Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 30, 20:09)
Vakar kaip tik vynotekoj mačiau. Lyg kaina visai ne tokia biggrin.gif

Aha, pasigooglinau, dvigubai brangiau biggrin.gif
https://www.vynoteka...s#comment-block
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 04 30, 20:14)
Man šiandien FB2019APR pritaikė ax.gif

Ačiū, dabar užtenka ir du kodus panaudoti, dar taškus paverčiau kodu. Nes kažkaip visai už dyką siųstis man jau gėdoka... Fainai, shipingas sumažėjo, prasigersim juodai biggrin.gif
Prisidėjau vasarai lengvų vynų, kelis stiprius. Beveik visi su apdovanojimais ir ne karvę kainuoja. Pasiėmiau ir visiškai baltą baltą, taip įdomiai atrodo, ne kaip vynas bigsmile.gif
Oj laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas iš vilniečių pirksit iš Amazon.de ir mane prijungtų?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2019 04 30, 19:15)
Help help, merginos! Gal zinot kas apie Crocs dydzius moteriskus? Noriu pirkti flip flopsus sau, jei nesioju siaip 40 dydi, ar imti 39-40, ar 41-42? Kaip ten jie - mazinti, didinti? nesu turejusi crocsu..

Atsisiunciau siuos su 25.5cm.nesioju dazniausiai 40.pirkau 41-42dydi..keli mm dar vietos yra. Ir jei siaura koja, manau netiktu, nes norisi siauresniu su vidutinio plocio koja
https://www.crocs.eu.....p;q=Flip flop

Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2019 04 30, 20:45)
Atsisiunciau siuos su 25.5cm.nesioju dazniausiai 40.pirkau 41-42dydi..keli mm dar vietos yra. Ir jei siaura koja, manau netiktu, nes norisi siauresniu su vidutinio plocio koja
https://www.crocs.eu.....p;q=Flip flop

4u.gif manau ir as imsiu 41-42.
Atsakyti

Sveikos , Gal zinot kur pigiau įsigyti Herlitz Be bag kuprine ? smile.gif
Pigiausiai esu macius amazone gal po 23 eur. Bet buvo tik viena spalva. Jau kuris laikas labai geru kainu nepastebiu, nors vis seku. Berniukiskos reikia, nes ta kur buvo po 23 eur mergaitiska. Kitas variantas -laukti vasaros kai senukuose atsiras kuprines ir bus 30 ar 40 proc nuolaida. Drauge pernai pirko, gavosi 40 eur. Jai reikejo konkretaus modelio (dukra buvo issirinkus toki, kuriam per kelis men neuzmatem geru kainu uzsieny)

O jei reikia cia ir dabar -amazone yra smile dizainas gal po 32 sv siuo metu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 30 balandžio 2019 - 21:44
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 30, 22:05)
Ačiū, dabar užtenka ir du kodus panaudoti, dar taškus paverčiau kodu. Nes kažkaip visai už dyką siųstis man jau gėdoka... Fainai, shipingas sumažėjo, prasigersim juodai biggrin.gif
Prisidėjau vasarai lengvų vynų, kelis stiprius. Beveik visi su apdovanojimais ir ne karvę kainuoja. Pasiėmiau ir visiškai baltą baltą, taip įdomiai atrodo, ne kaip vynas bigsmile.gif
Oj laukiu bigsmile.gif

Aš irgi tik su apdovanojimais pirkau. Išmandrėjom ax.gif . Dar du portveinus prigriebiau, kitokius nei buvau pirkus ax.gif . O kokį dar be FB2019APR turėjai? Šio nenaudojai? Aš irgi taškus į 80 ct paverčiau.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 04 30, 23:20)
Aš irgi tik su apdovanojimais pirkau. Išmandrėjom ax.gif . Dar du portveinus prigriebiau, kitokius nei buvau pirkus ax.gif . O kokį dar be FB2019APR turėjai? Šio nenaudojai? Aš irgi taškus į 80 ct paverčiau.

Už draugo pakvietimą bigsmile.gif
Ačiū labai, panaudojau ir FB2019APR

Atsakyti
Gal kaunietie noretu skubiai jungtis prie SportDirect su nedidekiais daiktais?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 30, 20:05)
Oj laukiu bigsmile.gif

Kiek daugiausia teko laukti vynu issiuntimo? Padariau uzsakyma balandzio 17 ir statusas vis dar Handling unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2019 05 01, 10:20)
Kiek daugiausia teko laukti vynu issiuntimo? Padariau uzsakyma balandzio 17 ir statusas vis dar Handling  unsure.gif

Man beveik mėnesį paskutinį kartą rinko, bet jie tada kraustėsi. Laišką net rašiau, bet po paraginimo gal už 2 dienų išsiuntė.
Atsakyti
Kaip rasti sausus vynus kad juos isskirtu unsure.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 01 gegužės 2019 - 09:53