Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2020 03 10, 10:08)
Labas rytas. Klausimas gal ne i tema, bet juk mes cia apie viska biggrin.gif  biggrin.gif  Planuojam vasara su vaikais nuvykt i koki pramogu parka, gal galite rekomenduoti koks variantas butu optimaliausias 6 ir 11 metu vaikams? smile.gif  gausu ju...Legolendas, Heide, Disneilendas, Serengeti ir pan...

praejusi rugpjuti buvom energy parke lenkijoj, vaikai 6 ir 13,labai patenkinti.Eiles mazesnes nei danijos legolende. Ilgiausiai lauke vyras ant paciu auksciausiu,bet mes su vaikais tiesiog ejom kitur aba uzkast,kad laiko veltui negaist.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 03 10, 09:08)
Labas rytas. Klausimas gal ne i tema, bet juk mes cia apie viska biggrin.gif  biggrin.gif  Planuojam vasara su vaikais nuvykt i koki pramogu parka, gal galite rekomenduoti koks variantas butu optimaliausias 6 ir 11 metu vaikams? smile.gif  gausu ju...Legolendas, Heide, Disneilendas, Serengeti ir pan...

Energylandia lenkijoje
Buvom ana vasara ), sia vel planuojam gryzti. Buvom su 8 ir 10m vaikais. Visiems buvo ka veikti. Vieni iki 140 atrakcijonai kiti nuo 140.
Parkas nuolat pildomas naujom atrakcijom. Dukra buvo heide parke dar, bet nori i energylandia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 10 kovo 2020 - 11:22
Per kiek laiko eshopas suveda siuntinius į sistemą? Raso amazonas kad vakar ryte pristate. Kazkaip anksciau greit suvesdavo, o dabar?
Atsakyti

Per kiek laiko eshopas suveda siuntinius į sistemą? Raso amazonas kad vakar ryte pristate. Kazkaip anksciau greit suvesdavo, o dabar?

man dabar greit ir iškart suveda.

Atsakyti

mergaites, patarkit!  :4u: 

mano 9-metis vis dažniau ir stipriau kvepia prakaitu. Aišku, po dušu einam, bet galvoju, gal reiktų berniukui nupirkt dezodorantą?

tik va kokį? kad būtų ne cheminis, o natūralus. Aš pati esu bandžius tuos druskinius, man vis tiek jie palieka prakaito kvapą.. gal šiais laikais yra dar ko prigalvota?

apie tuos cheminius negalvoju, nors pati naudoju, sako, vis dažniau ir vyram būna krūties vėžiai - įtaria dezodorantus medicina, tai vaikui pirkt ranka nekyla.

ačiū!!!

Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2020 03 10, 11:04)
Tokio amžiaus rekomenduočiau Legolendą ir Serengeti safari, Heide parke daug kur neįleis.

Na 11m vaikas Heide parke tai jau nemažai kur praeis. Tiesa, jei 11m vaikas mėgsta adrenaliną, tai plaukčiau kol bus 12m, nes tada berods visur leidžia ir bus įdomiau.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2020 03 10, 12:16)
Na 11m vaikas Heide parke tai jau nemažai kur praeis. Tiesa, jei 11m vaikas mėgsta adrenaliną, tai plaukčiau kol bus 12m, nes tada berods visur leidžia ir bus įdomiau.

taip, bet kitas vaikas 6 m, tai reikės atskiras eiles stovėti ir dar klausyt mažesniojo nepasitenkinimo, kad kažkur neleidžia biggrin.gif O ir 11-mečio į baisesnius neleis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 03 10, 09:08)

