Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2019 04 30, 12:00)
Nu bet ir pijokai jūs  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Joooo, tuoj vaikus prades atiminet biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na as 7-8 vyno butelius geriau gal 6 menesius...ne viena biggrin.gif tai gal dar ne beviltiska tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 04 30, 11:29)
Mum net 4 dviraciam reikia  doh.gif . Norisi turet savo, bet kai pora kart per metus dviracius imam, tai tenka nuomotis.

ant musiskes galima uzkabyt prieda ketvirtai dvyrkai. yra paskaiciuota apkrova ant asies kazkaip, tai tipo atlaiko.

tokia musu

https://fahrradtraeg...sic-g6-led-929/
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2019 04 30, 12:07)
Joooo, tuoj vaikus prades atiminet biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Na as 7-8 vyno butelius geriau gal 6 menesius...ne viena biggrin.gif tai gal dar ne beviltiska tongue.gif

as juokauju mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:

as juokauju mirksiukas.gif biggrin.gif
[/quote]
As suprantu biggrin.gif

Beje, jei kam reikia galiu perleis EASYCOSMETICS 3 euru nuolaidos koduka, esu gavus su siuntiniu, galioja iki 05.31. Neplanuoju kol kas nieko pirkt
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 04 30, 14:07)
Joooo, tuoj vaikus prades atiminet biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš tai pjokė, per mėnesį dėžė "mirė". Bet buvo progų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 04 30, 15:25)
Aš tai pjokė, per mėnesį dėžė "mirė". Bet buvo progų biggrin.gif

Klausykit, as labai megstu prosecca, ar yra ten ko nors panasaus is tu sparklingu?
Atsakyti

sveikos,

nuo bagažinių iki pijokavimo... :D

ar yra norinčių jungtis prie Matalan.co.uk??? :)

noriu sivakar pirkti, nes atsirado daiktadezes, kurios ilgai buvo out of stock. Bijau, kad vel dings :)

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 04 30, 18:33)
Klausykit, as labai megstu prosecca, ar yra ten ko nors panasaus is tu sparklingu?

Šitas man kažkiek panašus
https://www.portugal...1012045505.html
Žinokit apsiprekinau, visokius kodus bandžiau, pritaikė kodą FB2019APR, nors vakar rašė, kad pasibaigęs. Siuntimas dabar pigiai gaunas, euras už butelį 3 dėžes perkant, 1 dėžę perkant 13 eur, tai neapsimoka kooperuotis. Beje kas norit pirmą kartą pirkti, gali rašyti man į až, atsiųsiu pakvietimą, 5 eur nuolaidos kodą gausit, kurį galima susumuoti su FB2019APR.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 04 30, 18:37)
Šitas man kažkiek panašus
https://www.portugal...1012045505.html
Žinokit apsiprekinau, visokius kodus bandžiau, pritaikė kodą FB2019APR, nors vakar rašė, kad pasibaigęs. Siuntimas dabar pigiai gaunas, euras už butelį 3 dėžes perkant, 1 dėžę perkant 13 eur, tai neapsimoka kooperuotis. Beje kas norit pirmą kartą pirkti, gali rašyti man į až, atsiųsiu pakvietimą, 5 eur nuolaidos kodą gausit, kurį galima susumuoti su FB2019APR.

Vakar kaip tik vynotekoj mačiau. Lyg kaina visai ne tokia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 balandžio 2019 - 18:10
QUOTE(-Braskeele @ 2019 04 30, 16:33)

Ir aš. Šito belekiek išliurlint galiu. Bet labi gers lidle. Turbinis biggrin.gif ir siųst nereik.
Atsakyti
O yra dabar galiojantis koks kodukas vynų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 30, 20:53)
O yra dabar galiojantis koks kodukas vynų?  ax.gif

Man šiandien FB2019APR pritaikė ax.gif
Atsakyti
Help help, merginos! Gal zinot kas apie Crocs dydzius moteriskus? Noriu pirkti flip flopsus sau, jei nesioju siaip 40 dydi, ar imti 39-40, ar 41-42? Kaip ten jie - mazinti, didinti? nesu turejusi crocsu..
Atsakyti