Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Niestukas @ 2020 05 13, 20:07)
Jo, aš irgi skaičiau. Na, bet kad čia trigubai jau ilgiau, nei įprasta  smile.gif Aš prieš kelias dienas parašiau, nieko tylu, šiandien vėl parašiau. Aš irgi kaip suprantu čia siuntimui akcija buvo, tai neregistruotam. Dar kažkur teko skaityti, kad iš berods Šveicarijos siunčia.

na iki karantino tai tikrai viskas puikiai vykdavo, na nėra trigubai ilgiau, jei skaičiuot darbo dienas, kai išsiuntė 04.22/04.23.
Aš ir užklausiau, pažiūrėsim ar ką atsakys. Mačiau FB iš kitų šalių merginos ir pasipiktinusios, kad mėn. negauna prekių.
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2020 05 13, 19:48)

Kiko drauge du kartus nuo kovo negavo. Atgavo karta pinigus, antra ceki israse kitam kartui.

blink.gif nu nefaina būtų
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 05 13, 19:54)
Sos sos sos . Pirma karta bandau grazini Gap, gal kas paaiskins kaip tai padaryt, su verteju sunkiai seksai biggrin.gif. Uzpildziau ta grazinimo forma, ja uzklijuoti ant pakuotes ir kas tada? Kur ta siuntini nesti? Kurjeris turetu paimti ar nesti i pasta? Grazinimas turetu buti nemokamas. Paaiskinkit prasau, aciu 4u.gif

Nešat į paštą. Siunta apmokėta, neregistruota, tai tiesiog paliekat paštininkei. Jos jau dažniausiai žino kaip ten kas.
Pinigų grąžinimas už grąžintas prekes ilgokai užtrunka, kartais beveik mėn.
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2020 05 13, 20:58)
Nešat į paštą. Siunta apmokėta, neregistruota, tai tiesiog paliekat paštininkei. Jos jau dažniausiai žino kaip ten kas.
Pinigų grąžinimas už grąžintas prekes ilgokai užtrunka, kartais beveik mėn.

Ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 05 13, 12:31)
aš ir. Bet medikai bara, kad vit D reikia duoti papildomai vis tiek.

Mano vaikui jo užtenk! blink.gif o man klaikus trūkumas. Gėriau du mėnesius kasdien, tai dar 4% nukrito!!!! tada ėmė širdis stot, aš mėnesį nemiegojau, tada maniau mirsiu, nes mane kratė kaip kokiią traukuliuotą, padarė visus įmanomus pasaulio tyrimus net per karantiną!!!! Ir tik vitd esmė. Išrašė receptinio, kas savaitę išgeriu. Ir dabar žinokit man atsirado gyvenime spalvų unsure.gif užmušk, patikėjus nebūčiau.
Vaikui omegas duodu. Vėl kažkoks nevalgymo etapas užėjęs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 05 13, 21:36)
Mano vaikui jo užtenk!  blink.gif o man klaikus trūkumas. Gėriau du mėnesius kasdien, tai dar 4% nukrito!!!! tada ėmė širdis stot, aš mėnesį nemiegojau, tada maniau mirsiu, nes mane kratė kaip kokiią traukuliuotą, padarė visus įmanomus pasaulio tyrimus net per karantiną!!!! Ir tik vitd esmė. Išrašė receptinio, kas savaitę išgeriu. Ir dabar žinokit man atsirado gyvenime spalvų  unsure.gif užmušk, patikėjus nebūčiau.
Vaikui omegas duodu. Vėl kažkoks nevalgymo etapas užėjęs  rolleyes.gif

mes didelem dozem derem, ty po 2000 2-3men panasiais kartu su vit K2, visai seimynai jau norma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2020 05 14, 10:24)
mes didelem dozem derem, ty po 2000 2-3men panasiais kartu su vit K2, visai seimynai jau norma smile.gif

Nezinau kaip dėl vaikų, bet žiūrėjau laidą kur komentavo gydytojas jog geriamo vitamino D dozės turi būti ne mažesnės negu 4000 kiek ten tų vienetų, nes parduodami kur dozės 2000 yra niekiniai, tik pinigų išleidimas, organizmo vitaminu D nepapildo. Nes organizmas ne viską ir pasisavina, tai kažkaip taip komentavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2020 05 14, 09:47)
Nezinau kaip dėl vaikų, bet žiūrėjau laidą kur komentavo gydytojas jog geriamo vitamino D dozės turi būti ne mažesnės negu 4000 kiek ten tų vienetų, nes parduodami kur dozės 2000 yra niekiniai, tik pinigų išleidimas, organizmo vitaminu D nepapildo. Nes organizmas ne viską ir pasisavina, tai kažkaip taip komentavo. smile.gif

su labai dideliu deficitu pusę metų gėriau 1000 vnt dozes (didesnes bijojau, kadangi buvau nėščia) ir pasikėliau iki beveik normalaus lygio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2020 05 14, 09:47)

mes su vaikais gerem, tai bijojau po daugiau duot smile.gif sau esam nusipirke is Iherb 5000 smile.gif
o siaip pas mus lt is vis po 400 pardavineja, tai nebent jei norma., gal palaikymui ir uztektu
Atsakyti
Taip gydytojas komentavo, o kaip iš tikrųjų ir aš nežinau. Nors esant trūkumui man gydytoja irgi iškart sakė gerti 4000tv, o vat kaip su vaikais nežinau, kokios dozės jiems reikia.
Atsakyti
QUOTE(Niestukas @ 2020 05 13, 14:27)
Norėjau paklausti, kas užsisakinėjot iš KIKO ar jau gavote prekes, per kiek laiko atėjo?? 😊

Na vat Kiko jau gavau šiandien
Keliavau į paštą.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2020 05 14, 11:39)
mes su vaikais gerem, tai bijojau po daugiau duot smile.gif sau esam nusipirke is Iherb 5000 smile.gif
o siaip pas mus lt is vis po 400 pardavineja, tai nebent jei norma., gal palaikymui ir uztektu

o jūs čia pačios nusprendžiate, kad reikia D vitamino? ar tyrimą kokį darote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2020 05 14, 12:48)
o jūs čia pačios nusprendžiate, kad reikia D vitamino? ar tyrimą kokį darote?  4u.gif

Aš dariausi, nors įtariu, kad jo pastoviai trūko tik iki tol nebuvau tyrusi.
Atsakyti