QUOTE(Eglynas9 @ 2020 03 10, 17:14)
Aš pati jau kurį laiką naudoju šį iš iHerbo: Arm&Hammer?
Jis sodos pagrindu, yra kelių rūšių kvapų ir skirtingų dydžių. Man labai veiksmingas, tiesa, šiek tiek tepa drabužius. Sudėtį irgi tikrinau ir dar su drauge chemike konsultavaus, nes vieną iš ingredientų žymėjo kaip vidutinio saugumo. Bet nuramino, kad ne itin geru jis laikomas maisto gamyboje (naudojamas šaldytiems produktams) ir žymiai didesniais kiekiais, nei čia.
Jis sodos pagrindu, yra kelių rūšių kvapų ir skirtingų dydžių. Man labai veiksmingas, tiesa, šiek tiek tepa drabužius. Sudėtį irgi tikrinau ir dar su drauge chemike konsultavaus, nes vieną iš ingredientų žymėjo kaip vidutinio saugumo. Bet nuramino, kad ne itin geru jis laikomas maisto gamyboje (naudojamas šaldytiems produktams) ir žymiai didesniais kiekiais, nei čia.
Nepatariu šio dezodoranto naudoti, ypač vaikams. Jis kemša prakaito liaukas. Man buvo išbėrę pažastis dideliais spuogais. Dermatologas pasakė, kad tai nuo naudojamo dezodoranto. Nuo jokio kito dezodoranto taip nėra buvę. Vien gryna soda užtenka pasitepti pažastis ir puikiai stabdo prakaitavimą.