Ar dar kas nors renka Ielm kombinezonu uzsakyma?
Ar dar kas nors renka Ielm kombinezonu uzsakyma?
QUOTE(keistuole @ 2021 09 08, 09:11)
aš tai išvis vargstu su tom dėžutėm, maniškiai džiovintų vaisių nevalgo jokių, riešutų nevalgo, piknikai būtų gerai, bet kai sušyla tipo neskanūs. Ir ką jiems dėt
mano dukrai (trečiokei) irgi ne bet kas tinka priešpiečiams, tai tenka ilgiau "pažaisti" kad įtikti. Pvz vieno kąsnio sumuštinukai su varške ir lašiša (tešlos šaukšteliuose), arba dailūs sumuštinukai perverti mediniu pagaliuku. Dar labai patinka kai sumuštinuką išspaudžiu per sausainių formelę. Taip pat mini vėrinukai ant pagaliukų (su pomidoriukais, mėgiamu sūriu ir mėsyte, arba su tuo ką turim šaldytuve). Žodžiu, valgo tai, kas būna įdomiai ir estetiškai patiekta

QUOTE(keistuole @ 2021 09 08, 10:11)
aš tai išvis vargstu su tom dėžutėm, maniškiai džiovintų vaisių nevalgo jokių, riešutų nevalgo, piknikai būtų gerai, bet kai sušyla tipo neskanūs. Ir ką jiems dėt
aš kepiau kiausinienės keksiukus

QUOTE(kriisti @ 2021 09 08, 16:07)
aš kepiau kiausinienės keksiukus
įvertino- valgė, įdarą dedi ka nori as dejau brokoli,zirnelių, mocarela ir pomidora. Esmė kad 6 kiausiniai, 125 ml. pieno, 2 v.s. miltų aišku pipirai ,druska. Jie gaunas tokie standūs. Dar darysiu tortilijas kepsiu. nes pas sūnų išvis bėda neprieina pavalgyt, nes skirta tik viena pertrauka, eilės bele kokios, nuskamba skambutis, o dar eilėje stovi... tai dedam iš namų 

Dar labai gera idėja priešpiečiams picų keksiukai

https://www.virtuvel...icos-keksiukai/
Tik dažnai patobulinu pagal save įvairiais priedais (paprika, kepintais pievagrybiais ir t.t)
QUOTE(padraika22 @ 2021 09 08, 09:11)
Sveikos, su kokiom tapkėm vaikšto/vaikščiojo jūsų 7m vaikai? Pas mus nuosavas namas, šaltos grindys. Anksčiau maniškis su basutèm vaikščiojo. Dabar galvoju gal tapkės geriau, bet norėtūsi, kad neprakaituotų koja
Aš tai esu visiška fanė Flokati. Man geresnių tapkių nėra. Ir žiemą, ir vasarą vaikštau. Koja nei kaista, nei šala. Mano vaikai tapkių nenešioja, bet yra ir vaikiškų dydžių. Flokati dažnai ir nuolaidas taiko, tik.pastebėt reikia.
QUOTE(slitka @ 2021 09 08, 18:21)
Aš tai esu visiška fanė Flokati. Man geresnių tapkių nėra. Ir žiemą, ir vasarą vaikštau. Koja nei kaista, nei šala. Mano vaikai tapkių nenešioja, bet yra ir vaikiškų dydžių. Flokati dažnai ir nuolaidas taiko, tik.pastebėt reikia.
As taip pat jau daug metu tik su flokati.

QUOTE(madampipi @ 2021 09 08, 13:12)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="weja" data-cid="72869128" data-time="1631042432">
<div>
<p>Sveikos, perskaiciau nemazai temos atgal, bet taip ir neradau atsakymo, kaip del gap.eu ar taiko muito mokesti, gal kas pirkotes? Aciu
</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Sveiki, ne, netaiko jokių papildomų mokesčių, tik pastarieji du užsakymai keliavo dvi savaites.
</p>
<div>
<p>Sveikos, perskaiciau nemazai temos atgal, bet taip ir neradau atsakymo, kaip del gap.eu ar taiko muito mokesti, gal kas pirkotes? Aciu

</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Sveiki, ne, netaiko jokių papildomų mokesčių, tik pastarieji du užsakymai keliavo dvi savaites.

Aciu uz atsakyma!

Kur fizinėse parduotuvėse paaugliams berniukams rasti gražių maikių? Bet už žmonišką kainą.
Vilniuje.
Vilniuje.
Maniškiams cropp vyriškos patinka
Gal koks galiojantis portugalų vynu kodukas yra? Seniai nieko nebegaunu nuo jų....