Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(DijaDeima @ 2019 03 21, 00:00)
Ne sitas. Neisleidzia sitas. Nors kazka ten pirkus buvau, bet nerandu senu zinuciu... Ó sito angliskai yra koks variantas? Nes ten angliskai buvo

Brandalley, limango,, cocosa
Vente lyg uk panaikino. Liko vente. Fr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainyte: 21 kovo 2019 - 00:18
QUOTE(Ainyte @ 2019 03 21, 00:16)
Brandalley, limango,, cocosa
Vente lyg uk panaikino. Liko vente. Fr

Tai gal vente uk buvo. Aciu labai
Ó kas iherb nutiko? Ziuriu paskutiniu uzsakymas siuntimas buvo 2su centais ó dabar 14eu meta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 03 21, 01:30)
Ai, jau nupirkau, nebent bus zenkliai per didelė, tai reiks xxs arba 110-116

Turiu kaip. Tik abi buvo tokio dydžio biggrin.gif columbia oranžinė ir uniqlo kremava po 10 euru
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2019 03 21, 08:52)
Turiu kaip. Tik abi buvo tokio dydžio biggrin.gif columbia oranžinė ir uniqlo kremava po 10 euru

rolleyes.gif
Atsakyti

Siuncia is Italijos. Muitu nera

ačiū ačiū  :4u:

Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2019 03 21, 01:14)
Ó kas iherb nutiko? Ziuriu paskutiniu uzsakymas siuntimas buvo 2su centais ó dabar 14eu meta blink.gif

DHL gal pasirinkot smile.gif
as isimeciau pora prekiu, man paprastas 4eur
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 03 21, 09:05)
DHL gal pasirinkot smile.gif
as isimeciau pora prekiu, man paprastas 4eur

Nieko nesuprantu... Né leidzia pasto net rinktis. Pigiau sias 8 su centais kazkoks...
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2019 03 21, 02:14)

Jau rasiau apie tai...kosmosas siuntimas is iherbo pasidare unsure.gif
Atsakyti

Mamytes, 

ka perkam is vaikisku?

baigia isaugt mano kruopa sliauztukus, mielai prisijungciau prie ko nors su savo pusmetinukes rubeliais :)

P.S. kazkaip dziaugiuos, kad vis ta Brexita kelia, dar keli menesiai be mokesciu is UK garantuoti :)

Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2019 03 21, 09:07)
Nieko nesuprantu... Né leidzia pasto net rinktis. Pigiau sias 8 su centais kazkoks...

Mano mazinantciu siuntima vitaminu konkute 6€ su centais siuntimas. Siaubas
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2019 03 21, 09:07)

as prisiregistravus ziurit,? nes visad leidzi arinktis, nebent jusu svoris virsija paprasto pasto normatyvus
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 03 21, 10:00)
as prisiregistravus ziurit,? nes visad leidzi arinktis, nebent jusu svoris virsija paprasto pasto normatyvus

prisiregistravau,2mazos bonkutes,8.95eu pigiausias siuntimas unsure.gif jau viskas,matyt pakeite,nesamone eiliny kart unsure.gif
Atsakyti