Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Auruma @ 2020 04 16, 10:46)
Galit rekomenduoti kokį moterišką dviratį? Reikia paprasto, daugiausia bus važiuojama žvyrkeliais, bet kad tiktų ir asfaltu. Ir dar, kad tvirtintųsi vaikiška kėdutė.
Arba galit rekomenduoti dviračių parduotuvę Vilniuje? Tikiuosi su karantino švelninimu greitu laiku atsidarys gyvai dviračių parduotuvės.

Mes planuojam Decatlone pirkt smile.gif Vyras jau antri metai bamba, kad mano dvirati seniai laikas i metalo lauza biggrin.gif biggrin.gif o man geras... Na bet matyt reik naujo visgi, bet daug investuot nesu nusiteikus, apziurejom Decatlone dar pernai, tai vyras sake visai puse velnio varinatas, jei kokiu 600-700 euru tam reikalui neplanuojam skirt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 04 16, 12:37)
Mes planuojam Decatlone pirkt smile.gif  Vyras jau antri metai bamba, kad mano dvirati seniai laikas i metalo lauza biggrin.gif  biggrin.gif o man geras... Na bet matyt reik naujo visgi, bet daug investuot nesu nusiteikus, apziurejom Decatlone dar pernai, tai vyras sake visai puse velnio varinatas, jei kokiu 600-700 euru tam reikalui neplanuojam skirt smile.gif

Aš irgi nenoriu daug investuoti. Nevažiuosiu dešimtimis kilometrų ir nenaudosiu kasdien. Aš norėčiau iki 300eu skirti, bet pasirinkimas labai nedidelis tokiam diapazone. Prisiskaičiau, kad pagal mano poreikius geriausiai tinka kroso (arba hibridiniai) dviračiai. Gaila decathlonas tik 1 tokį turi. Bet palauksiu kol atsidarys.
Atsakyti
Mergaitės padėkit unsure.gif biski ne į tema 4u.gif bet gal zinot gera skyrybų advokata unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
gal zinote koki Omniva nuolaidu koduka?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2020 04 16, 09:46)
Galit rekomenduoti kokį moterišką dviratį? Reikia paprasto, daugiausia bus važiuojama žvyrkeliais, bet kad tiktų ir asfaltu. Ir dar, kad tvirtintųsi vaikiška kėdutė.
Arba galit rekomenduoti dviračių parduotuvę Vilniuje? Tikiuosi su karantino švelninimu greitu laiku atsidarys gyvai dviračių parduotuvės.

pirkau lenkiska hibridini KARBON. Nu labai man patinka. rieda labai gerai, viskas pas ji funkcionuoja geri. yodyiu as labai labai patenkinta.

toks mano. gal keletas detaliu kiek skiriasi, bet is esmes tas pats.

vartotojo įkelta nuotrauka

kainavo 430 €
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 16 balandžio 2020 - 19:10
QUOTE(JMD @ 2020 04 16, 21:03)
pirkau lenkiska hibridini KARBON. Nu labai man patinka. rieda labai gerai, viskas pas ji funkcionuoja geri. yodyiu as labai labai patenkinta.

Ačiū už informaciją. Aš kol nepradėjau domėtis maniau, kad hibridiniai dviračiai - tai elektriniai, tik dar ir šiaip galima paprastai pedalus minti biggrin.gif . Čia maždaug kaip su automobiliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2020 04 16, 20:19)
Ačiū už informaciją. Aš kol nepradėjau domėtis maniau, kad hibridiniai dviračiai - tai elektriniai, tik dar ir šiaip galima paprastai pedalus minti  biggrin.gif . Čia maždaug kaip su automobiliu  biggrin.gif

ne, cia gali jis ir mieste ir bekele ir jei reik kalnais vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
Vertbaudet irgi sustabdė veiklą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 04 16, 21:03)

toks mano. gal keletas detaliu kiek skiriasi, bet is esmes tas pats.

vartotojo įkelta nuotrauka

kainavo 430 €

O Lt pirkot?
Atsakyti
Gal kas norėtų kartu užsisakyti iš kiko kosmetikos, nemokamas siuntimas perkant už 30e, yra tušų su akcija po 3.99e, geri atsiliepimai. Jei kas norėtų, parašykit į až
https://www.kikocosm...ke-up/face.html
Atsakyti

Gal žinote, per kur siunčia iš lindex? Gavau tą siuntos kodą, bet per kokius kurjerius ar kaip jie atsiunčia? 

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2020 04 17, 15:25)
<p>Gal žinote, per kur siunčia iš lindex? Gavau tą siuntos kodą, bet per kokius kurjerius ar kaip jie atsiunčia? </p>

Man lyg Dpd atveze, ar Venipakas...tiek tu siuntiniu visokiu paskutiniu metu veza, tai jau susimaisiau, bet tikrai is siu dvieju smile.gif
Atsakyti