Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Maniškis, kai išėjo į pirmą klasę  buvo 142 cm, ėmiau L dydį ir tikrai nesigailiu, dabar trečiokas ir ji gera. kitam pirmokui savo 124 cm.paėmiau S dydį, nes smulkutis, uždėjus brolio, tai atrodo, kad apvirstų :D su Ldydžiu. Dabar vyresniam paėmiau iš Landsend, nes jau ši atsibodo, tai turės pakeitimui, jei ką.  Bet Poterio kuprinės man superinės,išskalbiu ir vėl kaip nauja

Maniske pradejo eiti i pirma klase su S dydzio kuprine budama 122 ugio, dabar 142 trecioke. As asmeniskai neimciau L dydzio. Viskas kiek reikia nesiotis musu mokykloje telpa (nereikia tampyti visu 4-5 knygu ir visu pratybu). Kaip su isaugtine neatrodo tikrai smile.gif. Bet del dydzio imti S ar L labai daug skirtingu nuomoniu. Pirmiausia issiaiskinkit kiek ko reikes nesiotis mokykloje 4u.gif

Atsakyti
Kristi05, Kokia emet landesnd kuprine? Kiek mokejot? Kur pirkot? Niekaip nesugalvoju, kokia kuprine pirkti ketvirtokui, kad vel kokius 3 m isnesiotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 20 kovo 2019 - 10:28
QUOTE(padraika22 @ 2019 03 20, 11:25)
Kristi05,  Kokia emet landesnd kuprine? Kiek mokejot? Kur pirkot? Niekaip nesugalvoju, kokia kuprine pirkti ketvirtokui, kad vel kokius 3 m isnesiotu.

mano ketvirtokas nesioja converse karine, manau ji tiks ir 5-6-7 klasje tikrai, sakyciau protingai paplanuota kuprine, jau ir sunus paprotingejo nebesumeta visko i kruva susideda i kisenukus biggrin.gif dar tiri j,crew kuprine ir patinka, sias abi kaitalioja vis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 03 20, 10:36)
mano ketvirtokas nesioja converse karine, manau ji tiks ir 5-6-7 klasje tikrai, sakyciau protingai paplanuota kuprine, jau ir sunus paprotingejo nebesumeta visko i kruva susideda i kisenukus biggrin.gif dar tiri j,crew kuprine ir patinka, sias abi kaitalioja vis smile.gif

Kur jas tokias perkat?
Atsakyti
QUOTE(Kristi05 @ 2019 03 20, 10:11)
<p>Maniškis, kai išėjo į pirmą klasę  buvo 142 cm, ėmiau L dydį ir tikrai nesigailiu, dabar trečiokas ir ji gera. kitam pirmokui savo 124 cm.paėmiau S dydį, nes smulkutis, uždėjus brolio, tai atrodo, kad apvirstų biggrin.gif su Ldydžiu. Dabar vyresniam paėmiau iš Landsend, nes jau ši atsibodo, tai turės pakeitimui, jei ką.  Bet Poterio kuprinės man superinės,išskalbiu ir vėl kaip nauja</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rita003" data-cid="72389049" data-time="1553067191"><div><p>Maniske pradejo eiti i pirma klase su S dydzio kuprine budama 122 ugio, dabar 142 trecioke. As asmeniskai neimciau L dydzio. Viskas kiek reikia nesiotis musu mokykloje telpa (nereikia tampyti visu 4-5 knygu ir visu pratybu). Kaip su isaugtine neatrodo tikrai vartotojo įkelta nuotrauka. Bet del dydzio imti S ar L labai daug skirtingu nuomoniu. Pirmiausia issiaiskinkit kiek ko reikes nesiotis mokykloje vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p>

mergaites, jei kas pirksite is poterry, gal ir mane prijunksite, as is Vilniaus 4u.gif man irgi reikia pirmokei. Ji pas mane prie aukstesniu, dabar apie 132 cm., bet prie smulkesniu, tai galvoju gal S dydzio uztektu...net nezinau. O jos tvirtos, kietas nugariukas, ne tokios kaip sunui pirkau is landends- medziagyte labai jau minksta, bet kai jis treciokas, tai gerai jam.
Ziurejau tokia

https://www.potteryb...kpack-uk?size=1 , bet ji kaip suprantu su vardais...
arba tokia

https://www.potteryb...e...ty=1&size=3

prisiregistarvau-gavau dar 10 proc. nuolaidele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jasaičiukas @ 2019 03 20, 11:04)
bet ji kaip suprantu su vardais...
jei nori vardo - už jį reikia mokėt atskirai
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 03 20, 11:43)
Kur jas tokias perkat?

