Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2020 04 13, 18:46)
Tai kaip tik galioja pirmam jei atsiunciat kvietima prisijungti:)

Kažkaip praleidau, kad taip yra. Nei vienai mano draugei, kur siunčiau pakvietimus, nedavė tos nuolaidos pirmam pirkimui.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2020 04 13, 21:45)
Kažkaip praleidau, kad taip yra. Nei vienai mano draugei, kur siunčiau pakvietimus, nedavė tos nuolaidos pirmam pirkimui.

Nesąmonė, gal nemokėjo rasti.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2020 04 13, 21:45)

Tai gal jau buvo sukurusios paskyra. Koda kiek pamenu reikia vesti registruojant paskyra, tada galios pirmam pirkimui
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2020 04 13, 13:58)
As vienareikšmiskai imčiau bosch 4u.gif

Šiandien visa diena skaitau. Is to forumo kur pataria susidare ispudis kad sedi 2 agentai kurie reklamuoja 2 modelius bosch džiovykles.:-)
Ir vistiek neradau isvados kuom bosch geresnis uz aeg. Elektrolux.
Renkamos visos Lenkijoje. Programu skaicius didesnis pas elektrolux. Savaime valantis kondensatorius nelabai tinka nes šalia nera kur pajungti prie vandientikio. Vieninteli su kuo turbut sutiksiu kad gal netaip gesta bosch. Nelabai randu kitu argumentu kuom bosch geresnis už elektrolux. :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodnaja: 13 balandžio 2020 - 22:38
QUOTE(rodnaja @ 2020 04 13, 23:37)
Šiandien visa diena skaitau. Is to forumo kur pataria susidare ispudis kad sedi 2 agentai kurie reklamuoja 2 modelius bosch džiovykles.:-)
Renkamos visos Lenkijoje. Programu skaicius didesnis pas elektrolux. Savaime valantis kondensatorius nelabai tinka nes šalia nera kur pajungti prie vandientikio. Vieninteli su kuo turbut sutiksiu kad gal netaip gesta bosch. Nelabai randu kitu argumentu kuom bosch geresnis už elektrolux. :-)

As irgi bandau issirinkti, bet butinai dar noriu garu funkcijos. Drauge turi AEG, labai patenkinta, tik dabar nepasakysiu modelio. Garu funkcija labai gerai spintoj pagulejusiems drabuziams atsviezinti, pvz paimi megztini, dzempa, pasiglamzes, imeti, nustatai garu funkcija ir istrauki kaip islyginta, ispurenta. Buvau pazizymejusi Bosh WTW855R9SN bet neturi automatinio kondensatoriaus issivalymo, AEG T8DC49BS;

Siaip kiek teko pirkti buitine technika el. pastu normaliai pakonsultuodavo Buitene, BTN.LT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 13 balandžio 2020 - 23:05
QUOTE(rasosrasotos @ 2020 04 13, 23:55)
As irgi bandau issirinkti, bet butinai dar noriu garu funkcijos. Drauge turi AEG, labai patenkinta, tik dabar nepasakysiu modelio. Garu funkcija labai gerai spintoj pagulejusiems drabuziams atsviezinti, pvz paimi megztini, dzempa, pasiglamzes, imeti, nustatai garu funkcija ir istrauki kaip islyginta, ispurenta. Buvau pazizymejusi Bosh  WTW855R9SN bet neturi automatinio kondensatoriaus issivalymo,  AEG T8DC49BS;

Siaip kiek teko pirkti buitine technika el. pastu normaliai pakonsultuodavo Buitene, BTN.LT

Turejom dabar džiovykle su garu funkcija. Tai buvo naudojama tik rubu atnaujinimas garais.🙂
Yra šituoj refresh funkcija. Idomu ar kokibiskai atlieka savo funkcija. 🙂
Elektrolux EW9H378S 
Atsakyti
Mes naudojam Electrolux EDH3897SDE džiovyklę . Labai džiaugiuosi , bet lyg jau nebegaminama .
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2020 04 13, 22:37)

biggrin.gif taip ir yra, kad ten tikrai sedi du pardavimu vadybininkai biggrin.gif pries 5 ar 6 m. As per juos visa buitine tech. Susipirkau. Nuolaidas geras pasiule kai zinutemis pradejime bendrauti. Vienas lyg atstovauja eurobuitis.lt, kito neatsinenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 13, 21:11)
Nesąmonė, gal nemokėjo rasti.

QUOTE(rasosrasotos @ 2020 04 13, 22:32)
Tai gal jau buvo sukurusios paskyra. Koda kiek pamenu reikia vesti registruojant paskyra, tada galios pirmam pirkimui

Šiaip vynų puslapis nėra toks jau sudėtingas, kad savo paskyroje nesigaudyti.... tongue.gif
Registruojantis pirmą kartą įvesti kodą, kurio dar net negavai? Ar kaip čia? smile.gif nu atvirai, tai aš šito dalyko taip ir nesupratau, nes ir čia nei viena nerašė, kad registravosi su pakvietimu ir iškart gavo kodą. Žinau, kad pati siunčiau pakvietimą Loram, bet į jos nurodytą el paštą aš išvis negalėjau išsiųsti pakvietimo. Ji jį gavo iš kitos narės ir į kitą el paštą. Ir dabar tik ji pati gali atsakyti, ar tikrai iškart pirmam pirkimui gavo kodą. Nes kiek ji pati čia rašė, tai aš supratau, kad kodas tik antram pirkimui.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2020 04 14, 09:08)
Šiaip vynų puslapis nėra toks jau sudėtingas, kad savo paskyroje nesigaudyti.... tongue.gif
Registruojantis pirmą kartą įvesti kodą, kurio dar net negavai? Ar kaip čia? smile.gif nu atvirai, tai aš šito dalyko taip ir nesupratau, nes ir čia nei viena nerašė, kad registravosi su pakvietimu ir iškart gavo kodą. Žinau, kad pati siunčiau pakvietimą Loram, bet į jos nurodytą el paštą aš išvis negalėjau išsiųsti pakvietimo. Ji jį gavo iš kitos narės ir į kitą el paštą. Ir dabar tik ji pati gali atsakyti, ar tikrai iškart pirmam pirkimui gavo kodą. Nes kiek ji pati čia rašė, tai aš supratau, kad kodas tik antram pirkimui.

Kiek pamenu: gauni pakvietima, kuriame yra tas stebuklingas kodas, registruojiesi is tos nuorodos ir iskart suvedi ta koda. O jeigu pati susikuri paskyra ir paskui gauni pakvietima ar kaip jus vadinat koda pirmam pirkimui, tai tas kodas negalios, net jeigu pries tai nedaret uzsakymo is tos paskyros. Esme kodo pritraukti naujus narius, kai naujas narys, prisiregistraves su pakvietimu padaro uzsakyma, gauna 5 eur nuolaida ir tas kuris uzsake, ir tas kuris pakviete irgi gauna 5 eur nuolaidos koda kitam pirkimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 14 balandžio 2020 - 08:40
QUOTE(rodnaja @ 2020 04 13, 21:37)

As manau ir nerasit... cia tas tas kas lyginti pvz opel su audi... nu abi turi funkciju, abi vaziuoja... 4u.gif
Atsakyti
Gal pigu.lt kokį kodą esate užmatę?
Atsakyti