Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ačiū :bis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurace: 22 gruodžio 2020 - 09:38
QUOTE(-Braskeele @ 2020 12 20, 12:46)
Man apskritai jau nuo zodzio "gaminti" nuo virtuves patalpos bloga unsure.gif  anksciau kazkaip laikdavai tu svenciu, galvodavai ka gaminsi ir pan., o dabar...drauge cia neseniai uzklause ka gaminsiu sventems, sakiau kuciuku ir viskio biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Patarkit i ka atkreipti demesi renkantis kavos aparata bigsmile.gif sugalvojom pasidovanot sau kaledine dovana ax.gif  paciu mandriausiu Juru, Saeco brandu nesivaikysim, biudzetas butu apie 600 euru smile.gif  gal kas koki neseniai pirkot ir galit rekomenduoti? bigsmile.gif

Mes irgi pasidovanojome kalėdų proga kavos aparatą ir jjau mėgaujamės nuostabiai skania kavute rolleyes.gif Pirkome NIVONA 759 modelį, ne vieni draugai turi, rekomendavo, tikrai nesigailime. Kaina svyruoja nuo 639€(akcijų metu) iki 749€(jei be akcijos). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurace @ 2020 12 22, 09:36)
<p>Priminkite, iš kokių Vokietijos parduotuvių puodų rinkinius galima pirkti? Gal kažkas pirkote ir žinote, kur galėčiau pasidairyti? Ačiū bis.gif </p>

Pasidairykite 1a-neuware.de, ten visokių rinkinių yra. 4u.gif
Atsakyti

Kas perkat per eshopwedrop, ar atidarinėjat Kalėdų kalendorių? Šįryt buvo 10 eur nuolaidos kuponas :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2020 12 22, 10:54)
<p>Kas perkat per eshopwedrop, ar atidarinėjat Kalėdų kalendorių? Šįryt buvo 10 eur nuolaidos kuponas 4u.gif </p>

Visiems skirtingi langeliai:)
As kasdien atidarineju, vien dainos:( ir karta 20 tasku dave
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2020 12 22, 12:01)

Pas mane tas pats, ne kasdien atidarau, bet jo, viena dainos ir viena kart 20 tasku buvo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(~me2za~ @ 2020 12 22, 10:42)
Mes irgi pasidovanojome kalėdų proga kavos aparatą ir jjau mėgaujamės nuostabiai skania kavute  rolleyes.gif  Pirkome NIVONA 759 modelį, ne vieni draugai turi, rekomendavo, tikrai nesigailime. Kaina svyruoja nuo 639€(akcijų metu) iki 749€(jei be akcijos). smile.gif

O kur i ji pienas pilas nematau? smile.gif
Atsakyti

Man kokius 4 kartus davė po 20 taškų 🙂 ir va 10 eur 😉

Na aš gal kokių 2-3 pamiršau atidaryti. 

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 12 22, 12:26)
O kur i ji pienas pilas nematau? smile.gif

atskira pieno talpa:
vartotojo įkelta nuotrauka

šiaip Nivona tikrai labai giriami ir geri aparatai. Gamintojas specializuojasi būtent kavos aparatų gamyboje.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 22, 12:42)
atskira pieno  talpa:
vartotojo įkelta nuotrauka

šiaip Nivona tikrai labai giriami ir geri aparatai. Gamintojas specializuojasi būtent kavos aparatų gamyboje.

Gal... bet neatrodo patogus... ir taip galvoju kur cia ji reiktu ikomponuot, o dar sloikai pienui atskirai...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 12 22, 13:15)
Gal... bet neatrodo patogus... ir taip galvoju kur cia ji reiktu ikomponuot, o dar sloikai pienui atskirai...

tai vis tiek pienas į sloiką pilasi, jo gi nelaikai aparate, surūgs tuoj pat. Pas mane viduje pasistato, bet irgi pieno talpa. Kas kart pasidarius su pienu paleidžiu pieno sistemos praplovimą ir dedu į šaldytuvą.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 12 22, 11:15)

Nežinau ar šiam aparate taip galima, bet mūsu aparate as ta slangute dedu tiesiai i pieno pakelį, o pagaminus kava, pieną atgal į saldytuvą. Patogu labai ir praktiška 4u.gif nenaudoju aš to indo, kur pienui pilti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2020 12 22, 13:58)
Nežinau ar šiam aparate taip galima, bet mūsu aparate as ta slangute dedu tiesiai i pieno pakelį, o pagaminus kava, pieną atgal į saldytuvą. Patogu labai ir praktiška 4u.gif  nenaudoju aš to indo, kur pienui pilti  4u.gif

galima, jokio skirtumo kur šlangutę kišti biggrin.gif
Atsakyti