Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2019 04 29, 10:09)
Jie tik vieną lipduką skanuoja. Man sakė geriau neklijuoti antro, nes paskui sistema nebesupranta, vieni vieną nuskanuoja, kiti kitą, tai gal ir nuplėšė jūsų antrą, kad paskui nebūtų nesusipratimų. Pinigus atgausit už abi siuntas, esu kelis kartus iš dviejų siuntų dėjus į vieną dėžę.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ar perkat is LIMANGO.DE? Per nuoma, ane? kaip gaut ta 10 euru nuolaida? raso rekomenduot draugui reik nuoroda nusiuntus,o ar tas draugas turi apsipirkt ar tiesiog uzsiregistruot? biggrin.gif Nes kiek issiverciau, tai raso turi uzsiregistruot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 29, 10:13)
aš tris sumavau.

Is kru jus tu kodu isvis gaunat? biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nori jungtis su nedideliais daiktais prie Sportdirect Kaune. Dainavos rajonas 4u.gif
Atsakyti

Tokiu ūgiu vaikiui pirkčiau L, savajam 125 ėmiau S star wars, pakietinta nugarėlė, kaip tik manąjam, bet jaučiu kokiems metams tik ( uždėjus brolio L atrodė juokingai :D)

mano vaiko Pottery iš Star Wars. Nugarėlė pakietinta, bet dugnas lyg nea. Aš pirkau L. nors mano gal net nebuvo dar jis tokio ūgio, kaip jūsiškis. Kaip atėjo, atrodė lb nemaža ta L. bet tikrai nesigailiu, kad tą pirkau. Nebuvo per didelė, o ir nešiojasi jis viską. Aš pirkau ne vieniems metams. virš 50 eurų mokėjom, tai man būtų buvę brangu pirkti S, o paskui vėl L unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 04 29, 07:47)
galima 2 nuolaidas sumuot. jei prisijungt su kvietimu ieskokit kodo prie my vouchers ar pan, reikes ivest koda

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 29, 09:13)
aš tris sumavau.

Ačiū 4u.gif vadinasi MB blogai padarė, pirma registravosi, tada tik per nuorodą ėjo ir 5 euro negavo. Parašė laišką jiems, žiūrėsiu kaip bus. Aišku čia lašas jūroje, bet pats principas.
Perku baltus ir kas mėgsta Sauvignon Blanc, tai ragavau, geras šis:
https://www.portugal...white-2017.html
Atsakyti
Merginos, patarkite kur pigiau pirkote skersinius ir laikiklius ant stogo dviraciams? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2019 04 29, 13:22)
Merginos, patarkite kur pigiau pirkote skersinius ir laikiklius ant stogo dviraciams? Aciu 4u.gif

Mano vyras Intercarse nuolaida turi, tai ten pirko Thule pries pora metu...Laikiklius uz gera kaina pagavom per skelbiu, gal po 80 euru mokejom, Thule irgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 29 balandžio 2019 - 12:24
QUOTE(kryyste @ 2019 04 29, 06:57)
O is kur vitaminus ketinat pirkti, nes boots tai tik viena braskiniu duoda

Tai va, kad boots jau nebepraeina užsakymai 3 už 2 kainą.. Tai čia pirkčiau per dolphinfitness, šiek tiek brangiau gautųsi, bet reikia pirkt net 16 dėžučių maksimaliai nuolaidai.
Atsakyti

Sveikos :4u: 

Gal turite isaugtas berniukiskas basutes 36-37 dydzio? Pageidautina naujos, bet gali buti ir labai geros bukles.

Skubiai prireike...

Atsakyti
Gal neseniai pirkot basutes berniukui 32 dydi. gal turit perleist naujas. Butu gerai iki 40 eur.
Atsakyti
Sveikos ,

Gal zinot kur pigiau įsigyti Herlitz Be bag kuprine ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 04 29, 12:21)
Mano vyras Intercarse  nuolaida turi, tai ten pirko Thule pries pora metu...Laikiklius uz gera kaina pagavom per skelbiu, gal po 80 euru mokejom, Thule irgi.

Aha Thule the best ever, tik mūsų laikiklis ant galo, kažkaip saugiau.
Atsakyti