Vykom autobusu. Serengeti, Heide ir Legolendas. Ispudziu pasikrove nemazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2020 03 10, 13:11)
<p>mergaites, patarkit!  4u.gif </p><p></p><p>mano 9-metis vis dažniau ir stipriau kvepia prakaitu. Aišku, po dušu einam, bet galvoju, gal reiktų berniukui nupirkt dezodorantą?</p><p>tik va kokį? kad būtų ne cheminis, o natūralus. Aš pati esu bandžius tuos druskinius, man vis tiek jie palieka prakaito kvapą.. gal šiais laikais yra dar ko prigalvota?</p><p>apie tuos cheminius negalvoju, nors pati naudoju, sako, vis dažniau ir vyram būna krūties vėžiai - įtaria dezodorantus medicina, tai vaikui pirkt ranka nekyla.</p><p></p><p>ačiū!!!</p>

mano 11 m, kvepia ir jau, pradejo nuo 10 m. kvept pazastys, as pirkau is caccono naturalu plojau 7 eur https://www.cocoonce...50ml/29650.html nu ir ka nesitepa juo......tepas jis kur as perkuosi sau is lidl po 0.99 rutulini zalia ten raso, kad be blogiuku kiek as suprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 03 10, 10:08)

Mes esam buvę Vokietijoj Legolende. Buvom Tropical Island tuo pačiu. O pernai važiavom į Energylandia. Mano vaikam buvo 6 ir 9 m. Vaikai vienareikšmiai rinktųsi Eenergylandia. Net ir tikisi, kad vėl važiuosim. Legolende jiems patiko, bet kai pabandė šitą, šitas labiau. Pagal ūgį atrakcionai. nuo 120 cm jau yra nemažai, nuo 140 leidžia jau ir ant tų didžiųjų lyg. Ten ir vandens zona yra. mes per viena dieną nespėjom, deja... Tik būtų geriau saulėtą dieną pasigaut, nes ten beveik visur gauni vandens. Aišku, yra tos spintos džiovyklos, bet kaskart bus mokama... Mes kai buvom, buvo šilta ir saulutė, greitai sausi, nesidžiovinom papildomai.
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2020 03 10, 13:44)
Mes esam buvę Vokietijoj Legolende. Buvom Tropical Island tuo pačiu. O pernai važiavom į Energylandia. Mano vaikam buvo 6 ir 9 m.  Vaikai vienareikšmiai rinktųsi Eenergylandia. Net ir tikisi, kad vėl važiuosim. Legolende jiems patiko, bet kai pabandė šitą, šitas labiau. Pagal ūgį atrakcionai. nuo 120 cm jau yra nemažai, nuo 140 leidžia jau ir ant tų didžiųjų lyg. Ten ir vandens zona yra. mes per viena dieną nespėjom, deja... Tik būtų geriau saulėtą dieną pasigaut, nes ten beveik visur gauni vandens. Aišku, yra tos spintos džiovyklos, bet kaskart bus mokama... Mes kai buvom, buvo  šilta ir saulutė, greitai sausi, nesidžiovinom papildomai.

mes pernai buvom energylande su 5 ir 10m berniukais. buvom patenkinti
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2020 03 10, 13:11)
mano 9-metis vis dažniau ir stipriau kvepia prakaitu. Aišku, po dušu einam, bet galvoju, gal reiktų berniukui nupirkt dezodorantą?</p><p>tik va kokį? kad būtų ne cheminis, o natūralus. Aš pati esu bandžius tuos druskinius, man vis tiek jie palieka prakaito kvapą.. gal šiais laikais yra dar ko prigalvota?

Aš pati jau kurį laiką naudoju šį iš iHerbo: Arm&Hammer?
Jis sodos pagrindu, yra kelių rūšių kvapų ir skirtingų dydžių. Man labai veiksmingas, tiesa, šiek tiek tepa drabužius. Sudėtį irgi tikrinau ir dar su drauge chemike konsultavaus, nes vieną iš ingredientų žymėjo kaip vidutinio saugumo. Bet nuramino, kad ne itin geru jis laikomas maisto gamyboje (naudojamas šaldytiems produktams) ir žymiai didesniais kiekiais, nei čia.
Atsakyti