Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2017 02 19, 22:31)
Ne. Paskui ju nebebuna arba dydziu nebebuna. O kodu kas antra diena duoda turbut.

supratau, tai jei kam kompanijos reikes, idealu butu Kaune, bet tinka kiti miestai, jei persiusite, tai prisijungciau as 4u.gif Bandysiu rinktis kazka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2017 02 19, 20:52)

ačiū, bandysiu ir aš smile.gif
Atsakyti

Aš važinėju su tokiu https://www.3s-sport...er-white-200mm/

Vyras tokiu https://www.3s-sport...kboard-monster/

Kitokiu nesam bandę, tai negaliu palyginti, bet šitais esam patenkinti.

Micro monster suaugusiems man tobuli...pats geriausias paspirtukas:))) o hudoros mano bandytos - barskaliukai deja...

Atsakyti

O as dabar noriu ilgu australu. Zinot kode? Nu ogi einant sau akmenu prisimetu biggrin.gif

Cia tai geras:))) kazkaip net mintis tokia nekilo, kad gali taip buti...

Atsakyti

Mergaites kurios jungesi su manim prie Colymbiju - ryt visoms parasysiu nes nesu prie kompo o tel. neturiu visos info...

Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 02 19, 22:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="71452228" data-time="1487531550"><div><p>O as dabar noriu ilgu australu. Zinot kode? Nu ogi einant sau akmenu prisimetu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Cia tai geras:))) kazkaip net mintis tokia nekilo, kad gali taip buti...</p><p></p>

Nu rimtai. Einu ir keikiuos su kiekvienu zingsniu biggrin.gif
Atsakyti

Pamenu, daug kas kalbėjo apie paspirtukus suaugusiem. Aišku, aš tada galvojau, kad kur jau čia man reikės tokiai visai ne sportiškai biggrin.gifbet žiūriu nori ir vyras, ir aš..
Taigi,gal parekomenduotumėt kokį žiūrėt? Vyras sveria 98kg biggrin.gif

Prie to pačio, kada jau verta žiūrėt riedučius vaikui? Nuo kelių metų?

Maniskiui nyo 4 metu pasiteisino rieduciai. Anksciau nepirkau tai nezinau, gal ir anksciau butu ok

..

Atsakyti

Nu rimtai. Einu ir keikiuos su kiekvienu zingsniu biggrin.gif

Na vistiek nekenciu ilgu batu

.as daznai net puse ziemos su bateliais sugebu pravaiksciot...visi juokiasi nuolat...:)

Atsakyti
Neužilgo pirksiu iš amazon.de su siuntimu į Lt. Galiu priimti siuntimo pasidalinimui
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 02 19, 22:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="71452429" data-time="1487535296"><div><p>Nu rimtai. Einu ir keikiuos su kiekvienu zingsniu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na vistiek nekenciu ilgu batu</p><p>.as daznai net puse ziemos su bateliais sugebu pravaiksciot...visi juokiasi nuolat...smile.gif</p>

As jau juos irgi pamirsau. Nes labai silta. Bet mano tie trumpukai, tai jomajo. O einu per prospekta, ten sniego ner, drusku privaryta su smeliu. Blyn pilni batai man ju biggrin.gif ir galvoju nu kur daugiau rasi tokia dura, kai buvo visokiu tai nusipirkt pacia didziausia nesamone biggrin.gif beje, kol man taip nesidare nei su veinais batais nezinojau irgi kad taip buna biggrin.gif bet patys batai labai ciki bari, tai dzyn. Tik kad kojinem chana. As su kapronkem varau, tai ragas is karto.
Atsakyti
Norėčiau paklausti, gal žinote kaip galima būtų nusipirkti iš Suomijos internetinės parduotuvės (prekių į Lietuvą nesiunčia). Ačiū.
Atsakyti
Sveiki. Gal kas perkate vokietijos vaistinese? Jungciausi prie uzsakymo.
Atsakyti