Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2017 02 19, 19:28)
Aha  bigsmile.gif  turėsit gal atliekamų?  ax.gif

Kol kas ėmiau tik sau jautriems dantims ir paprastos po 2vnt. Jei reikia- galiu imt ne po 2vnt, bet didesnius kiekius. Galvoju sesėms dar paimt. Siuntimas imant daugiau kol kas dar nebrangsta.
Žodžiu- kas norit-rašykit. Pakoperuosiu.

https://www.amazon.d...b7-ce3f46aefa76
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 02 19, 17:02)
Gal kas turit tokį "tankinį"? Kaip tas modelis gyvai? Liemenėlė su pakietimimais? ax.gif
Nemoku vokiškai, o translateris verčia pievas...
https://www.bonprix....?size=182435022

ir mane domina rolleyes.gif
niekaip neapsisprendziu vientisa ar tankini vis tik ziuret, po 2 gimdymu kazkaip ta figura issiderino visai biggrin.gif gal kas koki turi, ir pareklamuos, kurie pamaskuoja pilvuka, ir pakelia graziai krutine....Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2017 02 19, 18:42)
ir mane domina  rolleyes.gif
niekaip neapsisprendziu vientisa ar tankini vis tik ziuret, po 2 gimdymu kazkaip ta figura issiderino visai  biggrin.gif  gal kas koki turi, ir pareklamuos, kurie pamaskuoja pilvuka, ir pakelia graziai krutine....Aciu  4u.gif

Su vientisu gali ten paspaust kur reik, paleist kur nereik, tankinis tos funkcijos neturi - bus pernelyg apspaustas - lips aukštyn... Bet jis patogu, kai tenka su maudymuku ilgesnį laiką būti - kai į wc reik nueit, paprasčiau viskas...
Turiu ir vientisu ir atskirų ir tankiniu - vezuos visus, tada jau pagal dienos poreikį renkuos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 19 vasario 2017 - 18:47
Aš jei ką šitą tankini pardavinėju, tiek 38, tiek 40 dydį, tai galiu siųsti, galit matuotis, netiks, grąžinsit man, nereiks siųstis iš Bonprix mirksiukas.gif . Man ties krūtine kažkas ten ne taip buvo. Šiaip pilvo dalyje jis permatomas, matosi foto, tinklelis toks:
https://www.bonprix....missionQueryUrl
Dabar renkuosi kitą iš Bonprix, turiu jau du preliminarius, dar galvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 02 19, 19:06)
Aš jei ką šitą tankini pardavinėju, tiek 38, tiek 40 dydį, tai galiu siųsti, galit matuotis, netiks, grąžinsit man, nereiks siųstis iš Bonprix mirksiukas.gif . Man ties krūtine kažkas ten ne taip buvo. Šiaip pilvo dalyje jis permatomas, matosi foto, tinklelis toks:
https://www.bonprix....missionQueryUrl
Dabar renkuosi kitą iš Bonprix, turiu jau du preliminarius, dar galvoju biggrin.gif

O dafai perkam maudus? Man reik nauju. Kokiu 2 ju. Susidesim. Pigiau gausis. Tik reik palaukt kol bus siuntimas nemokamas ir dar koks kodas. Kazka neseniai istryniau. Buvo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 19, 20:10)
O dafai perkam maudus? Man reik nauju. Kokiu 2 ju. Susidesim. Pigiau gausis. Tik reik palaukt kol bus siuntimas nemokamas ir dar koks kodas. Kazka neseniai istryniau. Buvo.

aš turiu nemokamą siuntimą perkant >75eur, galiu dovanot
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 19, 19:10)

O aš inikau į jų pirkimą Ali... Issirenku už 12-16 eurų su visais siuntimais, kokybė nėra nuvylus, dėl dydžių pasigaunu kinietuka online - primatuoja, ner netike...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 02 19, 19:13)
aš turiu nemokamą siuntimą perkant >75eur, galiu dovanot

Tai nereik. Dvejuose paštuose kažkur turi būt. Tik ar dabar viduržiemy jų reik klausims.
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2017 02 19, 19:15)
O aš inikau į jų pirkimą Ali... Issirenku už 12-16 eurų su visais siuntimais, kokybė nėra nuvylus, dėl dydžių pasigaunu kinietuka online - primatuoja, ner netike...

Nu ne. Kažkaip su ali aš nedraugauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 02 19, 15:47)
parekomenduokit dar maksimaliai drėinantį rankų kremą smile.gif
kai grįžau į darbą, taip išsausėjo, kad jau nebegaliu...

Tai iš TBS kanapių rankų kremas. Nors pradžioje reikia priprasti prie jo įkyraus kvapo. Aš tiek pripratau, kad net nejaučiu, nors pirmas dienas tas kvapas visur persekiojo mane kaip įkyrus pašnekovas.

Arba taukmedžių rankų kremas su 25% iš Loccitane

Tik reikia atminti, kad vien turint kremą, jis nepadeda, reikia jį dažnai teptis 4u.gif
Atsakyti

Mano draugė sausaode labai gyrė Bioderma Atoderm https://www.cocoonce...50ml/12205.html
Atsakyti

Numis med ranku balzamas su slapalu, su akcijom galima uz 6 eurus nusipirkti vaistinej
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2017 02 19, 19:22)
Tai iš TBS kanapių rankų kremas. Nors pradžioje reikia priprasti prie jo įkyraus kvapo. Aš tiek pripratau, kad net nejaučiu, nors pirmas dienas tas kvapas visur persekiojo mane kaip įkyrus pašnekovas.

Arba taukmedžių rankų kremas su 25% iš Loccitane

Tik reikia atminti, kad vien turint kremą, jis nepadeda, reikia jį dažnai teptis  4u.gif

Jergau, tas kvapas tragiskas biggrin.gif man loccitanas patinka. Nors ir tepu juo gal karta per men biggrin.gif nu bet bele turiu biggrin.gif
Atsakyti