Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(linxmute @ 2019 03 13, 20:29)
Gavau Geox odinius 37 d. Mano labai siaura koja, tad tiktų vidutinei. Ir mažesni būt galėtų.... gal kuri norėtumėte?
https://mobile.yoox....#...=&sizeName=    26 eur, kiek ir mokėjau.

turiu ir aš 37 dydį, gal kas nori? Vilnius
Atsakyti
Gal kur užmatėte robotukų langams valyti pigiau? ax.gif
Atsakyti
Roges ruoskit vasarai smile.gif

Zirmunu IKI LEGO advento kalendoriai labai pigiai, staar wars lyg apie 14e, mergaitiski po 10
Atsakyti
PRASAU JUSU PAGALBOS!!!!!! unsure.gif
Nezinau nei ka daryti nei kur kreiptis. Pirkau is michaelkors.eu kuprine ir rankine, gavus kuprine buvo su broku,o rankine siaip nelabai patiko ir nutariau grazinti prekes. Pirkau jau ne pirma karta,viskas buvo ki tol tvarkoje. Vasario 18 diena iskeliavo siuntiniai is Lt, gerai,kad bent viena foto padariau supakuotos dezes. po 3 savaiciu parasiau laiska,kada bus grazinti pinigai,man atsake,kad grazinimas ne buvo gautas. Paskambinau i DPD centra,pasakiau ta nufotografuota koda,atsake,kad prekes buvo pristatytos 21 diena i Olandija. atsiunte man visus dokumentus ir ju darbuotojo parasa. Persiunciau i michaelkors.eu ta laiska,savo foto. Ispradziu prase kazkokius irodymus,paskui,kada parasiau pikta laiska ,kad yra dpd irodymas,bent jau mano viena foto ir sistemoje matosi,kad gauta preke. Nebeatrasynejo savaite,rasiau vos ne kasdien, kad laukiu ziniu. Siandien parase,kad patikrino sandeli ir grazinimas ne buvo gautas,vel praso foto ir irodymu.... Kazkoks absurdas...
Padekite prasau,kur man kreiptis ir ka daryti,nes pinigai nemazi,ir prarasti 400 e nenoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olliukas: 14 kovo 2019 - 22:00
QUOTE(Olliukas @ 2019 03 14, 21:59)
PRASAU JUSU PAGALBOS!!!!!!  unsure.gif
Nezinau nei ka daryti nei kur kreiptis. Pirkau is michaelkors.eu kuprine ir rankine, gavus kuprine buvo su broku,o rankine siaip nelabai patiko ir nutariau grazinti prekes. Pirkau jau ne pirma karta,viskas buvo ki tol tvarkoje. Vasario 18 diena iskeliavo siuntiniai is Lt, gerai,kad bent viena foto padariau supakuotos dezes. po 3 savaiciu parasiau laiska,kada bus grazinti pinigai,man atsake,kad grazinimas ne buvo gautas. Paskambinau i DPD centra,pasakiau ta nufotografuota koda,atsake,kad prekes buvo pristatytos 21 diena i Olandija. atsiunte man visus dokumentus ir ju darbuotojo parasa. Persiunciau i michaelkors.eu ta laiska,savo foto. Ispradziu prase kazkokius irodymus,paskui,kada parasiau pikta laiska ,kad yra dpd irodymas,bent jau mano viena foto ir sistemoje matosi,kad gauta preke. Nebeatrasynejo savaite,rasiau vos ne kasdien, kad laukiu ziniu. Siandien parase,kad patikrino sandeli ir grazinimas ne buvo gautas,vel praso foto ir irodymu.... Kazkoks absurdas...
Padekite prasau,kur man kreiptis ir ka daryti,nes pinigai nemazi,ir prarasti 400 e nenoriu.

Man atrodo, Jum jau į Vartotojų teises reik kreiptis.
https://ecc.lt/lt/support/complaint/
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2019 03 14, 23:23)
Man atrodo, Jum jau į Vartotojų teises reik kreiptis.
https://ecc.lt/lt/support/complaint/

Aciu labai! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olliukas: 14 kovo 2019 - 22:27
QUOTE(Razina @ 2019 03 14, 10:09)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Audry" data-cid="72382108" data-time="1552506474">
<div>
<p>As gavau atnaujintas salygas ir privatumo politika 2018.05.23. Teisybe sakant, netikrinau kas keitesi</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Čia dėl Tukio. Aš taip pat gavau ir taip pat neskaičiau. Realybėje man niekas nesikeitė arba man nekilo situacija, kurią apibrėžia pasikeitusi sutarties sąlyga. </p>
<p>Sutartyje numatoma daugybė dalykų, kurie gina tiekėją, bet man pasitaikė taip, jog problemos buvo sprendžiamos ne pagal sausą sutarties raidę, o geranoriškai.</p>
<p>Nors, tiesą sakant, ir tų problemų per daugelį metų buvo viena ar dvi. </p>
<p>O vakar užsakiau iš Amazon.de. Nenorėjau rizikuoti siųstis per Tukį, nes galėjo siunta nespėti į paskutinį tikrai neapmokestinamą vežimą ir ---- jeigu Amazon išsiųs visus penkis mano siuntinukus atskirai, sumokėsiu tiek pat už siuntimą ir lygiai tiek pat už komplektavimą. </p>

Bekit toliau nuo to tukio, neatsisukdamos smile.gif jie, dirba, kaip stagnacijos laikais. Nesuvokia, kad jau ne tas amzius ir kad ne jie vieninteliai sioj srity. Pagarbos klientui nulis. Jauciaus, jiems nusiuntus uzs, kaip pries egzamina, apsauks ar ne....
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2019 03 14, 19:55)
Ar grąžinant yoox reikia tą sąskaitą įdėti į dėžę, ar tik savo paskyroje užtenka, kad pažymėjau, ką ir kodėl grąžinu?

Aš įdedu ir pažymiu varnelėm ką grąžinu, bet manau kad ir neįdėjus grąžins pinigus.
Atsakyti

Renku užsakymą iš vokiečių vaistinės:
https://www.sonnen-apotheke-shop.de
siuntimas į LT nuo 100 eur nemokamas.

Kėdainiai, galiu persiųsti lpexpress/omniva paštomatais.
užsakymus siuskite el.paštu: ilona7810@yahoo.com

junkites , nedaug truksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2019 03 14, 17:40)
Kaunietes kas norite jungtis prie Cocooncenter?
Galioja 20 proc. nuolaida Filorga.tikrai geri kremukai  smile.gif

Laukiu dar vienos ar dvieju merginu su 30 eur. uzsakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olliukas @ 2019 03 14, 21:59)
PRASAU JUSU PAGALBOS!!!!!!  unsure.gif

Ateiciai tai patarciau grazinti i Michael Kors parduotuve Vilniuje. Butu tikrai paprasciau, jie priima prekes pirktas michaelkors.eu
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 14, 11:07)
Vertbaudet 25 Eur

36 atitinka, nors rašo 37.
Odiniai
vartotojo įkelta nuotrauka

Gal galetumete ismatuoti vidpadi 4u.gif

Merginos, gal yra Kaune SD renkanciu? 4u.gif
Atsakyti