Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(minha @ 2019 05 11, 21:32)
<p>Sveikos, bandau uzsisakyti vynu, tai siuntimas i LT 13 eur??</p>

12 butelaičių. Bet yra pirmo apsipirkimo kodas (gaunate prisiregistravus) ir mėnesio kodas (pastarojo nežinau, gal kas padės). Tai liks 3 Eur.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 05 11, 22:16)
12 butelaičių. Bet yra pirmo apsipirkimo kodas (gaunate prisiregistravus) ir mėnesio kodas (pastarojo nežinau, gal kas padės). Tai liks 3 Eur.

Gal kas zinot menesio koda?
Atsakyti
QUOTE(ZoZoo @ 2019 05 11, 21:10)
<p>Sveikos smile.gif kokias pirmasias basutes galit rekomenduot? Nesinori brangiu, greit isaugs gi smile.gif maciau Clibee nebloga kaina, gal esat tureje? Ir kur pirkot? smile.gif aciu </p>

Labas, pirkt yra pampersiukai.lt, mamulka10. Čia Vilniuje. Ir dar daug kur mažose pardėse yra jų pirkt, kur visokiom vaikiškom prekėm prekiauja. Kokybė kaip pasiseks. Dažniausiai mažų dydžių ir kokybė nebloga. O nuo 30 dydžio mano vaikiui tai tiek basutės, tiek sportinio tipo bateliai labai greit nusinešiojo, nusitrynė, atsilupo....
Atsakyti
Gal esate susidurusios, paskutinius metus kazkaip nepadeda jokie dezikai, prakaituoju kasdien, nesuprantu kodel taip, gaila rubus po dienos skalbt ir siaip ziauriai nefaina. Gal kokius hormonu tyrimus ar ka pasidaryt reiktu? Gal kazko pagert galima sitam reikalui, jau sakiau eisiu pas gyd konsultacijai, bet vis neprisiruosiu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2019 05 12, 09:04)
Gal esate susidurusios, paskutinius metus kazkaip nepadeda jokie dezikai, prakaituoju kasdien, nesuprantu kodel taip, gaila rubus po dienos skalbt ir siaip ziauriai nefaina. Gal kokius hormonu tyrimus ar ka pasidaryt reiktu? Gal kazko pagert galima sitam reikalui, jau sakiau eisiu pas gyd konsultacijai, bet vis neprisiruosiu. Aciu 4u.gif

Priežasčių milijonas - nuo vitD trūkumo iki klimakso. Reik eit pas gydytoją. Mes čia nepadėsim.
Atsakyti

Gal yra pigu.lt nuolaidų kodas?  :4u:​ 

Atsakyti
Open24 pardeje -15% nuolaida crocs su kodu mamyciuklubas15

Su kodu mk2019 geguzes 12-31 d -20% nuolaida metu prenumeratai NG kids is nationalgeographic.lt
Atsakyti
Gal kam basuciu mergaitei
https://www.amazon.d...e...;psc=1&th=1
Pirkau 2 dydzius, viena pora parduodu ☺
Primigi 25 d. 23.5€ Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 12 gegužės 2019 - 20:03
Kam teko pirkti is sios parduotuves ax.gif viskas gerai ? https://sportgigant.at/
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2019 05 12, 22:01)
Kam teko pirkti  is sios parduotuves  ax.gif  viskas gerai ? https://sportgigant.at/

Esu pirkus, viskas ok
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2019 05 12, 23:34)
Esu pirkus, viskas ok

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZoZoo @ 2019 05 11, 22:10)
<p>Sveikos smile.gif kokias pirmasias basutes galit rekomenduot? Nesinori brangiu, greit isaugs gi smile.gif maciau Clibee nebloga kaina, gal esat tureje? Ir kur pirkot? smile.gif aciu </p>

Lasocki man ir vaikams avalyne labai patinka, oda, kaino geros. Internetu yra eavalynė.lt
Atsakyti