Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kirisama @ 2019 03 04, 08:39)
Apie kilimus komentarų nesulaukiau, tai gal apie sportinius batelius kas pasakysit?  biggrin.gif kokius pirkti į aerobiką, kad neslystų padas? Ar kaip nors būna parašyta kad tinka į salę, neslysta?

As su Nike sportuoju smile.gif

Ar matet, kad Ventee uk uzsilenkia? unsure.gif kaip ir gaila unsure.gif
Atsakyti

Gal dėl Brexit Vente užsidaro? :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 04, 08:53)
Aš atsakiau apie kilimus tongue.gif

Dauguma kedukų bus neslystantis padas. Pirkčiau gražius NB ir tiek  ax.gif

Pražiūrėjau, einu tikrint!
Sakot, NB arba Nike, hmmm.... o tai čia tiesiog su trainer žodžiu prie aprašymo ieškot ar kaip? Nes buvau visai paprastus nusipirkus, tai laaabai slidūs ant parketo.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2019 03 04, 09:33)
<p>Gal dėl Brexit Vente užsidaro? hmm.gif</p>

Netikeciau...juk grynai uk parde, net nesiuncia i uzsieni unsure.gif siaip FB ziauriai prasti atsiliepimai ju, reitingas tik 1,2 is 5! Tai gal su tuo susije..? Pripjauna jie grybo, faktas, pripardavineja ten ko turi ko neturi ir gauni paskui 3 daiktus is 16, man taip buvo paskutini karta su UCB vaikiskais rubais

QUOTE(Kirisama @ 2019 03 04, 09:48)
Sakot, NB arba Nike, hmmm.... o tai čia tiesiog su  trainer žodžiu prie aprašymo ieškot ar kaip? Nes buvau visai paprastus nusipirkus, tai laaabai slidūs ant parketo.

Nueikit i sportlanda, ten surusiuota- begimo, sales ir pan., nepirkit nesimatavus mano patarimas
Atsakyti

Gal kas Kaune renkate? Pasidalintume siuntimą.

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 03 04, 09:57)
Nueikit i sportlanda, ten surusiuota- begimo, sales ir pan., nepirkit nesimatavus mano patarimas

Ačiū, būtinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2019 03 04, 08:48)
Sakot, NB arba Nike, hmmm.... o tai čia tiesiog su  trainer žodžiu prie aprašymo ieškot ar kaip? Nes buvau visai paprastus nusipirkus, tai laaabai slidūs ant parketo.

Jei NB tai turbut reiktu sportui ziuret, nes as turiu laisvalaikio tai tikrai slidus.
Atsakyti

Sakot, NB arba Nike, hmmm.... o tai čia tiesiog su trainer žodžiu prie aprašymo ieškot ar kaip? Nes buvau visai paprastus nusipirkus, tai laaabai slidūs ant parketo.

Asics dar paziurekit. Svarbiausia kad vidaus (patalpose) sportui būtų skirti 

Atsakyti

-Braskeele, 04 Kov 2019 - 08:57, parašė: Netikeciau...juk grynai uk parde, net nesiuncia i uzsieni unsure.gifsiaip FB ziauriai prasti atsiliepimai ju, reitingas tik 1,2 is 5! Tai gal su tuo susije..? Pripjauna jie grybo, faktas, pripardavineja ten ko turi ko neturi ir gauni paskui 3 daiktus is 16, man taip buvo paskutini karta su UCB vaikiskais rubais

Kad man rodos Vente prancūzų, tik UK padalinys, kai kurios prekės net su prancūzų etiketėm buvo. Šiaip dėl kitose šalyse Vente uždarymo nėra info, tai kažkaip susiejau su Brexit

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 04 kovo 2019 - 10:14

Gal dar kas noretu prisijungt prie asdos george rubeliu pirkimo? Pasidalintume siuntima 12 svaru(dabar esam dvi). Klaipeda bet jei reikia galiu persiusti. aaureja@gmail.com

Atsakyti
Gal kam reik vaikam NEW Balancu uz nebrangiai ar ko kito? Man truksta iki free shipo 18 euru. Tik Vilnius smile.gif Priimsiu tik 1 nare, tad kas pirmesnis tas gudresnis biggrin.gif
https://www.mandmdir...ew balance kids
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 04 kovo 2019 - 12:30
QUOTE(Nika77 @ 2019 03 04, 10:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zz_aiza" data-cid="72370933" data-time="1551605325"><div><p>Gera kaina batuku
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://mobile.yoox.com/us/11344311KP/item#dept=women&sts=sr_women80&cod10=11344311KP&sizeId=&sizeName='>https://mobile.yoox.com/us/11344311KP/item#...=&sizeName=</a></p></div></blockquote><p>Gal kas Kaune renkate? Pasidalintume siuntimą.</p>

Aš Šiauliuose norėčiau nusipirkti, gal būtų norinčių siuntimą pasidalinti? Galėčiau grąžinti jei netiks.
Atsakyti