Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Rita003 @ 2019 04 17, 10:30)
Ar HM ilgai siuncia? Uzsakiau kriksto dukrai dovanu gimtadieniui ir dabar bijau, kad nespes ateiti iki 25d.

o jau gavote, kad issiusta? nes kai jau gauni i pasta, kad issiusta tai per 2-3 kurjeris pristato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2019 04 17, 09:50)
o galima pas mus į pačią HM parduotuvę grąžint? Ir bet kuri priima?

Kažkaip kai anksčiau skaičiau grąžinimo taisykles, tai tokio varianto neužmačiau  unsure.gif

Zinokit LT nezinau,bet kazkaip galvojau,kad visur turetu buti tos pacios taisykles,nes jei siunti mokamas,o parduotuvej pas mus bent kurioj priima.
Atsakyti
Gal kas turit Topo centro nuolaidu koduka? smile.gif
Atsakyti
Gal kas turi ir gali pasidalinti knugu klubo nuolaidu koduku ax.gif 4u.gif
Atsakyti

/www.portugalvineyards.com berods turi pakvietimų? Gal gali kas atsiųsti, nesu dar ten registravus. 4u.gif

gal ir mane galite kas nors pakviesti? aciu 

Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2019 04 17, 15:22)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Beautiful Life" data-cid="72414698" data-time="1555486152">
<div>
<p>/www.portugalvineyards.com berods turi pakvietimų? Gal gali kas atsiųsti, nesu dar ten registravus. vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>gal ir mane galite kas nors pakviesti? aciu </p>

jei parasysit el pasta., galiu ir as pakviesti smile.gif
Atsakyti
Gal yra norinčių tokių batų? Atsisiunčiau iš Yoox, 39 dydis, maži. Mano pėda 26 cm, tai 39 dydis tiktų panašiai 25,2 - 25,5 cm pėdai priklausomai juo pločio. Batai nėrai siauri, gražūs smile.gif kaina 47€, kiek mokėjau, jei reiktų siųst iš Vilniaus, prašyčiau apmokėt siuntimą 4u.gif
https://mobile.yoox....amp;sizeName=36
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2019 04 16, 13:29)
Renku sportsdirect.com
Uzsakineju ryt.Kaunas,kitur galiu persiusti 4u.gif

merginos junkites smile.gif labai neblogų nuolaidų yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 04 17, 14:52)
o jau gavote, kad issiusta? nes kai jau gauni i pasta, kad issiusta tai per 2-3 kurjeris pristato 4u.gif

Gavau, vadinasi spes ateit, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2019 04 17, 14:22)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Beautiful Life" data-cid="72414698" data-time="1555486152">
<div>
<p>/www.portugalvineyards.com berods turi pakvietimų? Gal gali kas atsiųsti, nesu dar ten registravus. vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>gal ir mane galite kas nors pakviesti? aciu </p>

Aš iš pakviestojo gavau 5 eur nuolaidą ir dar pritaikė tą fb kodą. Super kainos gavosi 4u.gif
Atsakyti

Gal kam maclaren xt reikia

https://www.amazon.d...=A3JWKAKR8XB7XF

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2019 04 17, 11:50)
o galima pas mus į pačią HM parduotuvę grąžint? Ir bet kuri priima?

Kažkaip kai anksčiau skaičiau grąžinimo taisykles, tai tokio varianto neužmačiau  unsure.gif

QUOTE(DijaDeima @ 2019 04 17, 14:59)
Zinokit LT nezinau,bet kazkaip galvojau,kad visur turetu buti tos pacios taisykles,nes jei siunti mokamas,o parduotuvej pas mus bent kurioj priima.

Deja...negalima grazint i parda. Sian klausiau parduotuvej...visumoj sudas, uz pristatyma mokek, uz grazinima irgi jei netiko kas, kosmosas
Atsakyti