Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Smilga* @ 2019 04 28, 11:51)
<p>Merginos, seniai bepirkau savarankiskai - ar is bonprix siuncia i Lt?  Imeskit parduotuves nuoroda - Aciūū!</p><p></p><p>Svediskoje Bonpix apziurejau kelis grozius, noriu uzsakyti.</p><p></p><p></p>

nesiuncia, perkam per adreso nuomą. Esu pirkus bonprix.de ir bonprix.pl
Beje, jei kas pirks, norečiau prisijungti ;)
Papildyta:
Columbia Rope Tow III 25 dydis, 16eur
Atsakyti
Laba, merginos, kaip su vynais pasinaudoti atsiųstu pakvietimu? Kaip panaudoti 5 euro? Pašte yra laiškas, bet jokio kodo. Kodą panaudojau iš FB. Ar negalima su 2 nuolaidomis? Ačiū kuri nepatinges trumpai brūkštelti. Nesu naujokė pirminiuose, bet nepavyksta sį kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapugis: 28 balandžio 2019 - 19:42
Renku cocooncenter Vilniuje.

Taip pat gal kas norėtų equazen braškinių po maždaug 20 eur su siuntimu? Planuoju užsakymą iš UK.

Dar galiu prijungti prie ASDA rūbelių vaikams per UK.

Rašykit až 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o dabar SD per apps nėra free delivery UK? Radau tik seną kodą kažkokį.
Atsakyti
Gal kas is merginu pirtumete is HM UK, prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jasaičiukas @ 2019 04 29, 06:55)
Gal kas is merginu pirtumete is HM UK, prisijungciau 4u.gif

Čia gan problematiška parduotuvė, abejoju, ar kas priims...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 29 balandžio 2019 - 06:39
QUOTE(rapugis @ 2019 04 28, 20:40)
Laba, merginos, kaip su vynais pasinaudoti atsiųstu pakvietimu? Kaip panaudoti 5 euro? Pašte yra laiškas, bet jokio kodo. Kodą panaudojau iš FB. Ar negalima  su 2 nuolaidomis? Ačiū kuri nepatinges trumpai brūkštelti. Nesu naujokė pirminiuose, bet nepavyksta sį kartą.

galima 2 nuolaidas sumuot. jei prisijungt su kvietimu ieskokit kodo prie my vouchers ar pan, reikes ivest koda
Atsakyti
QUOTE(Welina @ 2019 04 28, 22:19)
Renku cocooncenter Vilniuje.

Taip pat gal kas norėtų equazen braškinių po maždaug 20 eur su siuntimu? Planuoju užsakymą iš UK.

Dar galiu prijungti prie ASDA rūbelių vaikams per UK.

Rašykit až  4u.gif

O is kur vitaminus ketinat pirkti, nes boots tai tik viena braskiniu duoda
Atsakyti
Į Yoox'ą grąžinau iš dviejų atskirų siuntų, bet sudėjau į vieną, o grąžinimo lipdukus abu ant dėžės priklijavau. Dabar pažiūriu pagal sekimo nr, tai tik vienas ale keliauja, tai UPS'as vieną kiba nuplėšė?... Laukt ar yoox'ui jau rašyt kas ir kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 29 balandžio 2019 - 07:35
QUOTE(Audry @ 2019 04 28, 18:48)
<p>Zinau, kad yra turinciu Pottery barn kuoriniu vaikams. Turiu keketa klausimu, gal padesit:)</p><p>Ar ju dugnas kietas? Kaip suprantu makenzi modelio nugarele pakietinta. O idomu, kaip kito modelio -pvz is star wars serijos? Pirmokui geriau turbut su pakietinta? Ir aukstam pirmokui (134 cm ugis), jau L dydi imt?</p>

mano vaiko Pottery iš Star Wars. Nugarėlė pakietinta, bet dugnas lyg nea. Aš pirkau L. nors mano gal net nebuvo dar jis tokio ūgio, kaip jūsiškis. Kaip atėjo, atrodė lb nemaža ta L. bet tikrai nesigailiu, kad tą pirkau. Nebuvo per didelė, o ir nešiojasi jis viską. Aš pirkau ne vieniems metams. virš 50 eurų mokėjom, tai man būtų buvę brangu pirkti S, o paskui vėl L unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2019 04 29, 09:35)
Į Yoox'ą grąžinau iš dviejų atskirų siuntų, bet sudėjau į vieną, o grąžinimo lipdukus abu ant dėžės priklijavau. Dabar pažiūriu pagal sekimo nr, tai tik vienas ale keliauja, tai UPS'as vieną kiba nuplėšė?... Laukt ar yoox'ui jau rašyt kas ir kaip?

Jie tik vieną lipduką skanuoja. Man sakė geriau neklijuoti antro, nes paskui sistema nebesupranta, vieni vieną nuskanuoja, kiti kitą, tai gal ir nuplėšė jūsų antrą, kad paskui nebūtų nesusipratimų. Pinigus atgausit už abi siuntas, esu kelis kartus iš dviejų siuntų dėjus į vieną dėžę.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 04 29, 07:47)
galima 2 nuolaidas sumuot. jei prisijungt su kvietimu ieskokit kodo prie my vouchers ar pan, reikes ivest koda

aš tris sumavau.
Atsakyti