Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Auruma @ 2020 04 14, 19:46)
Aš anksčiau irgi svarsčiau batutą pirkti. Bet kai pernai su dukra teko apsilankyti pas gydytoją po pasišokinėjimo ant batuto, tai nusprendžiau, kad jau tikrai nepirksiu. Pas kaimynus užtenka, vaikai vis grįždavo tai koja patempta, tai dar kas. Gerai, kad dabar karantinas  smile.gif

Kai daug vaikų būry šokinėja gal tada ir traumų daugiau būna. Mano mergaites arba dviese, arba po vieną šokinėja, tai jokių traumų nebuvo. Vieną batutą per ketverius metus jau sunaudojo, tiksliau nuo aplinkos poveikio jis labiau susidėvėjo. Reikėtų jau kito
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2020 04 14, 21:55)

Ačiū

Gal kas iš mūsų bandė kaip tas reglamentas praktiškai veikia?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2020 04 15, 12:59)
Ačiū

Gal kas iš mūsų bandė kaip tas reglamentas praktiškai veikia?smile.gif

Praktiskai ne...bandziau aiskintis pernai, nieko nepesiau...
Atsakyti
renku, tiksliau trūksta truputį iki free shipo ir gal kas nori prisijungti cocooncenter

Vilnius, Užupis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm❤nytė: 15 balandžio 2020 - 14:04
QUOTE(Kirisama @ 2020 04 14, 19:32)
Bent jau man hantelius puikiai atstoja vandens buteliukai.

nedidelius svorius taip, bet jei reikia didesniu svorių, tada tiesiog nepatogu biggrin.gif jau su dviejų litrų buteliu nepatogu, o svoris nėra didelis.
Atsakyti
Gal yra EUROKOS koks kodas?
Atsakyti
Gal patarsite kokius pirkti riedučius mažai 8 metų panelei ? Būtų pirmieji riedučiai, aš nelabai suprantu kurie geresni, kad būtų įmanoma važiuoti, nebūtų kieti tarškantys ratukai.
Atsakyti
Gal, merginos, vynukui kokį koduką turit 😉 Na vis norisi pigiau 😎
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2020 04 15, 21:17)
Gal patarsite kokius pirkti riedučius mažai 8 metų panelei ? Būtų pirmieji riedučiai, aš nelabai suprantu kurie geresni, kad būtų įmanoma važiuoti, nebūtų kieti tarškantys ratukai.

Decathlone neblogi.Pirkit guminiais ratukais.Ir butinai salma bei apsaugas .
Gera firma K2.
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2020 04 15, 22:17)

aš 9-metei šiuos pirkau:
https://slides.lt/ri...s-blackred.html

pasikonsultavus su riedučių treneriais nusprendžiau geresnius paimti, dydis reguliuojasi, tai ne vienam sezonui užteks.
Atsakyti
Labas rytas,
Gal kas nors Cocoon perkate/renkate? smile.gif
Atsakyti
Galit rekomenduoti kokį moterišką dviratį? Reikia paprasto, daugiausia bus važiuojama žvyrkeliais, bet kad tiktų ir asfaltu. Ir dar, kad tvirtintųsi vaikiška kėdutė.
Arba galit rekomenduoti dviračių parduotuvę Vilniuje? Tikiuosi su karantino švelninimu greitu laiku atsidarys gyvai dviračių parduotuvės.
Atsakyti