Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Jolale @ 2019 03 12, 18:02)
mytoys Vilniuje kas nors pirktu? ieskau prie ko prisijungti arba galeciau as uzsakyti
Patarkite, kokius reiducius 9 metei mergaitei paimti?

Man irgi aktualu. norėtusi geresnės kokybes, kad netraškėtu ir nebarškėtu
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 03 13, 12:26)
Padekit, prasau, surasti, kokie dabar ismatavimai rankiniam bagazui, visur skirtingus randu, nieko nebesuprantu. Jei prie lagamino su ratukais raso tokius ismatavimu 50.8 x 31.1 x 25.4 (ratukus itraukia i ta auksti ar be ju jau tik pacios dezes tie ismatavimai).

skirtingų avia kompanijų skirtingi išmatavimai, todėl vieno standartinio rankinio bagažo nėbėra...
o dėl ratukų tai manau neįtraukti, nes pagrinde visi matuoja dėžės dydi, ratukams dar reik damest 5cm.
Atsakyti
Sveikos, priminkite, kas siunčia vynus. Nuoroda DHL, bet jie sako, kad ne jie siunčia...
Aš niekaip nepamenu pirmos siuntos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2019 03 13, 14:45)
skirtingų avia kompanijų skirtingi išmatavimai, todėl vieno standartinio rankinio bagažo nėbėra...
o dėl ratukų tai manau neįtraukti, nes pagrinde visi matuoja dėžės dydi, ratukams dar reik damest 5cm.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 13, 12:53)
Sveikos, priminkite, kas siunčia vynus. Nuoroda DHL, bet jie sako, kad ne jie siunčia...
Aš niekaip nepamenu pirmos siuntos unsure.gif

Ankščiau tikrai DHL siuntą atveždavo. Bet tas buvo pernai metais. Šiemet dar nesisakiau. Jei jūs apie portugališkus vynus kalbate smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supronti: 13 kovo 2019 - 13:01
QUOTE(rasiuk @ 2019 03 13, 11:49)
Sveiki, ar persiunciate?

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 03 13, 11:26)
Padekit, prasau, surasti, kokie dabar ismatavimai rankiniam bagazui, visur skirtingus randu, nieko nebesuprantu. Jei prie lagamino su ratukais raso tokius ismatavimu 50.8 x 31.1 x 25.4 (ratukus itraukia i ta auksti ar be ju jau tik pacios dezes tie ismatavimai).

jei ratukai netelpa, tai ir netelpa. Draugei ratukai netilpo ir teko susimokėt prie vartų neblogą sumą ir jos lagaminą paėmė.
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2019 03 13, 13:45)

Man atrodo kaip tik ratukai būna įtraukti į išmatavimus.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2019 03 13, 14:21)

Tai būtų logiška, nes gi matuoja, ar tilps į skyrelį virš sėdynių
Atsakyti
ojei tai dielama dabar koki pirkti biggrin.gif Zinau, kad kazkas is sportsdirect siuntesi ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2019 03 13, 14:00)
Ankščiau tikrai DHL siuntą atveždavo. Bet tas buvo pernai metais. Šiemet dar nesisakiau. Jei jūs apie portugališkus vynus kalbate smile.gif

Taip. Įdomu, kodėl sako, kad ne jie.. 11 dieną išsiųsta..
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2019 03 13, 13:21)

QUOTE(Lux @ 2019 03 13, 13:26)
Tai būtų logiška, nes gi matuoja, ar tilps į skyrelį virš sėdynių

tai jeigu išmatavimai duoti avialinijos tai į tą standartą ir turi tilpti, bet dažniausiai parduodančios lagaminus įmonės rašo tik lagamino talpos išmatavimus, turiu 5firmų lagaminus visus esu išmatavusi matmenys buvo duoti neįskaitant ratukų, pvz rašo lagamino ilgis 80, o pamatavus su ratukais iš tikro yra 83cm.
Atsakyti