Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Eglynas9 @ 2020 03 10, 17:14)
Aš pati jau kurį laiką naudoju šį iš iHerbo: Arm&Hammer?
Jis sodos pagrindu, yra kelių rūšių kvapų ir skirtingų dydžių. Man labai veiksmingas, tiesa, šiek tiek tepa drabužius. Sudėtį irgi tikrinau ir dar su drauge chemike konsultavaus, nes vieną iš ingredientų žymėjo kaip vidutinio saugumo. Bet nuramino, kad ne itin geru jis laikomas maisto gamyboje (naudojamas šaldytiems produktams) ir žymiai didesniais kiekiais, nei čia.

Nepatariu šio dezodoranto naudoti, ypač vaikams. Jis kemša prakaito liaukas. Man buvo išbėrę pažastis dideliais spuogais. Dermatologas pasakė, kad tai nuo naudojamo dezodoranto. Nuo jokio kito dezodoranto taip nėra buvę. Vien gryna soda užtenka pasitepti pažastis ir puikiai stabdo prakaitavimą.
Atsakyti

na dėkui už dezodoranto patarimus!  :4u: 

ar būtų norinčių greit prisijungt prie tkmaxx šiandien? liko tik 3 mano prekės, o iki free ship trūksta 25 svarų.

aną kartą  2 val prasikankinau, kol nuskaitė pinigus, tikiuos šįkart bus ok :D

Atsakyti
Sveiki
Gal kuri turite easycosmetic.de nuolaidos koduką, nenaudosite ir galėtumėte pasidalinti. 4u.gif

https://www.easycosmetic.de/
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2020 03 10, 20:05)
Nepatariu šio dezodoranto naudoti, ypač vaikams. Jis kemša prakaito liaukas. Man buvo išbėrę pažastis dideliais spuogais. Dermatologas pasakė, kad tai nuo naudojamo dezodoranto. Nuo jokio kito dezodoranto taip nėra buvę. Vien gryna soda užtenka pasitepti pažastis ir puikiai stabdo prakaitavimą.

man dabar, kai ziema, soda gerai. bet paskui, vasara, juk pabala nuo sodos maikute. ar patepat soda ir ja nusluostot? o siaip prakaito kvapo visa diena nesijaucia. labai del to dziaugiuosi
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2020 03 11, 17:00)
man dabar, kai ziema, soda gerai. bet paskui, vasara, juk pabala nuo sodos maikute. ar patepat soda ir ja nusluostot? o siaip prakaito kvapo visa diena nesijaucia. labai del to dziaugiuosi

Patepu ant pažastų sodos miltukus, perteklių nušluostau su pirštais
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2020 03 11, 18:20)
Patepu ant pažastų sodos miltukus, perteklių nušluostau su pirštais

O čia maistinę sodą tepat, ar kažkokią spec? Odos nedirgina?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2020 03 11, 19:18)
O čia maistinę sodą tepat, ar kažkokią spec? Odos nedirgina?

Maistinę. Nedirgina. Nenaudoju ant iškart nuskustų pažastų
Atsakyti
Mums iš visų bandytų parkų geriausiai patiko PortAventura World parkas Ispanijoj. Jei važiuojat apsimoka viešbutį šalia pasiimti, tada imant 1 nakvynę parkai 2 dienoms priklauso, pigiau gaunasi nei vien bilietus pirkti.
Atsakyti
Baikit čia apie vazinejimus diskutuot, ziurekit kad artimiausiu metu i paskutinę kelionę nereiktų... Jau uk neber vietų reanimacijose
Atsakyti
Gal dar kas renkat Vilniuje cocooncenter? Prisireikė šuniukui priemonių....
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 03 12, 07:09)
Baikit čia apie vazinejimus diskutuot, ziurekit kad artimiausiu metu i paskutinę kelionę nereiktų... Jau uk neber vietų reanimacijose

Mes dabar niekur ir nevaziuojam mirksiukas.gif kadangi i paskutine kelione nesiruosiam, tai diskutuojam ateiciai biggrin.gif
Realiai per tuos vazinetojus ir susikloste tai kas dabar yra...kokiu idiotu reik but...vaziuot i ta Italija slidinet vasario gale unsure.gif unsure.gif nu cia tas musu bomzo mentalitetas gi- babkes sumokejau, ai varau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 12 kovo 2020 - 08:31
QUOTE(Loram @ 2020 03 12, 06:09)

is kur zinai? unsure.gif
Atsakyti