QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 09, 14:27)
Kas ten galėjo patikti? Nei parko, nei gražios gatvės, net krantinės pasivaikščiojimams nėra, tik pačiam centriuke.
Ten nieko nėra
kam ko reikia ziurint ir ko tikisi. Man apskritai, grazi salis, nematyti krastai ir vaizdai, grazi ta "ilanka" po kuria mes vaiksciojom kaip promenada, saule, skaidrus vanduo, plaukiojantys tie buriuotojai kaituotojai ir apskritai, ta visa ispaniska atmosfera. As neieskau uodegoj kirmeliu. Man ten buvo viskas grazu. Man visur grazu kur bebuciau

isskyrus nepatiko Juodkalnijoj. Bet ne todel, kad salis negrazi, nepatiko, kad purvina ir siukslina. O salis fantastisko grozio. Taip ir cia
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 09, 14:41)
Ačiū, tikiuosi per 10 dienų spėsim apvažiuoti visą salą. Kaip manot, ar imt vienam viešbuty visas 10 dienų, ar 2 viešbučius skirtingose pusėse rinktis

O per kur pirkot apgyvendinimą? Aš tai bookinge kelias vietas išsisaugojus, renkuosi dabar
Santorinis tai

, bet aš tik ekskursijoj buvau, gyvent tuose baltai mėlynuose namukuose ir žiūrėt apačion, jaučiu fantastika
sala maza, as negaisciau laiko daiktu pakavimui ir ispakavimui. Mes 15 dienu gyvenom Viva Cala mesquida viesbutyje ir is jo visas tas dienas keliaudavom ivairiom kryptim ir marsrutais. Cia reikia labiau ziureti pagal savo poreikius, norus, pomegius, iprocius. Tarkim mes visada 1 diena drybsom pliaze, antra diena keliaujam. Visada niekur neskubam, isnarsom iki smulkmenu, pakaifuojam, aplankom daugybe restoranu, visokiu uzkaboriu, nusikarstom po visokius kalnus ir kalveles, uolas ir beleka. Mano vaikas labai mielai ta daro su mumis, tai jei tik turim galimybe, viska varom iki maksimumo. Griztam is bet kur su milijardu ispudziu.
Jau kaip pasiilgau kelioniu, kosmosas