https://www.amazon.c...k/dp/B078KK77R5 converse tokiA turi, tik pirkau is usa per tarpininke is nike.com tinkalpio gavosi beveik 25 eur

https://www.jcrew.co...e=tropical-cove kita si ir per tarpinine gavos 19 eur, tai si abuvo pakeites i karine, sake labai patogi, bet dabar vel grizo prie karines biggrin.gif

Abi tvirto audinio uztaruktukai lengvai vaiksto, o svarbiausia vaikui patogu ir patinka 4u.gif
Atsakyti

Maniske pradejo eiti i pirma klase su S dydzio kuprine budama 122 ugio, dabar 142 trecioke. As asmeniskai neimciau L dydzio. Viskas kiek reikia nesiotis musu mokykloje telpa (nereikia tampyti visu 4-5 knygu ir visu pratybu). Kaip su isaugtine neatrodo tikrai smile.gif. Bet del dydzio imti S ar L labai daug skirtingu nuomoniu. Pirmiausia issiaiskinkit kiek ko reikes nesiotis mokykloje 4u.gif

aš pirkau L dydžio, išties kai pirkau, tai net nenumaniau,koks ūgis bus mano panelės, bet kai už 18 eur nupirkau, tai....pirmoj klasėje ūgis buvo kažkur 128 cm, kuprinė tiko, pati eina į mokyklą, niekas nevežioja, knygas tenka visas nešiotis,tik dailės reikmenys klasėje, dabar jau yra antrokė ūgis 136 cm, tiks ta pati ir 3 klasei. mažesnės nepirkčiau nebent vaikas labai žemas.

Atsakyti
Į kuprinių temą iš poterrybarnkids, kiek pastebėjau visos labai mini tik mackenzie kuprines, aš saviškiui pirkau fairfax S dydžio, 1mai klasei ūgiui 128 cm atrodo normaliai, tikrai ne per didelė. Man jos net gražesnės, nes mažiau visokių „pribumbasų”.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 03 20, 12:21)
https://www.amazon.c...k/dp/B078KK77R5 converse tokiA turi, tik pirkau is usa per tarpininke is nike.com tinkalpio gavosi beveik 25 eur

https://www.jcrew.co...e=tropical-cove kita si ir per tarpinine gavos 19 eur, tai si abuvo pakeites i karine, sake labai patogi, bet dabar vel grizo prie karines biggrin.gif

Abi tvirto audinio uztaruktukai lengvai vaiksto, o svarbiausia vaikui patogu ir patinka 4u.gif

Kokiom gerom kainom gavot. Gal zinot, kada kokie sale buna? Kuriuo metu jus pirkot? As tai kazko nemoku gaudyt geru kainu. Poterybarn man 46€ kainavo. O cia ziuriu kitos po 25 prisipirkusios
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 03 20, 14:20)
Kokiom gerom kainom gavot. Gal zinot, kada kokie sale buna? Kuriuo metu jus pirkot? As tai kazko nemoku gaudyt geru kainu. Poterybarn man 46€ kainavo. O cia ziuriu kitos po 25 prisipirkusios

as nenoriu nervinti. bet pottery dukrai pirkau uz 19 4u.gif siunciau laivu. Sunui j,crew pagavau lapkriti viduri kazkur, nes gimtadieniui dovanojau gruodzio 3 gavom ir issyk dovanu biggrin.gif , o converse sausi pagavau, dar kodas buvo kad 16 dol beros jos kaina buvo, nes zinoma kai buvo 14 dol nepirkau, oapskui teko laukt vel geresnes kainos biggrin.gif

mano nuomone jei kazko ieskai ir nori geros kainos viska reikai is anksciau stebet sekt, na nebus kad uzejau ir nupirkai issyk unsure.gif Bet mano atveju man turbut sekasi, nes jei kazko reikia as tada pradedu paziurinet ir man pasiseka su kaina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 03 20, 14:20)

aš dar brangiau mokėjau už L dydžio unsure.gif tos, kurią išsirinkom, vis per daug nenukainuodavo...tai man ji virš 50 gavosi, tai tikrai, bet tiksliai neprisimenu kiek...
Atsakyti