėnesius. Ir į 3 mano laiškus atsakymą gavau tik 1 :(

Tai kaip su tais akiniu rėmeliais? Kur perkat?
Atsakyti
Labas rytas,
Gal butu norinciu jungtis amazon.de siuntimui pasidalinti. Pajuris. Persiusciau. Noreciau pirkti, kuo skubiau.
Atsakyti
Gal kas norėtų prisijungti prie amazon.es siuntimui pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 02, 21:50)
Aš pirkau vynus vyro dabar vardu. Kadangi nurodžiau dar savo emailą (kaip draugo ar ko ten, nepamenu, bet buvau mačius, kad už rekomendaciją nuolaida), tai į savo paštą dar gavau nuolaidą kitam pirkimui 5 Eur.
Bet ir dabar gavosi free shipingas.

Kaip taip?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 03 02, 18:13)
Canada goose gerbejoms - B4F

Cia kazkurvyra kazkokia akcija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2019 03 03, 10:12)
Cia kazkurvyra kazkokia akcija ax.gif

Brandsforfriends.de
Atsakyti
Gera kaina batuku
https://mobile.yoox....#...=&sizeName=
Atsakyti
SKUBU ! Gal kuri Vilniete YOOX renka siuntimui pasidalinti ? Prisijungciau . 4u.gif Rasykit i AZ
Atsakyti