Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(nieko_sau @ 2020 04 06, 11:34)
be kodo jokio užsakinejot?

Be 4u.gif
Atsakyti
O aš taip laukiu nuolaidos vynams, ne gi krizė nepamažins kainų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 06, 11:48)
nėra jokių kodų, tik pirmo pirkimo.
Papildyta:

Tai gal ir mano greit pajudės, nebeturiu nieko.

O kur gauti pirmo pirkimo koda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2020 04 06, 12:28)

rašykite AZ savo maila, atsiusiu
Atsakyti

parašykit savo el paštą, atsiųsiu pakvietimą 4u.gif
Atsakyti

Patarimo, reikia paauglei ausinių, nepateikė jokių konkrečių modelių, tik kad būtų belaidės, dedamos ant ausų o n į ausis, biudžetas iki 100Eur, gal kuri mama turi patirties tokiuose pirkiniuose :(

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 04 06, 12:01)
O aš taip laukiu nuolaidos vynams, ne gi krizė nepamažins kainų unsure.gif

oi šiom prekėm krizė nesijaučia smile.gif Kažkur skaičiau, kad po karantino, pusė mūsų bus tapę puikiais kulinarais ir pusė - prasigers biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veroniux @ 2020 04 06, 12:18)
<p>Patarimo, reikia paauglei ausinių, nepateikė jokių konkrečių modelių, tik kad būtų belaidės, dedamos ant ausų o n į ausis, biudžetas iki 100Eur, gal kuri mama turi patirties tokiuose pirkiniuose verysad.gif</p>

Aš pirkau Amerikoj per tarpininkę JBL ausines už 30 dol., labai geros, reikia pasekti nuolaidas https://www.jbl.com/...UETBTGRYAM.html
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2020 04 06, 14:03)
oi šiom prekėm krizė nesijaučia smile.gif Kažkur skaičiau, kad po karantino, pusė mūsų bus tapę puikiais kulinarais ir pusė - prasigers  biggrin.gif

O vyresni šokoladkes perka biggrin.gif
Atsakyti

o kokia nuolaida duoda su tuo pirmo karto kodu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2020 04 06, 14:38)
o kokia nuolaida duoda su tuo pirmo karto kodu?  4u.gif

5 eur
Atsakyti
Merginos, gal galite pasidalinti kur perkate vaikams 18-20 coliu dviratukus kokybiskus? gal siunciates? Reikia dukrai 120 ugio, dar tik mokinsis vaziuoti, tai greiciausiai reikia ir su pagalbiniais ratukais. Nors su balansiniu vazinejo, su paspirtuku taip pat, bet nedrasi, tai galvojame, kad butini bus pagalbiniai ratukai. Domejausi Puky, bet gal sakau dar kokia firma rekomenduotumete? 4u.gif
Atsakyti