Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2019 04 17, 17:18)
Deja...negalima grazint i parda. Sian klausiau parduotuvej...visumoj sudas, uz pristatyma mokek, uz grazinima irgi jei netiko kas, kosmosas

O man labai pasiteisines pirkimas is HM. Perku, kai buna nemokamas pristatymas ir 20% nuolaida. Kaip tik sia savaite tokia akcija yra. Drabuziai dydzius atitinka, kainos nedideles, tai einamiausia parde man yra. Cia apie vaikiskus drabuzius kalbant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 17 balandžio 2019 - 17:51
Gal kas turite nepanaudotą eavalyne.lt koduką pirkimui virš 100 Eur?
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2019 04 17, 19:40)
O man labai pasiteisines pirkimas is HM. Perku, kai buna nemokamas pristatymas ir 20% nuolaida. Kaip tik sia savaite tokia akcija yra. Drabuziai dydzius atitinka, kainos nedideles, tai einamiausia parde man yra. Cia apie vaikiskus drabuzius kalbant  mirksiukas.gif

Tai va as su ta akcija ir pirksiu, bet nebuvau tikra del vaikisju batuku dydzio, tai variau i parde paziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 04 17, 20:15)
Tai va as su ta akcija ir pirksiu, bet nebuvau tikra del vaikisju batuku dydzio, tai variau i parde paziuret biggrin.gif

Nors...dar pagalvosiu blink.gif ar as durna ar internetiniam hm nera tu akciju kur 3 uz 2 kaina??
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 04 17, 21:11)
Nors...dar pagalvosiu blink.gif ar as durna ar internetiniam hm nera tu akciju kur 3 uz 2 kaina??

Ar nebus tep, kad 3 uz 2 negalioja -20?
Atsakyti
Gal koks barboros kodukas yra?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 04 17, 22:07)
Ar nebus tep, kad 3 uz 2 negalioja -20?

Na tebunie, bet kad as net nesuvedziau to minus 20 kodo...o vistiek nemeta tu prekiu 3 uz 2 kaina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 04 17, 17:18)
Deja...negalima grazint i parda. Sian klausiau parduotuvej...visumoj sudas, uz pristatyma mokek, uz grazinima irgi jei netiko kas, kosmosas

Tikrai tada Né kas. Nes as beveik viska perku, kad galeciau i parde paskui grazint.
Atsakyti
Sveikos, gal kam teko pirkti iš http://www.cozymole.co.uk? Neblogų Columbia kainų radau. Tik su siuntimu tiesiai į LT neaišku..
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2019 04 18, 09:53)
Sveikos, gal kam teko pirkti iš http://www.cozymole.co.uk? Neblogų Columbia kainų radau. Tik su siuntimu tiesiai į LT neaišku..

Nesiuncia jie tiesiogiai, tik per adreso nuoma
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2019 04 17, 11:29)
/www.portugalvineyards.com berods turi pakvietimų? Gal gali kas atsiųsti, nesu dar ten registravus.  4u.gif

Ir aš norėčiau pakvietimo
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2019 04 18, 08:56)
Ir aš norėčiau pakvietimo

Kam reikia pakvietimų - rašykite AZ vardas bei mailas , atsiųsiu 4u.gif
Atsakyti