Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2021 09 07, 19:31)
Dar vienas klausimas 4u.gif  kur perkate vaikams polo marškinėlius į mokyklą 4u.gif

GAP, RalphLauren 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimas 4u.gif  kur perkate vaikams polo marškinėlius į mokyklą 4u.gif

Children Place.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2021 09 07, 17:37)
Children Place.

Siunciatės is jav?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2021 09 07, 19:40)
Siunciatės is jav?

Taip 4u.gif
Atsakyti
o kur rast mokyklai tamsiai žalią dzemperį su užtrauktuku per visą ilgį, bet be kapišono?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 09 07, 20:26)
o kur rast mokyklai tamsiai žalią dzemperį su užtrauktuku per visą ilgį, bet be kapišono?

Next nėra?
Atsakyti

dar zara, benetone
Atsakyti
Sveikos, perskaiciau nemazai temos atgal, bet taip ir neradau atsakymo, kaip del gap.eu ar taiko muito mokesti, gal kas pirkotes? Aciu 4u.gif
Atsakyti

Next
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 09 07, 13:27)
Buvo lidle (gal bėra), bet aš pirkau Assorti. Jau tie užkandžiai, toks marazmas. Lyg pietų neužtektų biggrin.gif
Pirmokei pietūs 9:30 unsure.gif

Aha, man kazkaip irgi keistokai atrodo biggrin.gif i darzeli nereikejo, mokykloj staigiai prisireike tu uzkandziu unsure.gif na dedu...nors mano vertinimu pilnai pakanka maisto ir be ju- pusryciaujam namie apie 7.20, pietus pas juos per 4 pamoka, visa pamoka valgo ir ilsisi, zaidzia, tai cia apie 11.20 buna, o paskui prailgintoj vel valgo pavakarius, normalu patiekala, apie 14.30. Bet nu ne, uzkandziu idek biggrin.gif tai dedu dziovintu vaisiu ir riesutu misinio, dziovintu mangu, trapuciu kokiu, surio lazdeliu, vynuogiu ir morku va sian dejau, na nusiziuri ideju pas klases draugus biggrin.gif

QUOTE(D'esire @ 2021 09 07, 20:31)

Sinsay maciau papigiai buvo ju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 08 rugsėjo 2021 - 07:55
QUOTE(Loram @ 2021 09 07, 20:26)

https://www.landsend...iform/S-fy8-ytp
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 09 08, 08:51)
Aha, man kazkaip irgi keistokai atrodo biggrin.gif i darzeli nereikejo, mokykloj staigiai prisireike tu uzkandziu unsure.gif na dedu...nors mano vertinimu pilnai pakanka maisto ir be ju- pusryciaujam namie apie 7.20, pietus pas juos per 4 pamoka, visa pamoka valgo ir ilsisi, zaidzia, tai cia apie 11.20 buna, o paskui prailgintoj vel valgo pavakarius, normalu patiekala, apie 14.30. Bet nu ne, uzkandziu idek biggrin.gif  tai dedu dziovintu vaisiu ir riesutu misinio, dziovintu mangu, trapuciu kokiu, surio lazdeliu, vynuogiu ir morku va sian dejau, na nusiziuri ideju pas klases draugus biggrin.gif

aš tai išvis vargstu su tom dėžutėm, maniškiai džiovintų vaisių nevalgo jokių, riešutų nevalgo, piknikai būtų gerai, bet kai sušyla tipo neskanūs. Ir ką jiems dėt
Atsakyti